![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() |
Sakatlığı nedeniyle takıma dönüp, dönmeyeceği konusunda soru işaretleri bulunan Kartal`ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado, dünkü idmanda kendisini gösterdi. ![]() Teknik direktör Mustafa Denizli’nin de, Tangocu’nun performansından dolayı memnun olduğu belirtildi. Yaklaşık 7 aydır resmi karşılaşmalarda boy göstermeyen ve maç eksiği bulunan Delgado’ya, Başkan Yıldırım Demirören’in de destek olduğu biliniyor. Matias’in gelişiyle birlikte; Tello ya da Tabata’dan birinin takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fanatik | ||
| |
| | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Takım arkadaşlarıda esmerleştiğini söylemiş ama benimde çok dikkatimi çekti siyah olmuş resmen ya ![]() Ama böyle daha karizma kaptan bekliyoruz seni o müthiş ayak içi gollerini. | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
kardeşim taraftarımız pascal gibi siyahi oyuncu istemiyor mu senelerdir.alın size siyahi yeni transferimiz:Matias delgado
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Kaynağa bu konuda bakılmaz çünkü antrenman performansı söyleniyor transfer konusu falan değil. Konu forza-kartal tarafından (20-01-2010 Saat 12:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #8 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yürü git ya. Antrenmanda çok iyiymiş... Ona bakarsanız sezon başından beri gazeteler Serdar Özkan için neler neler dedi... Yok serdarın müthiş performansı, yok bilmem nihat kahveci , yok efendim nobre... ![]() ![]() Maçlarda görürüz.Bu haberler bana boş geliyor | ||
| |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Valla orası öyle de yine de sevindirici bi haber. | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cumartesi Görürsünüz ![]() Mustafa Denizli yine çok iddialı: Antalya kampındaki tempomuzu kupa maçlarında sergileyemedik. Ancak lige çok farklı gireceğiz, Belediye karşısında gerçek performansımızı göstereceğiz. Her açıklaması olay yaratan Mustafa Denizli, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki hayal kırıklığının ardından, “Ya hataları ya da hata yapanları bertaraf edeceğiz. Ben oyuncularıma inanıyorum, ancak onlar bu inancı unutmuş görünüyorlar. Böyle gitmeyecek” demişti. Kurt hocanın bu sözlerinin sonrasında önceki gün takım kaptanları bir basın toplantısı düzenleyip, şampiyonluğa inandıklarını dile getirdi. Dün söz hakkı Mustafa Denizli’deydi ve tecrübeli çalıştırıcı yine çok iddialıydı... ‘En iyi takım biziz’ “Antalya’da iyi çalıştık, iyi hazırlandık. Özel maçlarda da sergilediğimiz performans bunu kanıtlıyordu. Ancak kupada beklenenden çok uzak bir görüntü çizdik. Oynadığımız futbolu kendimize yakıştıramadım. Bu yenilgileri gerimizde bırakıp, başımızı kaldıracağız. Gereken uyarılar yerine ulaştı. Oyuncularımın antrenmanlardaki hırsından memnunum. Cumartesi günü lige dönüş yapacağız. Gerçek kimliğimizle sahada olacağız. Öğrencilerime hep söylüyorum, ‘Bu ligin en iyi takımı biziz’ diyorum. Daha önce ligin 30. haftasında zirvede 1-2 takımın olacağını söylemiştim. Ancak beklenmedik sonuçlar alındı. Şimdiki tabloya bakarak, yarışın son haftalara kadar 3-4 ekibin katılımıyla devam edeceğini düşünüyorum.” | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 46 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 46 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |