![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() CSKA Moskova deplasmanında ayağı kırılan ve yaklaşık 2 aydır sahalardan uzak kalan Slovak yıldız, kendine geldi. “Atılacak goller birikti” diyen genç forvet, “Beşiktaş formasıyla tıpkı geçen sezon olduğu gibi çifte şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bu hedef için çok çalışacağım ve atacağım gollerle takımıma faydalı olacağım. Bu sene bir hedefim daha var. İyi bir performans sergileyip, Slovakya Milli Takımı’yla Dünya Kupası’na katılmak... Umarım kendimi gösteririm ve kaybettiğim milli formayı tekrar ele geçiririm” diye konuştu. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sağlık ekibiyle birlikte özel bir çalışma temposu içerisine giren deneyimli eldiven, “Tüm hesaplarımız, ligin ilk maçında oynamak üzerine... İnşallah bir aksilik çıkmazsa, hedefimiz gerçekleşecek. Bugüne kadar hiçbir takımda bu kadar fazla sakatlık görmedim. Allah hiçbir takım arkadaşıma ve futbolcuya sakatlık vermesin” diye konuştu. Rüştü ayrıca FANATİK aracılığıyla Beşiktaş ve spor camiasının yeni yılını kutladı. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
A2 takımda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken ve gelecek vaadeden isimler arasında gösterilen Necip Uysal Haber1903`ten Murat Özen`in sorularını yanıtlayarak Beşiktaş`taki hedeflerini ve örnek aldığı futbolcuyu taraftarlarımızla paylaştı. İşte genç yetenek Necip Uysal röportajı ; `` ERNST`İ ÖRNEK ALIYORUM`` Beşiktaş kulübünde örnek aldığın isim kimdir ? sorusuna ; `` Beşiktaş kulübünde örnek aldığım isim Ernst`dir.Futbol zekası ve hırsı beni çok etkilemektedir.Zaten onunla aynı mevkide oynuyoruz.Ve bana çok yardımcı oluyor idmanlarda ondan öğrenceğim çok şey olduğuna inanıyorum.`` `` HEDEFİM BEŞİKTAŞ`TA İLK 11 `` Beşiktaş`ta hedefin nedir? sorusuna ; ``Beşiktaş`ta takımda kalıp sonradanda olsa oyuna girip kendimi Beşiktaş kulubüne ispatlamak istiyorum.İlerleyen zamanlarda ilk 11`de oynayıp buradanda Milli takıma gitmek istiyorum`` `` 2011 `DE SÖZLEŞMEM BİTİYOR `` Sözleşmesinin yenilenmesi için yönetimden teklif geldimi? sorusuna ; ``Sözleşmem 2011 de bitiyor.Şuanda Sözleşmemi yenilemem için yönetimden teklif gelmedi.`` diyerek sözlerini tamamladı - HABER1903 - | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gelen para da zaten yapılan hataları temizlemeye gidiyor sıfıra sıfır elde var sıfır.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() İkinci yarı hazırlıklarının İstanbul etabını noktalayan Beşiktaş, dün sabah saatlerinde Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağıyla Antalya’ya ayak bastı. Siyah-Beyazlı kafileyi yaklaşık 100 kişilik bir taraftar grubu, krallar gibi karşıladı. Daha uçak yere inmeden tezahüratlara başlayan Beşiktaşlılar, futbolcular ve teknik heyetin gelişiyle birlikte desteğin dozunu arttırdılar. Siyah-Beyazlı taraftarların en çok ilgi gösterdiği isim ise Nihat Kahveci oldu. Ligin ilk yarısında bekleneni veremeyen Nihat’a kucak açan Antalyalı Beşiktaşlılar, “Beşiktaş’ın çocuğu Nihat Kahveci” tezahüratlarıyla havalimanını inlettiler. Omuzlara aldılar Ayrıca Nihat Kahveci’yi omuzlara alıp, büyük sevgi gösterisinde bulundular. Oyunculardan imza almak için birbirleriyle yarışan futbolseverler, teknik direktör Mustafa Denizli ve takım kaptanı İbrahim Üzülmez’e de çiçek verdiler. Beşiktaş daha sonra otobüs ile kamp yapacağı otele geçti. ![]() İkinci yarı hazırlıklarının İstanbul etabını noktalayan Beşiktaş, dün sabah saatlerinde Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağıyla Antalya’ya ayak bastı. Siyah-Beyazlı kafileyi yaklaşık 100 kişilik bir taraftar grubu, krallar gibi karşıladı. Daha uçak yere inmeden tezahüratlara başlayan Beşiktaşlılar, futbolcular ve teknik heyetin gelişiyle birlikte desteğin dozunu arttırdılar. Siyah-Beyazlı taraftarların en çok ilgi gösterdiği isim ise Nihat Kahveci oldu. Ligin ilk yarısında bekleneni veremeyen Nihat’a kucak açan Antalyalı Beşiktaşlılar, “Beşiktaş’ın çocuğu Nihat Kahveci” tezahüratlarıyla havalimanını inlettiler. Omuzlara aldılar Ayrıca Nihat Kahveci’yi omuzlara alıp, büyük sevgi gösterisinde bulundular. Oyunculardan imza almak için birbirleriyle yarışan futbolseverler, teknik direktör Mustafa Denizli ve takım kaptanı İbrahim Üzülmez’e de çiçek verdiler. Beşiktaş daha sonra otobüs ile kamp yapacağı otele geçti. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Takımdan ayrılan ve kamp kadrosuna dahil edilmeyen Batuhan Karadeniz, teknik direktör Mustafa Denizli’nin kendisine sahip çıkmadığından yakındı. Omzundaki sakatlık geçtikten sonra hazır hale geldiğini belirten Batuhan, “Hep ikinci sınıf insan muamelesi gördüm. Forvette bana şans verilmedi. Başarılı olacağımdan adım gibi emindim. Eğer üst üste dört-beş maç kesintisiz oynasaydım, şu anda herkes Makukula’yı değil beni konuşuyor olurdu. Ne yapsam yaranamadım. Ben Beşiktaşlıyım. Kişilere kızıp, bunu inkar etmek hainlik olur” diye konuştu. ‘Formayı görmedim bile’ Altyapıdan gelen futbolcuların yüzüne bakılmadığını dile getiren Batuhan, sözlerini şöyle noktaladı: Benimle ne konuşan var, ne de halimi soran. ‘Forma duvarda asılı’ diyorlar. Ama ben hiç görmedim... Bunun için ikinci yarıda oynayıp, seneye çok daha iyi bir noktada geri döneceğim. Trabzon’a ‘hayır’ dedi Anadolu kulüplerinin gözdesi Batuhan’ın son talibi Trabzonspor oldu. Bordo-Mavililer’in sportif direktörü Ünal Karaman genç yıldızı arayarak, “Trabzonspor forması giymeni isteriz” dedi. Batuhan ise, “Teklifinize sevindim ama Rıza hocaya (Çalımbay) verilmiş sözüm var. Eskişehir’e gideceğim” yanıtı verdi. Aslen Karadenizli olan Batuhan’ın babasının ise forvet oyuncusuna Trabzonspor’a gitmesi için baskı yaptığı öğrenildi. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç sahaya çıkamıyor ki gitmesi en hayırlısı.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiçbirşey yapmıyorsunki yaranasın..allah aşkına sen yaştakilerin tamamının özel idmana ihtiyacı varken 3 senedir kaç dakika extra idman yaptın..pavyon ve barlarda çekilen resimlerin gırla gidiyor ama ,antrenman sonrası özel çalışma yaptığını gösterir 1 tek kare fotoğraf yok..ama konuşmaya gelince dil papuç gibi hadi işine aslanım..yolun açık olsun..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben batuhanı haklı buluyorum.Çünkü kesinlikle bizim alt yapı oyuncularımız 2. sınıf oyuncu muamelesi görüyor.Söz konusu olan şey Batuhana hiç şans verilmemesi ve forma giyemediğinden dolayı gitmek istemesi.Forma giyememesindeki sebebin pavyonlarda diskolarda gezmesi olduğunu sanmıyorum.Çünkü hiçbir altyapı oyuncumuz çıkamadı A takıma.Çıkamayanların hepsi disko pavyon gezmiyordur heralde.Yada yeteneksiz değildir.Buradaki suçlu bana göre mustafa denizlidir.Beşiktaş, Milli takımlara (U-15-17-19...vs.) 30 un üzerinde oyuncu yolluyor.Bunlardan kaç tanesi as takımla antrenmana çıkıyor.Ertuğrul zamanında 18 kişilik kadrodaki alt yapı oyuncu sayımızla şimdiki alt yapı oyuncularımızı kıyaslarsak Teknik direktörlerin alt yapıya yaptığı yatırımlar açıkça görünecektir. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya arkadaşlar anlamak istemediğiniz bir şey var diyorsunuz ki Nobre nin Nihat ın oynadığı takımda Batuhan ın ölüsü oynar, hazır olmasa da oynatsın onu kadroya alsın Beşiktaş ın çocuğu vs vs. Ben adım gibi eminim ki Batuhan kendi istediği gibi 4-5 maç üst üste oynayıp ola ki kötü bir performans gösterirse burda konuşan herkesin lafları değişmeye başlayacak ve Batuhan dan bu sefer tamamen umut kesilmeye başlayacak S.Özkan sürecinde yaşandığı gibi. Denizli de daha önce buna şahit olduğu için Batuhan ın önce kafa ve fizik açıdan hazır hale gelmesini istiyor böyle genç bir oyuncuyu uzun vadeli kazanmadıktan sonra günü kurtarmak için oynatmanın ne esprisi var bu o oyuncuyu ateşin içine atmaktan başka bir şey değil mi :S | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |