![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yıldırım Demirören başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulumuz, bugün Futbol Takımımız ile öğle yemeğinde bir araya geldi. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen yemeğe Başkanımız Yıldırım Demirören ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, teknik heyetimiz ve tüm futbolcularımız katıldı. | ||
| |
| | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Derbiyi Unutun ![]() Teknik direktör Denizli’den uyarı... Dünkü antrenman öncesinde öğrencileriyle özel bir toplantı yapan tecrübeli çalıştırıcı, “Bu noktadan sonra zirve yarışına bir bütün olarak bakmak durumundayız. Yani maç ya da rakip ayrımı sözkonusu bile olamaz. Eğer bu hafta Antep’te puan kaybedersek, sonraki Galatasaray derbisinin anlamı azalacak. Bu yüzden çok önemli bir 90 dakika bizi bekliyor. Düşüncemiz her zaman, ‘en önemli maç, ilk maç’ şeklinde olmalı” ifadesini kullandı. ‘Şampiyonluk gelecek’ “Geçen seneki durumumuzla, bu sezona baktığımızda şimdi takımımızı daha iddialı bir şekilde görüyoruz” diyen Denizli, sözlerine şöyle devam etti: Gerçek gücünüzü sergilediğinizde neler yapabileceğinizi gösterdiniz, yeteneklerinizi kanıtladınız. Bunun en önemli işareti çifte kupadır... Bu yüzden ne ben, ne de camia sizden olağandışı bir şey bekliyor. Sadece normal oyununuzu oynayın, hata yapmayın. O zaman şampiyonluk kupası İnönü’ye gelecek... | ||
| |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
| |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mazbatalar Alındı ![]() Akaretler’deki kulüp binasında gerçekleştirilen mazbata törenine kulüp başkan yardımcısı Erdoğan Toprak, genel sekreter Fahrettin Curoğlu, divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz, divan kurulu üyeleri ile denetleme, disiplin, seçme ve sicil, tarih ve müze kurullarına seçilen üyeler katıldı. | ||
| |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
| |
| | #6 | ||
| |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alex'ten Daha İyiyim G.Birliği maçındaki performansı ve attığı golle üzerindeki baskıdan kurtulan Beşiktaşlı Rodrigo Tabata, Lig TV`de katıldığı programda renkli bir sohbet gerçekleştirdi. İşte Brezilyalı oyuncunun anlattıklarından öne çıkanlar: BONSERVİSİMiçin ödenen 8.5 milyon Euro üzerimde baskı oluşturdu ancak bundan kurtuldum. İlk yarıda iyi değildim ama ikinci yarıda durum değişecek. TAKIMDAKİ Brezilyalılarla sürekli birlikteyiz. F.Bahçeli Alex`le de görüşüyoruz. Ben çok iyi fıkra anlatıyorum. Özellikle Alex`in eşi bana çok gülüyor. Bu konuda Alex`ten biraz daha iyiyim. O da dengeyi kurmak için kendine fıkra kitabı aldı. BOBO ile aramız çok iyi. Sabahları onu uyandırdığım doğru. Bazen bana `Yine mi Japon` diyor. Yoldayken uyuduğunda fıkra anlatıyorum. O zaman da `Yeter Japon` diyor. NOBRE ve Bobo çok iyi oyuncular, onlara destek vermeye çalışıyorum. | ||
| |
| | #8 | ||
| Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber'in açıklamalarından Kartalhaber.com'un derledikleri şöyle: "Mazeretimiz yok, çok kötü oynadık. Direkten döndük. Antep'i tebrik etmekten başka çaremiz yok.. Mücadele etmezseniz, ciddi olmazsanız galip gelinemeyeceğini bir kez daha gördük. Şu bir gerçek; bu haftalarda kaybedeceğimiz puan veya puanlar bizi yarıştan uzaklaştıracaktır. Galatasaray maçını kazanmamız gerekiyor.. O maçta kaybedeceğimiz puanlar bizi şampiyonluk yarışının gerisinde bırakacaktır. Mutlaka kazanmalıyız" Kartalhaber | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | rüştü bu sezon özellikle ikinci yarı oynadığı maçlarda inanılmaz maçlar çıkartıyor hayretler içersindeyim gerçekten kaleci anlamında çok mutluyum ve doğru söylemiş çok çok önemli bir maçtı kaybettik artık derbiyi kazanmak zorundayız inşallahta kazanırız hayrlısı
__________________ | ||
| |
| | #10 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maçın adamı Rüştü. Ne toplar çıkarmış ne toplar...
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |