![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Teknik direktör Mustafa Denizli’nin göreve geldiğinden bu yana, Delgado’yu hep desteklediği ortada. En kötü gününde bile yıldız oyuncuya destek olan tecrübeli çalıştırıcı da, Arjantinli 10 numarayı sildi... Bir an önce Delgado’nun sahalara dönmesini isteyen Denizli, takıma izin verirken Delgado’nun İstanbul’da kalıp, çalışmalarını sürdürmesini bekliyordu. Ancak Delgado fazladan idman yapmak bir kenara, Denizli’ye, “Nasıl olsa son iki maçta yokum. O yüzden ülkeme erken gitmek istiyorum” dedi. Denizli’nin bu talebe yanıtı ise net oldu: Mutlu noeller Matias... Ayrıca Delgado’nun sezon başında kulübü yanılttığı da ortaya çıktı. FIFA’nın kurallarında, oyuncunun 6 aydan fazla olarak takımdan ayrı kalması halinde sözleşmesinin feshedilebileceği yer alıyordu. ‘Ekim’de dönerim’ dedi, ama... Bu durumun farkında olan Arjantinli, ekim ayında kesin olarak forma giyebileceğini dile getirdi. Hatta, İspanya’daki kliniğindeki doktordan da şahitlik yapmasını istedi ve Başkan’ı ikna etti. Konu hakkındaki görüşlerini aldığımız Sağlık kurulu başkanı Profesör Doktor Mete Düren ise gayet net konuşuyor: Bu tip ciddi operasyonlarda tarih vermek imkansızdır. Delgado’nun sahalara ne zaman döneceğini şu an için söylemek mümkün değil. Ayrıca öyle kolay da olmaz... | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | mutlu noeler matias delgado
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Delgadonum Besiktasi yaniltmasiyla ilgili bolum ilginc.Yonetim futbolcusunu tedavi ettiriyor.Doktor kulubun icinden biri.Buna ragmen nezaman donecegini futbolcuya soruyorlar. Bu kadar acemice hareketleri kimse beceremez.Hadi hic yoneticilik,baskanlik bilmiyosunuz.Goreve geleli 6 yil oldu.Az bisey tecrubedemi kazanamadiniz.Yoksa zekanizda mi problem var. Ya Bjkyi bitirmeye calisiyorsunuz, ya da ozurlusunuz.
__________________ YETER!!! | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
![]() |
![]() | #6 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ömer kim ya kolpa haber denizlispordan cenk alınacak serkan ile ilgilenmiyoruz diye açıklama yaptılar | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ömeri boşverin
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Kurul, dün yaptığı toplantıda, Süper Lig’de Beşiktaş-Bursaspor maçında, taraftarlarının neden olduğu çirkin tezahürat nedeniyle ve eylemin aynı sezon içinde 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı Siyah-Beyazlı kulübe 80 binlira para cezası verirken, taraftarlarının neden olduğu saha olayları için 15 bin ve maç sonrası basın toplantısına futbolcu katılımının sağlanamaması gerekçesiyle de 5 bin lira ceza uyguladı. Bu arada, Trabzonspor yöneticisi Mahmut Aksu, Fenerbahçe maçında, hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 21 gün hak mahrumiyeti cezası aldı. PFDK, Antalyasporlu futbolcu Sedat Ağçay’a da 2 maç ceza verdi. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Beşiktaş`ın transfer etmek girişimlerde bulunduğu Denizlispor`un genç kalecisi Cenk Gönen konuşmak için Haber1903`ü tercih etti. HABER1903 : Cenk iyi akşamlar.Son günlerde Beşiktaş`a transfer olacağınla ilgili haberler basında sıkça yer almaya başladı.Ve az önce Asbaşkan Turgay Mersin senin için Beşiktaş ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi.Böylece çıkan söylentiler resmi bir ağızdan doğrulanmış oldu.Sen Beşiktaş`a transferin ile ilgili neler söylemek istersin ? Cenk Gönen: Beşiktaş camiası çok büyük bir camia.Her futbolcunun oynamak istediği bir kulüp.Tabii ki Denizlispor`un menfaatleri doğrultusunda bende Beşiktaş`ta oynamayı çok isterim. HABER1903 : Cenk Beşiktaş`ta forma giyebilceğine inanıyormusun?Kendini bu yük için hazır hissediyormusun? Cenk Gönen: Ben Denizlispor`da A milli takıma yükseldim.Ve şuanda Ümit Milli takımın kalesini korumaktayım.Yeteri kadar tecrübe sahibi olduğuma inanıyorum.Beşiktaş`a gidince o formanın hakkını vereceğime inanıyorum. HABER1903 : Kendini hazır hissediyormusun büyük bir takıma gitmek için ? Cenk Gönen: Evet hazır hissediyorum.Sonuçta Rüştü abide genç yaşta oynadı Volkan abide öyle.Sonuçta 2 sene Süper ligde forma giydim. Haber1903 : Beşiktaş taraftarına vermek istediğin bir mesaj varmı? Cenk Gönen: Beşiktaş taraftarının beni istemesi ve bana güvenmesi çok hoş gerçekten.Güvenlerini boşa çıkarmayacağıma inanıyorum. Haber1903 : Teşekkür ederiz Cenk.Başarılar diliyoruz. Cenk Gönen: Ben Teşekkür ediyorum iyi akşamlar. -HABER1903- Not : Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903 © | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |