![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
![]() Beşiktaş`ın başkan adaylarından Murat Aksu, Marriot Otel`de düzenlediği bir resepsiyon ile yönetim kuruluna alacağı isimleri tanıttığı gece başkan Yıldırım Demirören`e yine yüklendi. Resepsiyonda önce salonda kurulan sahneye Beşiktaş`ın yönetici adayları Ali Baransel, Gülengül Altınsay, Emre Berkin, Murat Akdoğan, Yahya Kemal Gençer, Merdan Araz, Faruk Pala, Bahri Büyükhanlı ve Koray Deniz tek tek davet edildiler. Yönetim kurulu adaylarının sahneye çıkmasından sonra anons edilden Murat Aksu alkışlar ve marşlar eşliğinde salona çıktı. Aksu sahneye çıktığında bir konfeti şov sergilendi ve uzun süre salonu dolduran Murat Aksu taraftarları destek tezahüratlarında bulundular. Şovlar ve tezahüratlar sona erdiğinde ise konuşmaya başlayan Aksu`nun açıklamalarından derlediklerimiz şunlar : -BU YIKIMA DUR DEMENİN VAKTİ GELDİ- Bu gece bu havada buraya gelen herkese ben ve yönetim kurulu adayı arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim. Beşiktaş`ı sahipsiz bırakamazdık. Bu yıkıma bir dur demenin vakti gelmişti. Beşiktaş markası hakettiği şekilde yönetilmek zorundadır. -STAT İNŞA ETMEK PROJE SUNMAK DEĞİLDİR- Yeni stadımıza da en kısa zamanda kavuşacağız. Sayın Demirören`in yaptığı gibi projeler sunmak, sonra da kazma dahi vurmamak stat inşa etmek değildir. Altyapı için pilot takım organizasyonları tesis edilecek ve sportaif takip sistemi kurulacaktır. -BEŞİKTAŞ BAŞKANLIĞI KİMSENİN STAJ YAPACAĞI BİR MAKAM DEĞİLDİR- Sayın başkan artık değiştiğini, 2004 yılındaki Yıldırım Demirören ile 2010 senesindeki Yıldırım Demirören arasında çok fark olduğunu, bu 6 yıl içindeki yanlışları tekrarlamayacağını belirtiyor. Kimse kusura bakmasın ama Beşiktaş Kulübümüzün başkanlık koltuğu kimsenin staj göreceği, tecrübe edineceği bir makam değildir. Milyonlarca taraftara "Benim çıraklığım bitti, bana bir şans daha verin demek" koskaca camianın vicdanına meydan okumaktır. Aklın sesi ile alay etmektir. Sayın başkan konuşurken mevcut enkazı pembe bir tablo göstermektedir. Ama konuşurken tüzüğümüzü bilmediği gibi rakamlara da hakim olmadığı görünmektedir. Bunlar da kendisinin ne kadar tecrübe kazandığının göstergesidir. Şimdi bir şans daha istiyor. Biz sayın başkanın oturduğu koltuğun hakkını verebilmesi için kendisine 10 yıl daha mı sabır göstereceğiz? Bugüne kadar yaptıkları yapacaklarının teminatı değil midir? Beşiktaş kimsenin tecrübe kazanacağı bir makam değildir. -BENİM RENGİM SİYAH-BEYAZ, TEK PARTİM BEŞİKTAŞ- Ayrıca sayın Demirören, Beşiktaş seçimine siyaset karıştığını söylüyor. Ben sayın Demirören`in yönetimindeyken Beşiktaş`a siyaset karışmıyordu da, neden ben başkan adayı olduğumda mazlum edebiyatı yapıp siyaset karıştırılıyor diye açıklama yapıyor? Buradan bir kez daha açıklıyorum, hayatım boyunca hiçbir siyasi partiye üye olmadım. Eğer benim siyasi kimliğim merak ediliyorsa buradan bir kez daha açıklıyorum. Benim rengim siyah-beyaz, tek partim de Beşiktaş`tır. -BEŞİKTAŞLI DURUŞU BEŞİKTAŞ`I ÇAĞDAŞ YÖNETMEKTİR- Beşiktaşlı duruşundanda bahsetmek istiyorum. Beşiktaşlı duruşu yapamayacağınız sözleri asla vermemektir. Yapmayı taahhüt ettiğiniz sözleri de bir namus borcu gibi sonuna kadar yapmaktır. Hayali flaş transfer açıklaması yapıp, Beşiktaşlıların şampiyonluk sevincini ertesi gün kursağında bırakmamaktır. Beşiktaşlı duruşu Beşiktaş`ı çağdaş yönetmektir. -BÜTÜn BEŞİKTAŞLILAR KAHROLDU- Sayın başkan Pazartesi akşamı yaptığı açıklamada bir tek Ailton transferinin kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi. Belki sayın başkanı pek fazla üzmemiştir ama mesela Serdar Kurtuluş`un 100bin dolara Gaziantep`e verilmesi tüm Beşiktaşlıları hayal kırıklığına uğratmıştır. Zapolar, Higuainler, Gordanlar hala hafızalarımızdadır. Belki sayın Demirören hayalkırıklığına uğramamıştır ama bütün Beşiktaşlılar kahrolmuştur. 5,5 yılda 64 futbolcu transfer edip 44`ünü elden çıkarıyorsun, sonra da yüzde 30 hata yaptım diye açıklıyorsun. Sayın başkan Beşiktaş`ın borcunu 19 milyon dolardan 250 milyon dolara çıkarıyor ve kendine 10 üzerinden 7 puan veriyor. Sayın başkan ya hesap bilmiyor ya da Beşiktaş`ın mali durumundan haberi yok. -BEŞİKTAŞ`I BEŞİKTAŞ GİBİ YÖNETMEYE GELİYORUZ- Biz Beşiktaş`ı düştüğü bu çukurdan çıkarmaya geliyoruz. Tüm enerjimizle karakartalı önce düzlüğe sonra da göklere çıkarmaya geliyoruz. 31 Ocak`ta Beşiktaş`ta değişim şimdi demeye geliyoruz. Biz Beşiktaş`ı Beşiktaş gibi yönetmeye geliyoruz. Beşiktaş | Haber 1903 - Beşiktaş`ın Kalbi - MURAT AKSU YİNE BOMBALADI!.. Konu bianconero tarafından (20-01-2010 Saat 00:02 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim rengim siyah-beyaz, tek partim de Beşiktaş`tır. cok güzel söylemis
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok iyi konuşmuş. Gerçekleri herkes biliyor ki; bunlar bilinen gerçekler Yanlız ben murat aksu'nun bu şekilde yüklenmesini etik bulmuyorum. Her ne kadar haklı da olsa karşı tarafı her ne kadar sevmesek de ortada bir seçim var. Projelerini anlatırsın, listendeki isimleri söylersin olur biter. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Biletler satışta Kara Kartal'ın İnönü'de oynayacağı Büyükşehir Belediye karşılaşmasının biletleri dün piyasaya sürüldü. ![]() Biletix gişelerinden satışa sunulan biletlerin fiyatları şöyle: VIP üst B&E: 250,00 TL VIP üst A&F: 200,00 TL VIP alt A&F: 150,00 TL VIP alt B&E: 175,00 TL VIP alt C&D: 200,00 TL Numaralı orta: 150,00 TL Numaralı kenar: 120,00 TL Kapalı üst: 100,00 TL Kapalı alt: 70,00 TL Yeni açık: 35,00 TL Eski açık: 30,00 TL | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şu Bilet Fiyatlarını Bir Ayarlamadılar Gitti . | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fikret orman Demirörenin Listesinde ![]() Kartal'In patronu, daha önce yoğun temaslarda bulunmasına rağmen net bişr yanıt alamadığı Fikret Orman'ı listesine girmesi için ikna eeti. Demirören'İn bir süredir Orman'la temasta bulunduğu ve genel sekreterlik koltuğunu kendisine vereceği ifade edildi. Orman'ın, Demirören'İn ısrarlı tutumu karşısında dün gece ge. saatlerde yönetime girmeye ikna olduğu öğrenildi. Demirören'in, bu ciddi hamleyle seçimde ibreyi kendi tarafına çevireceği konuşuluyor. Orhan Yıldırım | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tayfur hoca kondisyoner oldu ![]() Üst üste gelen kötü sonuçlarla sarsılan Beşiktaş, ligdeki Büyükşehir Belediye karşılaşmasının hazırlıklarına dün yağmur altında yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde, Ümraniye’de gerçekleştirilen idman, kondisyon çalışmasıyla başladı. Kara Kartallar, daha sonra kanatlardan yapılan ortalarla gol provası yaptılar. Şut çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yapan oyuncular, idmanı tamamladılar. Bu arada hafif sakatlığı bulunan kaleci Ramazan, kondisyon çalışmasının ardından idmanı yarım bıraktı. Bu arada kulüple yolları ayrılan kondisyoner Stefano Marrone’nin yerine idmanları yardımcı antrenör Tayfur Havutçu’nun yaptırması gözlerden kaçmadı. Bilindiği gibi teknik direktör Mustafa Denizli de, Marrone’nin gidişinin ardından çalışmaları Havutçu’nun üstleneceğini dile getirmişti. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |