![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş JK Turkcell Süper Ligi 19. haftasının açılışında Antalyaspor ile Cuma günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı Özgüç Türkalp yönetecek. Futbol Federasyonu`ndan yapılan açıklamaya göre 29 Ocak Cuma günü saat 20.00`de Antalya Atatürk Stadı`nda oynanacak olan Antalyaspor-Beşiktaş karşılaşmasında Özgüç Türkalp görev yapacak. Türkalp`in yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Muharrem Yılmaz yaparken, 4. hakem ise Mürvet Sezer. Ligde 19. hafta maçlarını yönetecek hakemler şöyle: 29 Ocak Cuma 20.00 Antalyaspor - Beşiktaş (Özgüç Türkalp) 30 Ocak Cumartesi 14.00 Büyükşehir Belediyespor - Kasımpaşa (Serkan Çınar) 19.00 Diyarbakırspor - Trabzonspor (Mustafa Kamil Abitoğlu) 31 Ocak Pazar 14.00 Manisaspor - Ankaragücü (Süleyman Abay) 14.00 Bursaspor - Eskişehirspor (Bünyamin Gezer) 14.00 Gaziantepspor - Kayserispor (Barış Şimşek) 15.00 Sivasspor - Fenerbahçe (Kuddusi Müftüoğlu) 19.00 Denizlispor - Galatasaray (Halis Özkahya) | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya ibb maçı ne oldu bizim?
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İbb Maçımız Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle İleri Bir Tarihe Ertelendi . | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben de o 'ileri bir tarih'i sormuştum ama.. ![]() Sağolun.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İleri Bir Tarih Konusunda Federasyonun Sitesinede Baktım Şimdilik Belli Değil . | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | henüz kesinlik kazanmadı bildiğim kadarıyla ibb maçının tarihi.. Büyük ihtimalle şampiyonlar ligi ve uefa kupasının oynanacağı hafta oynanır diye düşünüyorum Özgüç Türkalp'e başarılar. adil bi yönetim olması dileğiyle..
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (27-01-2010 Saat 20:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SEBA SESSİZLİĞİNİ BOZDU Beşiktaş Onursal Başkanı Sn. Süleyman Seba`nın Ntvspor`a sessizliğini bozdu: Cumartesi ve Pazar günkü seçimlerde kulübümüz için hayırlısı olan neyse o olsun. Benimle ilgili lüzumsuz şeyler söyleniyor. Onu destekliyor bunu destekliyor. Ben bir ferdim. Bunlardanda rahatsız oluyorum. Benim temennim bu kongrede Beşiktaş`a yakışır güzel bir atmosferde seçimin olması. Metin Keçeli arkadaşımızın söylediği şeyler var. Ben kimseye oraya buraya git demem. Seçime katılacak kongre üyelerinin sayısının sorulmasına ise Sn. Süleyman Seba`nın cevabı: Havalar müsait olduğu takdirde 10.000lere kadar çıkar. Kim kazanır bilmem. Katipte değilim. Beşiktaşın menfaatlerini koruycak bir ekibin çıkması en büyük temennim. Beşiktaş`ta çok uzun senemiz geçti. Tabi bugünkü nesil bunları hatırlamaz. Bizim o günlerimiz çok daha muhteşemdi. Şimdi bakıyosunuz o maddi açıdan çok büyük şeyler bahsediyor. Bizim zamanımızda öyle şeyler yoktu. 1984te yönetime geldiğimde ne imkansızlıklarla geldik. Beşiktaş`a yararlı olduk faydalı olduk. Yararlı olduk derken Kulübün aldığı neticelerle değil. Arkadaşlarımla beraber o imkansızlıklarla birşeyler kazandırdığımızı düşünüyorum. Ben hep eskinin güzelliğiyle savunuyorum desem yalan olmaz. Bir takım her yıl şampiyon olacak diye birşey yok. Yıldırım Demirören hastanede ziyarette bulunduğunda dedimki Başkan bir takım her yıl şampiyon olacak diye birşey yok. Barcelona oluyormu olmuyor Manchester Unitedi olmuyor Almanyada Bayern Munich olmuyor. Ama senden rica ediyoruz bu sene olmaz bi dahaki sene olur Beşiktaş kulübünü bir takım şeylerden arındır. Benim bütün ümidim Beşiktaş`a yakışan güzel bir kongre imajı verilmesidir. Kazanan bileğinin hakkıyla kazanır umarım. Kim ne dediyse uğraşmıyorum. Uğraşıcak zamanımda yok.onun için diyorumki bu kongreye iştirak eden tüm sevgili Beşiltaş`lılar kimi seçiceklerse onu seçerler, lüzumsuz kaoslara girilmez. Kendisine Yaptıklarınızın Unutulduğunu Düşünüyormusunuz Sorusuna ise cevabı şu şekilde oldu: Arkadaşlarımla beraber yaptıklarımızı Beşiktaş`ı sevenlerin unutmaması lazım. Onlara teşekkür ediyorum. Ama hakiki benimle beraber olan arkadaşlarıma. Geldimizde 1984`deki durumlarla şimdiki durumlar arasında çok büyük fark var. Yeni nesil bizleri tanımayabilir, bilmiyor olabilir... diyerek sözlerini tamamladı.. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ASİL BİR TAKIMIZ "İkinci yarı camiamızın isteklerine yanıt verecek mutlu sona ulaşacağız" Daha iyi olacak Beşiktaş`ın yerli sambacısı Mert Nobre, siyah-beyazlı taraftarlardan sabırlı olmalarını istedi. Brezilya`da yayın yapan Terra Esportes`e konuşan golcü yıldız, son aylarda kendisinden memnun olmadığını belirterek, en iyi yer için mücadele edeceğini söyledi. Nobre, "İlk yarıda ne ben ne de takımımız beklentileri karşılayamadık. Ancak ikinci yarı farklı olacak" dedi. En iyisiyiz Üst üste başarılı sonuçlar alarak camianın yüzünü yeniden güldüreceklerini ifade eden Nobre şöyle devam etti: "Şampiyon olamasak bile, son maça kadar en iyisini yapmak için çabalamalıyız. Biz son şampiyonuz ve asil bir takımız. Geçen sezonki gibi asil bir futbol oynayarak, ikinci yarının daha olumlu geçmesini sağlayacağız." | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 4 GOL KESMEDİ Tecrübeli teknik direktör, kupa maçında atılan dört golü yeterli bulmadı ve dünkü taktik idmanın ardından gol vuruşu çalıştırdı Denizli yönettiZiraat Türkiye Kupası'na önceki gün 4-2'lik Konya Şekerspor galibiyetiyle veda eden Beşiktaş, Süper Lig'de yarın deplasmanda Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Siyah-beyazlılar, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde basına kapalı olarak çalıştılar. Ağlara gitsin Antrenmana takım halinde koşuyla başlayan futbolcular, ikinci bölümde pas çalışması yaptı. Konya Şekerspor maçında görev yapan oyuncular taktik idmanın ardından antrenmanı bitirirken, diğer oyuncular ise şut çalışmaları yaptı. Denizli'nin oyuncularını sık sık, "Şutlar ağlara gitsin, dışarı değil" diye uyardığı öğrenildi. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NECİP 19 OLDU Beşiktaş'ın genç yıldızı Necip Uysal, 19'uncu doğum gününü tesislerde pasta keserek kutladı. Konya Şeker ile oynanan kupa maçında kendi kalesine gol atan Necip için Ümraniye'de yapılan ve tüm takım arkadaşlarının da katıldığı doğum gününde teknik direktör Mustafa Denizli'nin, "Futbolda böyle şeyler olur, artık daha dikkatli olursun" diye takıldığı öğrenildi. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |