![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İşte Düren’in açıklamaları: Ameliyat olan Rüştü 4, Hakan Arıkan ise 8 hafta sonra sahalara dönebilecek. CSKA Moskova maçında ayağı kırılan Holosko’nun durumu iyi. Slovak forvet ikinci yarı için hazır olacak. Delgado’nun durumu ise net değil. Devre arasında takımla kampa girecek. Bu kampta yapılacak yüklemelerin ardından Arjantinli’nin durumu açıklık kazanır... | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ooo bu delgadoda hic yesil isik yakmiyorki bazilerinin bilmem neresi kiriliyor ama senden önce iyilesiyorlar.. holosko icinde sevindim bize lazim
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | onu kımse duzeltemez kalıtsal onun kiii.... butun prof. getırsen nafıle ![]() ![]()
__________________ T3QİN | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | ya ts macindan sonra hakan idmanda sut calismasinda einden sakatlanmisti ve 2hafta sahalardan uzak kalacagi söylenmisti,aradan 5hafta gecti ve hakan hala sakat ve 8hafta daha piyasada olmayacak.neisbu anlayamadim,bir kaleci sut caismasinda nasi sakatlanir inanamiyorum.sakatlandi diyelim peki düzelmesi nasil 3 bucuk ayi buluyor,zaten 1bucuk aydir sakat simdide enaz 2ay daha sakat.ya nasil bir sakatlik bu yaa cildiracam,halbuki bursa maCINDA MANISA MACINDA HAKAN OLSAYDI o maclari kaybetmezdik.ayrica rüstüyü asa affetmeyecem,bursa macinda baldirinda cekme odu diye hemen cikti hemde yerine girecek adamin korcan oldugunu bildigi halde.halbuki degaj ve aut atisi kullanmaz öyle devamda edebilirdi,murat o antalya macinda daha beter birdurumdayken cikti oynadi,bumu fedakarlik.burnu kirikmis ee kardesim kendi hatasiyla kirildi onuda gectim maSKe takmislar kardesim herkes kirik burunla kirik ceneyle cikip oynuyor elbette rüstüde oynayacak. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kulübün mevcut başkanı Yıldırım Demirören’in yanı sıra eski yöneticilerden Murat Aksu’nun da adaylığını açıkladığı kongre, 30 ve 31 Ocak’ta Akatlar’daki BJK Cola Turka Arena’da yapılacak. Olağan seçimli genel kurulun 23-24 Ocak’ta, çoğunluğun sağlanamaması halinde ise 30-31 Ocak tarihlerinde yapılacağı bildirildi. Genel kurulun ilk gününde 30 Ocak Cumartesi günü mali ve idari genel kurul toplantısı yapılacağı, 31 Ocak Pazar günü de Beşiktaş Kulübü’nün yeni başkanının ve yönetim kurulu üyelerinin belirleneceği seçimin yapılacağı kaydedildi. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Kurul, bugün yaptığı toplantıda, Turkcell Süper Lig’de 18 Aralık’taki Beşiktaş-Bursaspor maçında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve eylemin aynı sezon içinde 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı siyah-beyazlı kulübe 80 bin lira para cezası verirken, taraftarlarının neden olduğu saha olayları için 15 bin ve maç sonrası basın toplantısına futbolcu katılımının sağlanamaması gerekçesiyle de 5 bin lira ceza uyguladı. Beşiktaş, böylece toplam 100 bin lira ceza almış oldu. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Radyospor'a açıklamalarda bulunan Korcan, ilerleyen yıllarda Beşiktaş kalesini korumak istediğini ifade ederek, "Ben Beşiktaş'ın kalecisiyim. İhtiyaç olduğu zaman görev yapmaya hazırım. İlerleyen günlerde camiamızın bana güvenmesini sağlayacağım. Bana ileride güvenecekler. Bunu başaracağım." diye konuştu. Korcan, Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında Manisaspor karşısında yediği hatalı golün kendisini çok üzdüğünü belirterek, "Bayağı üzgündüm ama bugün çok daha iyiyim. İnşallah çok daha iyi olacağım. Ama bunlar olabilecek şeyler. Belki ileriki yıllarda daha fazla oynayıp iyi yerlere gelirsem de yine hatalar olucak. Ama önemli olan bunları aşıp önümüzdeki maçlarda aynı hataları yapmamaktır." şeklinde konuştu. Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli ve kaleci antrenörü Zafer Öğer'in de kendisine destek verdiklerini belirten Korcan, "Mustafa hocanın tecrübesi tartışılmaz. Zafer Hoca'yla birlikte Mustafa Hoca da benim bu tür hataları yapabileceğimi, bunların önemi olmadığını, önemli olan bunlardan ders alıp tecrübe kazanmam gerektiğini ve ileriki zamanlarda bunları kullanmamı istediler. Manisaspor maçı ilk 11'de çıktığım ilk maçtı. Bursaspor maçında aniden ve sonradan oyuna girdim. Ancak Manisaspor maçında daha çok heyecanlandım. Bursa maçında da goller yedik ancak Manisa maçında hatam büyüktü." dedi. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Eskişehirspor Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, Radyospor`da Aydın Cingöz ile Haber Aktif programında yaptığı açıklamada, "Beşiktaş ile Batuhan`ın transferi için görüşmeler olumlu devam ediyor. Diyebilirim ki yüzde 90 oranında anlaştık. Batuhan Karadeniz ile her konuda anlaştık Batuhan`da bu takımda forma giymek istiyor. Bir aksilik çıkmazsa bu transferi bitireceğiz" dedi. Batuhan`ın "yaramazlık" yaptığını da ifade eden Zeydan, "Geçen yıl bu futbolcuya toleranslı davrandık. Biraz yaramaz ama bu dönem daha sorumlu olacağına inanıyoruz ayrıca Batuhan`ı camia olarak çok seviyoruz" diye konuştu. YOULA`YA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM Yönetim ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay hakkında ağır ifadeler kullanan ve şehri terk eden Youla`nın Eskişehirspor`a geri dönüşünün kesinlikle mümkün olmadığını söyleyen Zeydan, "Youla`ya aldığı parayı ve hakkımı helal etmiyorum. Bu takım ona çok şey verdi. Onu alacak takımda bilsin ki elinde bir bomba tutacak" şeklinde konuştu. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Beşiktaş yönetimi sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 9 futbolcuyla Ocak ayında yapılacak seçimden sonra görüşülmesini kararlaştırdı. Siyah-Beyazlı yönetimin Holosko, Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Korcan, Rüştü, Serdar Özkan, Uğur İnceman ve Yusuf'a bir haber göndererek, "Sizinle görüşme yapmamamız sözleşmelerinizin yenilenmeyeceği anlamına gelmiyor. Görüşmeler kongreden sonra yapılacak. Çünkü kararı işbaşına gelecek olan yönetim vermeli" dedikleri öğrenildi. Futbolculardan bazılarının bu kararı olumlu karşıladıkları belirtilirken, bazılarının ise "Hem yurt içinden hem de yurtdışından gelen teklifler var ve teklif yapan takımlar ocak ayının başından itibaren masaya oturmak istiyorlar. Ay sonuna kadar bekleyemeyiz" dedikleri ifade edildi. Yönetimin ise futbolcuların bu tavrına rağmen kararını değiştirmediği ve görüşmek için ocak ayının sonunu beklemekte kararlı olduğu belirtildi. Bu arada Beşiktaş'ın A2 takımının başında olan Sergen Yalçın, genç futbolcuların A takıma alınmamasına, hazırlık kampı kadrosuna da çağrılmamasına tepki göstererek istifasını yönetime ilettiği bildirildi. Ancak yönetim kurulunun Sergen Yalçın'la bir görüşme yapmayı kararlaştırdığı, bu nedenle de istifasını işleme koymadığı ifade edildi. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |