|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
08-10-2009, 23:34 | #151 | ||
Tecrübe Puanı: 51 | Nevzat Demir'in Babası Hastaneye Kaldırıldı NTV Spor'un son dakika bilgisi olarak verdiği haberde, Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Nevzat Demir'in beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Ligtv.com.tr'nin haberine göre ise, Nevzat Demir'in sağlık durumu iyi ve rahatsızlık geçiren kişi Nevzat Demir'in babası Yusuf Ziya Demir.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
|
09-10-2009, 06:32 | #152 | ||
Tecrübe Puanı: 18 |
Tarihinin en sıkıntılı günlerini geçiren Beşiktaş’ın onursal başkanı Süleyman Seba, “Hikmet Çetin’i, Beşiktaş Başkanı olarak görmek istiyorum. Şu anki durum hiç iyi değil. Camiaya yakışan, bunu düzeltmektir” dedi. Futbol takımı kötü durumda, amatör şubeler ezeli rakiplerin gerisinde... Sportif başarısızlığın üzerine, bir de kongre rüzgarları esmeye ve taraftarların isyanı başlayınca Beşiktaş, kabus gibi günler geçirmeye başladı. Siyah-Beyazlı taraftarlar Denizlispor karşılaşmasında birbirlerine girdi, “Demirören’i istemeyenler” ve “Demirören’i isteyenler” olarak tribünler ikiye bölündü. İnönü Stadı’na Beşiktaş’ı izlemek için giden aileler şiddete maruz kaldı, inanılmaz görüntüler yaşandı. Bu karanlık tabloyu, Beşiktaş’ın onursal başkanı Süleyman Seba’ya sorduk. Türk futbolunun sembol ismi Süleyman Seba, haber müdürümüz Mehmet Demircan’a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkanlıktan ayrıldıktan sonra, “Bir oyum var, kalbime gömüyorum” diyen 106 yıllık Beşiktaş’ın onursal başkanı, kalbindeki oyu, aday olması halinde Hikmet Çetin için kullanacağını resmen açıkladı. Yıldırım Demirören hakkında konuşmaktan kaçınan Seba, “Yönetim ehil kişilerden oluşmalı” diyerek, ince bir mesaj da verdi. İşte Süleyman Seba’nın gözünden Beşiktaş... ‘Aksu’nun davranışı çok şık olur’ “Beşiktaş gerçekten çok zor günler geçiriyor. Kulübü içerisinde bulunduğu bu durumdan çıkarmak için ‘ehil insanlar’dan oluşan bir yönetim kurulması şart. 2010 yılındaki genel kurulda, Hikmet Çetin’i desteklediğim doğru. Hikmet Çetin’i, Beşiktaş Başkanı olarak görmek istiyorum. Eğer Hikmet Çetin aday olursa, Süleyman Seba’nın bir oyu, Hikmet Çetin’e gidecektir. Doğrusunu söylemek gerekirse, şu anki durum hiç iyi değil. Kulübün gidişatını beğenmiyorum. Camiaya yakışan, bunu bir an önce düzeltmektir. Sayın Murat Aksu, Hikmet Çetin’in altında hizmet vermek istiyorsa, kendisini bu davranışından dolayı da kutlarım. Murat Aksu’nun yaptığı bu davranış, gerçekten bir Beşiktaşlı’ya yakışan çok güzel bir hareket olur...” Kaynak: Fanatik
__________________ Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
09-10-2009, 08:04 | #153 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 41 | Bu ne sevgi ah! Baba Erdoğan Demirören de Beşiktaş'a 1981'de 40 milyon dolar bağışta bulunduğunu belirtiyor ama bunu bir şekilde geri alıyor. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in babası Erdoğan Demirören’in, geçtiğimiz Salı günü Bugün gazetesinde bir röportajı yayınlandı. Röportajda, baba yüreğinin evladının yaşadığı olaylar karşısında sessiz kalamadığı vurgulanıyor, ilginç açıklamalara yer veriliyordu. Baba Demirören’in “Oğlumu üzeni ben de üzerim” manşeti ile verilen sözleri arasında, şu ifadeler bulunuyordu: “Bizim kadar Beşiktaşlı bir aile yok. Süleyman Seba döneminde (1981) kulübe 40 milyon dolar bağışta bulundum. Bunu bilenin sayısı çok azdır. Yıldırım kulübe 60 milyon TL verdi. Hem de geri alamayacağını düşünerek. Hiçbir zaman verdiklerimizi bu camianın önüne seçim kozu olarak sürmedik. Biz Beşiktaşlılığımızı parayla asla kıyaslamayan bir aileyiz.” Aynı röportajı Vatan gazetesi aldı, ertesi gün çok daha çarpıcı bir başlıkla, “60 milyon TL’yi geri alamaz” manşetiyle sundu. İçerik aynıydı ama ilk gün yalanlanmayan röportaj, Demirören’in yıllardır spekülasyon konusu yapılan kulüpten alacaklı olduğu para ön plana çıkarılınca yalanlanıverdi. Neyse biz dönelim esas konumuza.... Erdoğan Demirören’in önce sessiz kaldığı sonra yalanladığı sözleri üzerine ufak çaplı bir araştırma yaptık. Gerçekten de dediği gibi kulübe para vermiş. 40 milyon dolar değil belki ama o zamanın parası ile 40 milyon TL. Ama acaba hangi şartlarda? Dediği gibi bağışta mı bulunmuş, karşılığında isteklerde mi bulunmuş? İşte konunun perde arkası: -‘PASTAYI BAŞKAN OLAN YESİN’- O yıllarda Rıza Kumruoğlu başkan, ama bırakmak istiyor. Kulüpten de 42 milyon TL alacaklı ve parasının ödenmesini talep ediyor. Süleyman Seba başkanlığa talip oluyor ancak maddi imkanları yetersiz. Erdoğan Bey devreye giriyor, “Ben seni finanse edeceğim, parayı vereceğim” diyor. Hem de karşılıksız! Ama bu sözleri tepki görüyor. Camiada “Davul Seba’da, tokmak Demirören’de mi olacak?” sesleri yükseliyor. Erdoğan Demirören açıklama yapmak zorunda kalıyor: “Ben bu parayı Beşiktaş’a veriyorum. Kim başkan olursa bu pastayı o yesin. Parayı başkan seçilene vereceğim.” Bu gelişmelerin ardından Süleyman Seba yarıştan çekiliyor, Mehmet Üstünkaya başkan oluyor. Demirören de parayı yeni başkana veriyor. Buraya kadar her şey normal belki ama ilerleyen dönemde gelişmeler oluyor. Baba Demirören, “Ben parayı verdim. Bunun karşılığında forma reklamlarında benim şirketlerimin ismi yer almalı” şartını koşuyor. Haklı da... Yönetim kabul ediyor ve Beşiktaş artık maçlara Demirören’in şirketleri olan Milangaz Likitgaz, Mutfakgaz, Güneşgaz, Ankara Pazarları, Arşimidis, İstanbul Umum Sigorta (fotoğrafları yanda) reklamları ile çıkmaya başlıyor. Vermeyi taahhüt ettiği parayı zaman zaman aksamalarla da olsa 18 ayda ödüyor. Ardından bu kez de “Forma reklamları karşılığı bana fatura kesin” diye yeni bir istek geliyor. -OĞLU DA REKLAM VEREBİLİR- Yönetimde tartışmalar çıkıyor. Dönemin muhasip üyesi Faruk Pala, “Bu parayı bize hibe etti. Her yerde bunu söyledi. Ne faturası vereceğiz?” sözleriyle karşı çıkıyor. Tartışmalar bir süre devam ediyor. Ama Demirören’in ısrarcı olması üzerine dönemin başkanı Mehmet Üstünkaya bunalıyor, “Faturayı verin” diyerek olaya noktayı koyuyor. Bu olayı niye anlattık... Demirörenler’in Beşiktaş sevgisi acaba karşılıksız mıymış, yoksa belli bir bedeli var mıymış? Verilen paralar hibe mi edilmiş, yoksa günü gelince bir yolla tahsil mi edilmiş? Son bir not... Demirörenler’in Beşiktaş sevgisine saygı duyuyoruz. Camiada Baba Demirören’den 28 yıl sonra da oğlu Yıldırım Demirören’in kulüpten alacakları gündemde. Babası verdiği paranın karşılığını forma reklamları ile almışsa, aynı taktiği belki oğlu da uygular, Beşiktaş yıllardır sırtındaki bu en ciddi kamburdan kurtuluverir. Ne dersiniz? Kaynak: Htspor
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
09-10-2009, 11:40 | #155 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
Sivri dili yüzünden ayrılığın eşiğine gelen Batuhan Karadeniz, son günlerde sergilediği tavırlarla alkışı hak etti... Omuzundan ameliyat olduktan sonra 105 kiloya kadar çıkan genç golcü, teknik direktör Mustafa Denizli`nin "Kilonu azalt gel" uyarısına uydu. Batuhan`ın 97 kiloya indiği belirtildi. Fotomaç | ||
09-10-2009, 11:40 | #156 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Sezon başında Gaziantepspor’a kiralanan, ancak daha sonra yuvaya geri dönen Batuhan Karadeniz, sakatlığı ve fazla kiloları nedeniyle formasından uzak kalmıştı. Son idmanlarda hırslı bir görüntü çizen genç yıldıza dün teknik direktör Mustafa Denizli özel ilgi gösterdi. Uzun süre saha kenarında öğrencisiyle konuşan Denizli’nin, Batuhan’a çeşitli uyarılarda bulunduğu kaydedildi. Kendisine güvendiğini söyleyen Batuhan, Kasımpaşa karşılaşmasında ilk 11’de oynamaya hazır olduğunu dile getirdi. | ||
09-10-2009, 11:48 | #157 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 41 | bu dönemi kendine fırsat bilebilirdi ama o tam tüm forvetlerin formsuz ve berbat olduğu dönemde sahaya çıkma şansı bile bulamadı işte öngörüsüz bir futbolcunun hali.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
09-10-2009, 18:56 | #158 | ||
.::Huzur::. Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 | Hadi bekliyoruz seni Batuhan.. Yüzümüzü kara çıkarmaz inş..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
09-10-2009, 20:21 | #159 | ||
Tecrübe Puanı: 56 | Allahın İzniyle Batuhan ve Toraman Takıma Ruh Açısından İlaç gibi Gelecek Ve Takıma Önemli Katkılar Yapacaklardır . Özellikle Toramanın Dönmesi iyi olacak Sivok veya Ferrariden Bir tanesi Kolaylıkla Rotasyona Girebilecek . Batuhan'ında Bitirici vuruşları Çok işimize Yarayacak | ||
09-10-2009, 23:31 | #160 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 32 |
Çok hırslı olduğu gözlenen Sambacı, çift kale maçta attığı gollerle dikkatleri üzerinde topladı. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin de alkışını alan golcü futbolcu eski günlere dönüş sinyali verdi. Bu arada dün Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen çalışmanın ilk bölümünde koşu yapan oyuncular daha sonra şut çalışmasına geçtiler. İki grup halinde yapılan şut çalışması sonrasında pas idmanı yapıldı. Antrenman, yarım sahada çift kale maçla tamamlandı. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 10 Misafir) | |
| |