![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İspanya`da bulunun Delgado`nun doktoru, Arjantinli futbolcunun yaklaşık 1.5 aydan bu yana forma giymesi gerektiğini söyledi. Delgado`yu sezon başında amaliyat eden Cugat, " Delgado`nun şu anda forma giyemediğine inanmıyorum. Ben kendisine 1.5 ay önce `oynayabilirsin` şeklinde bir rapor verdim. Halen tedavi görmesi şaşırtıcı" dedi. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oynayamıyor demekki oynayacak adam gelip oynamaz mı gerçi 1 ay kadar önce antremanlara çıkıyordu delgado ama yeterli olmadı herhalde.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | nasil oynasinki önce feshedilmis bir sözlesme var önce gitmesi gereken bir yabanci var bunlar olmadan isterse turp gibi olsun yinede oynayamaz, yönetim delgadoyu falan unuttu orada burada cikip yalan dolan sözlerine devam ediyorlar... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | doktorları da aynı şeyleri açıkladı günler önce yeni bir haber değil bu delgado nun sakatlığı fiziksel olmaktan çıktı artık umudunuzu kesmeye başlayabilirsiniz delgado hakkında ben onu en çok sevenlerden biriyim doktorların o söylediklerini görünce direk gitti delgado ihtimali gözümün önünden. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş`ın genç kalecisi Korcan Çelikay, siyah-beyazlı kulüpten kopmak üzere. Takımın as kalecileri Rüştü ve Hakan`ın sakatlıklarının ardından kaleyi devralan ve oynadığı maçlarda şanssız goller yiyerek eleştiri oklarının hedefi olan genç kaleci Korcan, yuvadan uçmaya hazırlanıyor. Yönetimin kendisine güvenmediğinin bir işareti olarak Ramazan Özcan transferini gerçekleştirmesinden sonra Mayıs ayında sözleşmesi bitecek olan Korcan Çelikay`a Süper Lig`in 3 temsilcisinin talip olduğu bilgisi elimize ulaştı. Korcan`a talip olan kulüplerin Denizlispor, Gaziantepspor ve Diyarbakırspor olduğu öğrenildi. - HABER1903 - | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |