![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | haber dorumu bilmiyorum ama, nihat beceriksizligini taraftardan cikarmaya kalkma sakin
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Nihat taraftarın üzerine yürüdü! - Diğer - Haber, Video / Milliyet.com.tr İnternet TV haberin videosu burda. çok abartılıcak bi durum yok. ibrahim toramanda zaten olaya gülerek yaklaşıyo. taraftarın üzerine yürüdü zor sakinleştrdiler filan gibi sözler oldukça abartılı.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kartalhaber'de Olayi abartmiş gibi. Amaaaan diyip geçmek lazim.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş bu hafta deplasmanda oynadığı Gaziantepspor maçını 2-0 kaybetti ve Süper Lig'de rakibine 9 maç sonra yenilmiş oldu. Bu akşamki maçtan önce en son 2005-2006 sezonu 13.hafta maçında evinde 1-0 kaybeden Beşiktaş daha sonraki 8 karşılaşmada 5 kez kazanmış ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Devre arasından sonra sezona bomba gibi dönen içimizden biri nihat! buyrun seyredelim bakın nasıl dayılanılır öğrenelim. İşte yürek bu, işte nihat bu. Nihat taraftarın üzerine yürüdü! - Diğer - Haber, Video / Milliyet.com.tr İnternet TV sporcusuyla, yönetimiyle, başkanıyla, kongresiyle işte şanlı BEŞİKTAŞ bizi bu hale getirenleri Allah'a havale ediyorum...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | hem o kadar para alacaksın, hem gidip orta sınıf takımlara mağlup olacaksın ondan sonrada 2 laf edilince sen kimsin yaa diye diye gezineceksin..Giderken bu formaya yakışıyordu ama şimdi görünce midem bulanıyor.
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | adamın anasına bacısına küfür edilio bu adamda sabır küpümü her önüne gelen laf söleyemez adam son derece haklı nihat gibi bi futbolcyu eleştirmek ne haddine kendini belli etmş bi futbolcu nihat biras nihata biz destek çksak belki daha iisini ypcak | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | nihat olayını sürekli gündeme getirmek yanlış. zaten bu kadar abartılıcak bi olayda yok ortada. konuşmamız gereken uğraşmamız gereken o kadar sorun varken niye kendi içimizde sürekli sorun üretmeye bu kadar meraklıyız anlamıyorum.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya Nihat zaten bitmis tukenmis.. Yoksa Villareal satarmiydi allah askina..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |