![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Hikmet Çetin... Beşiktaş`ın efsane ismi Süleyman Seba`nın başkan olmasını istediği Çetin, Siyah-Beyazlı renklere yakınlığı kadar da önemli bir devlet adamı... Beşiktaş’ta yaklaşan kongrede aday olmasına kesin gözüyle bakılan Yıldırım Demirören’in yanı sıra, muhalefetin ikna etmeye çalıştığı bir isim var: Hikmet Çetin... Üstelik Çetin’e baskı yapanların yanında,? Kartal’ın Onursal Başkanı Süleyman Seba da var. Seba, “Bir oyum var, o da Hikmet Çetin’e” diyor. Yaşı 30’u geçen Beşiktaşlılar gelişmeleri heyecanla takip ederken, Siyah-Beyazlı renklere gönül vermiş gençler ise Çetin’e temkinli yaklaşıyor. FANATİK, Süleyman Seba’nın kalbinde saklı oyunu vermek istediği Hikmet Çetin’i mercek altına aldı... 1937: Diyarbakır’ın Lice ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini Lice, orta öğrenimini Ankara’da tamamladı. 1960: Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümü’nden mezun oldu. 1961: Devlet Planlama Teşkilatı’nda ‘uzman yardımcısı’ olarak çalışmaya başladı. Devlet Planlama Teşkilatı’nda çalıştığı süreçte incelemeler yapmak üzere ABD dahil bir çok ülkeye gönderildi. ABD’de ‘kalkınma ekonomisi’ üzerine master yaptı. 1968: California Stanford Üniversitesinde Planlama Modelleri üzerinde araştırma çalışması yaptı. 1970: Askerlik görevini yaptı. 1970-77: DPT’de İktisadi Planlama Dairesi Başkanlığı görevinde bulundu. ODTÜ’de part-time hocalık yaptı. 1977: CHP’den İstanbul milletvekili olarak parlamentoya girdi. 1978-79: Devlet bakanlığı ve Başbakan yardımcılığı görevlerinde bulundu. 1980: Yemen planlamasına danışmanlık yaptı. 1987: SHP’den yeniden Meclis’e girdi. Meclis grup başkan vekilliği ve genel sekreterlik olmak üzere, partinin üst düzey görevlerinde yer aldı. 1990: Genel seçimlerde 3. kez milletvekili seçildi ve parlementoya Gaziantep milletvekili olarak girdi. 1991-94: Hem Süleyman Demirel hem de Tansu Çiller başkanlığında oluşturulan koalisyon hükümetlerinde Dışişleri Bakanı olarak görev yaptı. 1994: Dışişleri bakanlığından istifa etti. 1995: SHP ile CHP’nin birleşmeleri, Türk siyasi tarihine ‘Hikmet Abi Formülü’ olarak girdi. Bu nedenle adı Hikmet Çetin’den daha çok Hikmet Abi olarak anıldı. 7 ay boyunca CHP genel başkanlığı yaptı. CHP’nin ‘Dördüncü Genel Başkanı’ oldu 2004-06: NATO’nun Afganistan’daki Kıdemli Sivil Temsilcisi görevini üstlendi. Fanatik
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Buda yıldırım demirören ![]() * 1964'te İstanbul'da doğdu. Eğitimini Leysen American School'da tamamladı. Evli, üç çocuk babası. İngilizce biliyor. Babası Erdoğan Demirören'in başında bulunduğu Demirören Şirketler Grubu'nun Başkan Vekilliği'ni yapan Yıldırım Demirören, iki dönem yönetim kurulu üyeliğine seçildiği Beşiktaş'ta asbaşkanlık yaptı. 100. yıl şampiyonluğunda futbol şubesi sorumlusuydu. Demirören Grubu'na bağlı şirketler, Milangaz, Likidgaz, Mutfakgaz, Milgaz, Güneşgaz, Demirören Tüp A.Ş., Dem-Al, Demirören Ağır Sanayi, Demirören Enerji ve Parsat. Grup şirketleri LPG, otomotiv yedek parça, ağır sanayi, enerji, eğitim ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteriyor. * Babası Erdoğan Demirören'in başında bulunduğu Demirören Şirketler Grubu'nun Başkan Vekilliği'ni yapan Yıldırım Demirören, iki dönem yönetim kurulu üyeliğine seçildiği Beşiktaş'ta asbaşkanlık yaptı. 100. yıl şampiyonluğunda futbol şubesi sorumlusuydu.
__________________ ![]() Ne Mutlu Türküm Diyene ! | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Yasin :-s Dostum bu konu zaten "basında bugün futbol haberleri" kısmında vardı. :-s
__________________ Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
| |
| | #4 | ||
| TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fırat Plastik A.Ş'nin kurucusu, Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden olan işadamı Nevzat Demir'in babası Yusuf Ziya Demir, 73 yaşında vefat etti.. Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden iş adamı Demir, yarın öğle vakti Fatih Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Yeniköy'deki aile kabristanına defnedilecek. Erzincan'da 1933 yılında doğan Demir, evli ve 8 çocuk babasıydı. | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah Rahmet Eylesin MEkanı Cennet Olsun Yakınlarına Baş Sağlığı Dilerim ![]() | ||
| |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Denizli maçında tribünlerin istifaya davet ettiği Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, FANATİK aracılığıyla camiaya seslendi, çarpıcı ifadeler kullandı. “Seçime aylar kala kulübün kongre atmosferine girmesinden rahatsızım” diyen Demirören, “Camianın seçim atmosferine sokulması, tamamen art niyetli bir düşüncedir. Bundan en büyük zararı da takım görür. Bizim camia olarak böyle bir ortamda kenetlenmemiz lazım. Teknik ekip ve oyuncuların aklında bu tip şeyler olmamalı. Her kongre üyesinin en doğal hakkı, başkan adayı ve yönetici olmaktır. Buna talip olanlar varsa, projelerini hazırlayıp, seçimde üyelere anlatıp, ikna ederlerse seçilirler. Ancak asıl acı olan ve kabul edilemez durum, ne zaman böyle bir düşüşü dönemi yaşasak belli ve küçük bir kesimin seçimi malzeme yapıp, prim yapmak istemeleridir. Buna kesinlikle izin vermeyeceğim” dedi. Çetin’e çağrı yaptı “Kimse kulübün üzerinden politika yapmasın” diyen Demirören, sözlerini şöyle sürdürdü: 1-2 maç kaybedildi diye ortalık yangın alanına çevrilmesin. Sezonu iki kupa alarak kapatan, yere göğe sığdırılamayan başkan, yönetim, hoca ve oyuncular aynı yerinde duruyor. Ben her zaman büyük saygı duyduğum Hikmet Çetin, Bir önceki dönemde ekibimde ikinci başkan olarak görev yapan Murat Aksu ve başkanlık için isimleri ortaya atılan herkese bunlara izin vermelerini rica ediyorum. Göreve talip olmalarına saygı duyarım. Bu hepimiz için iyi bir şeydir ve kalite artar... Şu anda kimse ile yönetici pazarlığı yapmadım. Yapmam da... Bu konuda kimseye de verilmiş söz ya da garanti gibi bir şey söz konusu değil. Şu anda tek düşüncemiz lige verilen arayı iyi değerlendirip takımın, bundan sonra gerçek hüviyetini sahaya koymasıdır. Herkes bu konuda elini taşın altına koysun. Daha fazla erozyon olmasın” dedi. | ||
| |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Denizli Bırakıyor ![]() Çifte şampiyonlukla kapatılan geçen sezonun ardından yoğun ısrarlar sonucunda takıma geri dönen Mustafa Denizli’nin istifası hazır... Üst üste gelen kötü sonuçların ardından eleştiri oklarının hedefi olan tecrübeli çalıştırıcı, Kayserispor maçı sonrasında da, “Görevi bırakmak, alternatiflerden biri” demiş, ancak yola devam etmişti. Mustafa Denizli’nin bir kez daha istifa etmesi gündemde... Ocak ayındaki kongrede, şimdiki Başkan Yıldırım Demirören tekrar seçilse bile teknik direktör Mustafa Denizli istifasını yönetime verecek. Yeni yönetimin önünü açmak isteyen tecrübeli çalıştırıcı, böylece kulübe de jest yapacak. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Denizli, istifası kabul edilirse tazminatını da bırakıp, Beşiktaş’la yollarını ayıracak. Aynı şekilde istifa kabul edilmezse de, takım sezon sonuna kadar kurt hocaya teslim edilecek. Demirören bırakmayacak Her fırsatta Denizli’ye destek veren Başkan Yıldırım Demirören tekrar seçilirse, büyük bir ihtimalle Mustafa Denizli’yle yola devam edecek. Denizli’ye güvendiğini her fırsatta dile getiren Demirören’in şartlar oluşursa, tecrübeli çalıştırıcıyla uzun vadeli bir sözleşme imzalamak için kolları sıvayacağı da kaydedildi. Bilindiği gibi Denizlispor karşılaşmasında tribünlerin büyük tepki gösterdiği Denizli’yi, Asbaşkan Levent Erdoğan da istifaya davet etmişti. Erdoğan, “Denizli aldığı paraları da geri verip, takımı bırakmalıdır. Beşiktaş dualarla şampiyon oldu, hocanın katkısı yoktu” demişti. | ||
| |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fabian Ernst : İlaç Gibi Geldi ![]() “Tek sorun futbolumuzu skora yansıtamamak” diyen Alman yıldız, “Üst üste alınan sonuçlar yüzünden özgüvenimizi yitirmiştik. Ancak şimdi işler değişti. Denizlispor karşısında çok zorlandık, üzüldük ama galip geldik. İnönü’de aldığımız 3 puan ve lige verilen ara bize ilaç gibi geldi. Aklımızı tamamen boşaltıp, kendimizi futbola vereceğiz ve takımı layık olduğu üst sıralara taşıyacağız” diye konuştu. | ||
| |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobre : Alex Değil Rogrigo Tabata ![]() Golcü futbolcu, “Takım ne zaman kötü gitse, ‘Beşiktaş’ta bir Alex yok, Nobre o yüzden etkisiz’ eleştirileri yükseliyor. Bunlara hiç katılmıyorum. Evet, Alex çok iyi bir futbolcu. Ayrıca, saha dışında onunla hep birlikteyiz. Ailece de görüşüyoruz. Ancak Tabata’nın, Alex’ten daha önde bir futbolcu olduğu düşüncesindeyim. Tabata Brezilya’da oynarken, geleceğin yıldız adayı olarak gösterilen 20 isimden biriydi. Baskı altında kaldı. Benden çok, onun gol atmasını istiyordum. Şimdi rahatladı. Bundan sonra çok farklı olacak” dedi. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |