![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kesinlikle katılıyorum.acaba gece rahat uyuyabiliyorlar mı çok merak ediyorum. | |||
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() | Futbol endüstrisinde bu tip karşılaştırmalar içine girerseniz kolay kolay çıkamazsınız bunun Beşiktaş la başka herhangi bir spesifik takımla alakası yok. Adalet de arancaksa bu düzenin içinde aranmalı çünkü her takımda bu tip ayrımlar olmuştur olacaktır. Doğrudur yanlıştır buna yorum yapmak ayrı mesele ama bu değişmez. | ||
| |
| | #3 | ||
| saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | bu konular burda bile tartışılabiliyosa tabiki beşiktaş kaosun içinden çıkamaz.. bu takımın yanında olacaksak biraz hassasiyet bekliyorum bu tip konular hakkında. bilinçli ve dikkatli olmak gerek.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (04-01-2010 Saat 13:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zaten Bu Aşırı Fark Yüzünden Bazı Futbolcularımız Geçen Sezonki Çizgilerinden Çok Geride | ||
| |
| | #5 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar bu adamlar profesyonel meslekleri bu kendilerini en iyi şekilde pazarlamak zorundalar ben bu parayı neden alıpta oynamıyorlar diyemem ben takıma katabilecekleri belli oyunculara neden bu kadar para veriyorsunuz diye yönetime tepki gösteririm. | ||
| |
| | #6 | ||
| .::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Elbette ki parayı alana değil, verene tepki gösterilmesi lazım.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
| |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | biz bunu çok söyledik herkes yanlış anladı. nihat delgado tabata nobre bu futbolcular BEŞİKTAŞ ın kamburu oldular defolup gitsinler. acaba bu paraları alırken acaba biz bu kadar parayı hakkettik mi diye düşünüyorlar mı? dördü de sahtekarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aslinda aldiklari hickimseyi ilgilendirmez bizde sizlere sormiyoruzya nekadar aliyorsunuz diye sizin patronuz size gelsin sana bundan sonra ayda 10bin € verecem sonra siz hastalaniyorsunuz yada iyi konsantre olamiyorsunuz siz aksam simdi uyuyamami dersiniz parama bakarim dersiniz
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Antrenörler seminerine konuşmacı olarak katılan tecrübeli hocanın yokluğunda, Kartallar’ın çalışması yardımcı antrenör Tayfur Havutçu yönetiminde gerçekleştirildi. Rüştü, İsmail Köybaşı ve Serdar Özkan’ın katılmadığı idman ısınma hareketleriyle başladı ve 5’e 2 pas çalışması yaptı. Siyah-Beyazlılar, Antalya’daki ilk antrenmanı, şut çalışmasıyla tamamladı. | ||
| |
| | #10 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 5e 2 dediği ortada sıçan değil mi
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |