![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() |
| ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | d-smartsa yaramaz ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Antalya Turnuva 06.01.2010 / 20:00 Vitesse - Beşiktaş Star Tv | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bari Hazırlık Maçlarını TV'den izleyelim be.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | super oldu bu ya ![]() | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Antalya`da kampta bulunan Beşiktaş Futbol Takımı, ikinci devre hazırlıklarını sabah yaptığı idmanla sürdürdü. Basına kapalı gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. İdmana ameliyat olan ve tedavilerine İstanbul`da devam edilen Ferrari ile Hakan Arıkan katılmadı. Rüştü Reçber, İsmail Köybaşı ve Serdar Özkan ise otelde çalıştı. Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde golf tesislerinde yapılan idmanda oyuncularımız, kısa ve uzun mesafe kondisyon koşuları yaptılar. Beşiktaş, hazırlıklarını bu akşam saat 17.00`de basına açık yapacağı antrenman ile sürdürecek. ![]() ![]() - HABER1903 - | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne Kadar Harika Bir Fotodur Bu Ya Gerçekten Mutlu oldum Futbolcularımız Böyle Mutlu Görünce | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mutlular tabi milyon euroları ben mi alıyorum.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |