![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Batuhan Serdar Özkan Necip Uysal Ali Kuçikleri Bir Kere ilk 11de İzlemeden Ölmek İstemiyorum Artık Bu Gençlere Şans Verin .. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Necip gelsin adamııımmm ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoca bana sahip çıkmadı diyorda Batuhan takıma sahip çıkmış mı ? Geçen sene Beşiktaş şampiyon olursa çıplak dolaşırım diye sağda solda sallıyordu. Onu geçtim daha 18 yaşında ki bir futbolcu kendisine nasıl bakmaz 100 küsur kilo olur. Takımda ki forvet oyuncularının formsuz olduğu dönemde paşam fazla kiloları yüzünden forma giyemedi. Bende takımda görmek istiyorum ama bence Batuhan'da forma giymek için çaba sarfetmiyor. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HaKlı.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | batuhan senden önce bu takımdan gitmesi gereken o kadar çok oyuncu var ki hangisini sayalım nihat mı? nobre mi? u.inceman mı? tabata mı? erhan mı? erkan zengin mi?
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | sezon basi futbolu ünlü brezilyali kaka ya benzetilen Onur u aldik 1 dakika izleyemedik, karsiyakadan ridvani aldik 1 miylon verdik herkes gelecegin yildizi gözüyle bakiyordu oraliklarda yok, 2 senedir necip diye altyapimizin yildizi denilen gencimizden basediliyor ben daha yüzünü görmedim, gecen sene ara transferde erkani aldirdi denizli 1 sene olu toplasan 100 dakika oynamamistir, gelelim batuhana gecen sene eskisehirde 11 macta 8 gol atip bence cook basarili bir performans gösteren senelik maliyetii cok ucuz olan en önemlisi bizim cocugumuz olan bir futbolcuyu, gecen sene 3. aydan beri gol atamayan yasi 30 u gecmis senelik maliyetii 2,5 milyon olan 1 metreden bos kaleye bile topu atamayan dünyanin en beceriksiz futbolcusu nobre gibi birisine degisen sayin mini mustafadami suc yoksa daha yasi 18 tam cilgin dönemini yasayan, yaninda dogru yolu gösteren bir hocasi olmayan batuhanmi....bence batuhan kadar onun hocasi ve yönetimde hatalidir....ben herzaman demistirim nobreye verilen sans batuhana verilseydi nobrenin en az 5 kati gol atardi, ama elin senede 1 gol atan beceriksiz bir adama sirf breziylayli diye takimda tutuyorsun ve senelik 2,5 milyon euro veriyorsun, Allah su denizliyle demirörenden bizi biranönce kurtarsin yoksa ne bugünümüz kalacak ne gelecegimiz | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | olum sende kendine dikat et bea, tam sansi bulmusun forvetler formsuzken sen fazla kilolarinla ugrastin birazda sende suclusun
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Çifte şampiyonluk yaşayan Beşiktaş’ın geçen sezon rakiplerini geçmesindeki en önemli etken kuşkusuz takım ruhuydu... Ancak yönetimin sezon başında yaptığı transfer hamleleri ve yenilenen sözleşmelerdeki miktarların dengeleri sarstığını ortaya koyuyor. Ekonomik yönden takım içerisindeki dengesizliğin büyük boyutlara ulaştığı gözlerden kaçmıyor. Örneğin sezon başında sözleşmesi dondurulan ve henüz hiçbir resmi maçta görev yapmayan Matias Delgado, senelik 2.1 milyon Euro kazanıyor. Sadece 1 golü bulunan Nihat Kahveci ise bu yıl için 3.5 milyon Euro alıyor. Mert Nobre’nin de durumu pek farklı değil. Brezilya asıllı yıldız 2.4 milyon Euro elde ediyor. Getafe’den senelik 250 bin Euro alan İbrahim Kaş ise Beşiktaş ile 800 bin Euro’ya anlaştı. 20 Ekrem, Nihat’a bedel! Ancak işin bir de farklı bir yönü var... Örneğin bu sezonun en istikrarlı isimlerinden kaptan Üzülmez, senelik sadece 700 bin TL kazanıyor. Takımın gelecek vaadeden yıldızları arasında gösterilen Batuhan Karadeniz de 200 bin TL’ye oynuyor. Ekrem Dağ da, senelik 350 bin TL elde ediyor. Yabancılar arasında en makul ücreti kazananlardan biri ise Tomas Sivok... Performansıyla göz dolduran Çek stoperin senelik ücreti 800 bin Euro... Kim ne kadar kazanıyor? Nihat 3.5 milyon Euro Nobre 2.4 milyon Euro Delgado 2.1 milyon Euro Rüştü 1.5 milyon Euro Tabata 1.3 milyon Euro Sivok 800 bin Euro İ.Kaş 800 bin Euro İ.Üzülmez 700 bin TL Ekrem Dağ 350 bin TL Batuhan 200 bin TL | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nihat 3.5 milyon Euro Nobre 2.4 milyon Euro Delgado 2.1 milyon Euro Rüştü 1.5 milyon Euro Tabata 1.3 milyon Euro şurdanbi tek aldığı parayı rüştü haketti. Aşağıdaki isimler ise yukarıdakilerden daha fazla hakettiler o paraları almayı.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |