|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
05-10-2009, 12:13 | #11 | ||
Tecrübe Puanı: 56 | Kimse Öne Çıkmıyor Ocak ayındaki Mali Genel Kurul ve seçim öncesinde, adaylar geri adım attı. Yönetimden ayrıldıktan sonra adaylığını açıklayan Abdi Celalettin Kolot, “Süleyman Seba’ya da aynısı yapılmıştı. Ardından Serdar Bilgili benzer olaylar yüzünden bıraktı. Şimdi Yıldırım Demirören’e oklar döndü. Şunu gördük ki, bu gidişle Beşiktaş, başkan ile yönetici bulamayacak. Adaylık konusunu gözden geçireceğim. Zaten bu görüntü içinde her mantıklı insan da aynı şeyi yapacaktır” diye konuştu. Öte yandan adaylığı gündeme gelen Murat Aksu, Hikmet Çetin’le olan görüşmelerini sıklaştırdı. Ancak Aksu’nun, Çetin’den bir kez daha ret yanıtı aldığı kaydedildi. Başkanlık için ismi geçen Hüsnü Güreli, “Yıldırım Demirören ile aynı dönem yöneticilik yaptık. O aday olduğu sürece, karşısına çıkmam. Ancak yaşanan bu tablo son derece vahim. Buna kimsenin hakkı yok. Beşiktaş kendini içten içe kemiriyor” dedi. Divan Kurulu başkanı Yalçın Karadeniz şu sözlerle durumu özetledi: Basın tribünü hariç, her yerde kavga yaşandı. Bunlar utanç verici görüntüler. Patagonya bile böylesini görmemiştir. Camianın, değerlerine sahip çıkıp bu lekeyi temizlemesini bekliyoruz. Kavgayla, küfürle, saldırıyla bir yere varılmaz... | ||
|
05-10-2009, 12:14 | #12 | ||
Tecrübe Puanı: 56 | İnönü'nün En Güzel Yüzü Aradan 4 ay geçti, çifte şampiyon Beşiktaş’ta rüzgar tersine döndü. Moskova dönüşünde büyük tepkilere maruz kalan Başkan Yıldırım Demirören’in yanında, Denizlispor karşılaşmasında sadece eşi Revna Demirören vardı. Tabata’nın attığı golü birlikte kutladılar, tepkilere birlikte göğüs gerdiler. Taraftarların ‘Yıldırım Demirören yeter’ tezahüratlarına alkışlarla yanıt veren Revna Demirören’in, karşılaşma bitiminde eşini şu sözlerle teselli ettiği öğrenildi: Beşiktaş’a hayatını verdin. Takım için her şeyi ihmal ettin. Ancak çevrendekilere inanıp, bunları yaşadın. Yanına gelen herkes oynadı. Beni üzen bu sahte dostluklar, şirinlikler ve sadece başarıyı paylaşmak için seninle birlikte olan insanlardır... | ||
05-10-2009, 12:14 | #13 | ||
Tecrübe Puanı: 56 | Son Maçları Oldu Her fırsatta Avrupa’daki liglerle karşılaştırılan Süper Lig’de kulüpleri ve federasyonu yönetenlerin şikayeti genel olarak aynı: Aileler de tribünde olmalı, küfür ve şiddet sona ermeli. Ancak Beşiktaş’ın, Denizlispor’la oynadığı karşılaşmada ortaya çıkan görüntü ve yaşanan olaylar futbolun çirkin yüzünü herkese gösterdi. Çıkar kavgaları ve yönetimdeki sıkıntılar tribünlere yansıyınca, bu durumdan en olumsuz etkilenen Beşiktaş’ı izlemek için İnönü’ye giden minik taraftarlar ve aileleri oldu. Özellikle kapalı tribündeki minik taraftarlar, güvenlik güçlerinin yardımıyla dışarı çıkabildi. Kabus gibi geçen cumartesi gecesinin ardından, minik futbolseverlerin ve ailelerin futboldan uzaklaşacağı kesinleşti. | ||
05-10-2009, 12:15 | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 56 | Bonservisimi Değil Futbolumu Konuşun Kritik Denizlispor karşılaşmasında Beşiktaş’a galibiyeti getiren golü atan Rodrigo Tabata çarpıcı açıklamalar yaptı. 8 milyon Euro’luk bonservis bedeli nedeniyle ağır bir şekilde eleştirildiğini belirten Brezilyalı yıldız, “Kaç paraya mâl olduğum değil, ne yapacağım konuşulsun. İlk geldiğim günden bu yana tepki aldım. Neden olduğunu anlamıyorum. Bir futbolcuya yapılabilecek en kötü davranış budur. Her karşılaşma öncesinde kendimi futbola veremedim. Zaten çok zorlu maçlara çıktık ve kötü günler geçirdik. Denizlispor karşısında attığım gol, benim için dönüm noktası oldu diyebilirim” ifadesini kullandı. ‘Küçük bir rica’ “Taraftarlardan küçük bir ricam var” diyen Rodrigo Tabata, şöyle devam etti: Özel bir şey istemiyorum. Sadece bonservisim için ödenen parayı bir kenara bırakıp, takıma neler vereceğime baksınlar. Gerçek değerimi sezon sonunda çok iyi anlayacaklar. Terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim ve Beşiktaş’a faydalı olacağıma söz veriyorum. Bunun için de taraftarlarımızın biraz daha sabırlı olmalarını diliyorum... | ||
05-10-2009, 12:16 | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 56 | Batuhan'dan Mesaj Var Sakatlık sorunlarını gerisinde bıraktığını dile getiren golcü futbolcu, “Sadece biraz kilo fazlam var. Ancak o da sorun boyutunda değil. Çok iyi çalışıyorum ve takımıma zor günlerde faydalı olmak istiyorum. Umarım el birliğiyle tüm sıkıntıları gerimizde bırakırız. Tıpkı geçen sezon olduğu gibi iki kupayı kaldırırız” diye konuştu. | ||
05-10-2009, 12:16 | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 56 | Her Takım Düşüş Yaşar Tecrübeli oyuncu, “Futbolda inişli ve çıkışlı dönemler olur. Biz de bu süreci yaşıyoruz. Sanırım taraftarlarımız yine bize destek vereceklerdir. Herkesin büyük beklentileri var ve bunun farkındayız. Biz de büyük başarılara imza atmak istiyoruz. Geçen yıl 2 kupayı kazanan bu takımdı. Yine bu zor durumdan birlikte kurtulacağımıza inanıyorum” dedi. Tabata transferi hakkında yorum yapmaktan kaçınan Alman yıldız, “Biz bir takımız ve hep birlikte elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu. | ||
05-10-2009, 12:17 | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 56 | Toraman Formayı Çok Özledi Antrenmanlardaki hırsıyla dikkat çeken yıldız oyuncu, “Hocam izin verseydi, rahatlıkla Denizlispor karşılaşmasında oynayabilirdim. Takımımın sıkıntı yaşadığı şu günlerde ben de sahada olup, mücadele etmek istiyorum. Fiziksel açıdan hiçbir sorunum yok. Sadece maç eksiğim bulunuyor. Onu da maç oynayarak kapatacağım. Lig uzun bir maraton, kaybetmeyi kabullenmeyeceğiz ve sonuna kadar mücadele edeceğiz” ifadesini kullandı. | ||
05-10-2009, 12:17 | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 56 | Kamp Teklifi Geldi Siyah-Beyazlı idareciler, takımın camiadaki olumsuz ortamdan etkilenmemesi için İstanbul dışında bir haftalık kamp yapılması önerisini, Denizli’ye sundu. Sezon başında bile takımı kampa götürmeyen ve Ümraniye’de çalıştıran teknik direktör Mustafa Denizli’nin bu öneriye pek sıcak bakmadığı, ancak yine de yardımcılarıyla bir görüşme yapacağı kaydedildi. | ||
05-10-2009, 12:19 | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 56 | İstikrarı Unuttu Kartal'da 20 futbolcu 11'de forma giyme şansı yakalarken Denizli'nin seçimleri kötü sonuçları da beraberinde getirdi. Sürekli değişince Süper Lig'e oldukça kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş, bu sezon kadroda da henüz istikrarı yakalayamadı. Siyah-beyazlı takım yeni sezonda toplam 10 resmi maç oynarken, teknik direktör Mustafa Denizli tüm karşılaşmalarda farklı 11'ler sahaya sürerek herkesi şaşırttı. Devir teslim gibi Beşiktaş'ta sezonun henüz başı olmasına rağmen geride kalan 10 maçta toplam 20 futbolcu ilk 11'de oynama şansı buldu. Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle İbrahim Toraman ve Batuhan ile Rıdvan Şimşek, Erkan Zengin, genç futbolcular Necip, Onur ve Korcan henüz ilk 11'de forma giymediler. | ||
05-10-2009, 12:20 | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 56 | Üzülmez Sitem Etti Kaptan İbrahim Üzülmez, Denizli galibiyeti ile uzun süredir aradıkları morali bulduklarını belirtirken, taraftara sitem etti. Tecrübeli oyuncu, "İki kupayı bu takım aldı. Taraftarımızdan kötü günde de destek olmalarını bekliyoruz. Galibiyet serisi başlatıp, çıkışa geçeceğiz" dedi. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| |