![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kara Kartal’ın tecrübeli çalıştırıcısı Mustafa Denizli, geçen sezon belirlediği puan hedefiyle Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşımıştı. İkinci yarı öncesinde yine bir yol haritası belirleyen deneyimli teknik adam, dün öğrencileriyle bir görüşmede bulundu. “Önümüzde zorlu maçlar var” diyerek sözlerine başlayan Denizli şöyle devam etti: İlk dört karşılaşma gerçekten çok önemli. Galatasaray derbisine bu maçların hepsini kazanmış bir şekilde çıkmak istiyorum ve mazeret kabul etmiyorum. Ondan sonrasını zaten getiririz. Ligin ilk yarısındaki kayıplarımızı unutmayın” diye konuştu. ‘Yardımcı olun’ Takımdaki tecrübeli isimleri de uyarmayı ihmal etmeyen kurt hoca, “Teknik heyet olarak takımın başında biz varız. Ancak Rüştü, Yusuf, İbrahim Üzülmez ve Nobre de ekibin önde gelen isimleridir... İlk yarıda yeterince ortaya koymadılar. Teknik direktör olmak için mutlaka futbolu bırakmak ve kurslara katılmak yetmez. Asıl hocalık, oyuncuyken başlıyor. Sizlerden ikinci yarı bunu bekliyorum. Özellikle gençlere yardımcı olun” uyarısında bulundu. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | öle bişey olması tek temennimiz | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Futbolcuların keyifli tavırları gözlerden kaçmadı. İdmanın son bölümlerine doğru tüm futbolcuların yoruldukları gözlendi. Kondisyoner Stefano Marrone’den idmanın bitmesini isteyen Siyah-Beyazlılar’a, İtalyan antrenörün yanıtı ‘Devam’ oldu. Günün ikinci çalışması ise sahada yapıldı. Isınma hareketleri ve pas çalışmasının ardından Kara Kartallar kaleleri şut yağmuruna tuttu. Son idman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Bilindiği gibi Beşiktaş, yarın saat 20.30’da Vitesse’yle karşı karşıya gelecek. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Takıma uyum konusunda sıkıntı yaşamadığını belirten genç eldiven, “ İyi performans gösterip, Beşiktaş’ta kalıcı olmak niyetindeyim. Geçen yıl da Mustafa hoca istemişti, ama o dönem transfer gerçekleşmedi. Ayrıca Bundesliga’dan gelen iki de oyuncu var. Özellikle Ernst, hem Bremen’de hem de burada iki kupayı birden kaldırmış bir oyuncu. Umarım ben de aynı başarıya ulaşırım” dedi. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | adamim benim ya Göreceksiniz yarin vitesse karsisinda ilk onbirde cikacak olan ramazanin performansini transferi yanlis diyenlerin yüzünü kizartacak hamlelerde bulunacak kendisine sonu dek güveniyorum 2. yarinin ve gelecek sezonun ilk 11de oynmasi garanti kalecimiz ramazan ..............güvenim sonsuz | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hoffenheim in 2-3 macinda kalede izlemistim onu fena kaleci deil bence
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |