![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | TARAFTAR HAKLIDIR Kartal'ın başarılı savunma oyuncusu İbrahim Toraman, G.Antep maçında takımı tanımakta zorluk çektiğini söyledi. Taraftarın tepkisine hak veren Toraman, "Hakaret boyutuna varmadan yapılan eleştirilere açığız. Biz de üzgünüz. Umarım derbiyi kazanırız" diye konuştu. Konu Gokhan tarafından (16-02-2010 Saat 12:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | FERRARİ SOL ŞERİTTE Sakatlıktan çıkan Matteo Ferrari, önümüzdeki pazar günü oynanacak Galatasaray derbisiyle sahalara dönüş yapacak. İtalyan oyuncu, “Gaziantepspor maçında da oynamak istediğimi söyledim, ancak derbinin önemini belirtip bunu geri çevirdiler. Galatasaray maçında sahada olacağım... Herkes bana ‘Jo oynuyor, savunmada sıkıntı olur mu’ diye soruyor. Jo Alves ya da Ronaldo, yani kim oynarsa oynasın bizim açımızdan sıkıntı olmaz. Her rakibe karşı saygılıyız. Ancak kazanıp şampiyonluk yolundaki iddiamızı son maça kadar sürdürmek ve kupayı kaldırmak istiyoruz. Tek düşüncemiz bu. Başaracak gücümüz de var, inancımız da” yorumunda bulundu. Özel maske ile oynayacak Beşiktaş ile 4 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli oyuncu, ilk yarının son haftasında 3-2 yenildikleri Bursaspor maçında takım arkadaşı Michael Fink ile çarpışmış ve göz kemiği tabanında kırık oluşmuştu. Matteo Ferrari, bir süre özel maske ile oynayacak. Konu Gokhan tarafından (16-02-2010 Saat 12:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | YAZIKLAR OLSUN BİZE Siyah-Beyazlı ekibin kaptanı İbrahim Üzülmez, son dönemde alınan kötü sonuçlarda futbolcular olarak kendilerini büyük rolü olduğunu söyledi. Mustafa Denizli’ye yapılan eleştirilere bir anlamda katılmadığını ifade eden tecrübeli futbolcu, “Mustafa hoca operasyon geçirdi. Dinlenmesi gerekirken büyük fedakarlık yapıp takımın başında yer aldı. Biz ise kılımız dönse ‘sakatım’ diye problem yapıyoruz. Bu açıdan baktığımızda bizlere, hepimize yazıklar olsun. Hocamız kadar özverili olamadık. Gaziantep’te bu durumu düşünüp varımızı yoğumu ortaya koyup kazanmamız gerekiyordu. Ama ne oldu, biz de tam olarak anlamadık” dedi. ‘Kimsenin yüzüne bakamayız’ İbrahim Üzülmez, Galatasaray maçıyla ilgili olarak da, “Gerçek anlamda bir final maçına çıkacağız. Rakibimizin de kazanmak zorunda olduğu bir maç. Ancak biz kaybedersek, şampiyonluk yarışında büyük yara alarız ve açıkçası ondan sonra da kimsenin yüzüne bakamayız. Bu nedenle taraftarımıza şimdiden sesleniyorum; skor en olursa olsun bizlere son dakikaya kadar destek olsunlar, bu maça kazanacağız” iddiasında bulundu. Konu Gokhan tarafından (16-02-2010 Saat 12:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | EKREM DAĞ'A KULÜBE GÖZÜKTÜ Savunmanın ortasını Tomas Sivok-Ferrari ikilisine teslim edecek olan Mustafa Denizli, İbrahim Toraman’ı sag beke kaydıracak. Bu durumda da, son Gaziantepspor maçında beklenenden uzak bir görüntü çizen Ekrem Dağ’a, büyük bir sürpriz olmazsa kulübe yolu gözükecek. Konu Gokhan tarafından (16-02-2010 Saat 12:03 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | GENÇLER GOL OLUP YAĞDI Beşiktaş Futbol Altyapı Takımları, hafta sonu oynadıkları maçların 5'inden de galibiyetle ayrılırken, rakip fileleri 24 kez havalandırdı, kendi kalesinde ise sadece 3 gol gördü. Sonuçlar şöyle: Gençlerbirliği-Beşiktaş: 1-3 (U-17), Beşiktaş-Oyak Renault: 9-2 (U-14), Beşiktaş-Oyak Renault: 7-0 (U-15), Beşiktaş-Galatasaray: 1-0 (U-16), Beşiktaş-Oyak Renault: 4-0 (U-18.) | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | DERBİYE POLİS ORDUSU BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak derbi maçla ilgili alınacak güvenlik önlemleri, İstanbul Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu başkanlığında, İstanbul Valiliği'nde gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı. Beşiktaş Kulübü adına yönetim kurulu üyesi Orhan Saka, Galatasaray Kulübü adına müsabaka ve dış ilişkiler müdürü Yeşim Toroslu ve güvenlik müdürü Remzi Tan ile diğer ilgili makamların temsilcilerinin katıldığı toplantının başında konuşan Vali Yardımcısı Bakoğlu, derbi maçta 870 özel güvenlik personeli, 1900 emniyet personeli olmak üzere toplam 2770 emniyet mensubunun görev yapacağını bildirdi. Derbi maçla ilgili gerekli emniyet önlemlerinin saat 15.00'den itibaren en üst seviyede alınacağı, stat giriş kapılarının saat 16.00'dan itibaren açılacağı kaydedildi. Stat ve çevresinde alkollü içki içilmeyecek ve satışı da yapılmayacak. Aşırı derece alkollü olup, kendisini idare edemeyen şahıslar stada alınmayacak. Stat içindeki büfelerde içme suları pet şişede değil, plastik bardaklarda ve ağzı açılmak suretiyle satılacak. Maç bitiminde misafir Galatasaray taraftarlarının tribünde çok fazla beklememeleri amacıyla ev sahibi Beşiktaş taraftarları makul bir süre sonunda tribünlerden çıkarılacak. İstanbul Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu, toplantının başında yaptığı açıklamada, her iki takıma da başarılar dilerken, derbinin centilmence geçmesi ve hak edenin kazanması dileğinde bulundu. Bakoğlu ayrıca, Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe ve Galatasaray'a da Lille ve Atletico Madrid maçları öncesi başarılar diledi. Diğer yandan, derbi maçla birlikte, Turkcell Süper Lig'de 22. haftada yapılacak Kasımpaşa-Gaziantepspor ve Fenerbahçe-Bursaspor maçlarıyla, UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile Fransa'nın Lille, Galatasaray ile İspanya'nın Atletico Madrid takımları arasında 25 Şubat Perşembe günü İstanbul'da oynanacak 2. tur rövanş maçlarında alınacak güvenlik önlemleri de görüşüldü. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Mansimov'dan Derbi Primi Azeri işadamı Mansimov, Galatasaray derbisi için kesenin ağzını açtı. Yeniden seçilen Başkan Yıldırım Demirören'in yönetimine girmeyip, yerine CEO'su Alaaddin Aykaç'ı veren Azeri işadamı Mansimov, Galatasaray derbisi için kesenin ağzını açtı. Yönetimimiz, galibiyet için 25'er bin TL dağıtmayı düşünürken, Mansimov'un da bu ilave olarak 25 bin Dolar vereceği belirtildi. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() |
Yavru Kartal Dergisi Fun Club Üyelerimiz Ayça Şevval Doğan ve Serhat Sumeli sordu Futbol Takımımız’ın genç oyuncusu Necip Uysal yanıtladı. Futbola nasıl ve kaç yaşında başladınız? 12 yaşındayken Beşiktaş Minik Takımı’nda futbola başladım. Oynamış olduğunuz futbol göz dolduruyor. Bu genç yaşınıza rağmen böyle büyük bir kulüpte oynamak nasıl bir duygu? Gerçekten çok güzel bir duygu. Her futbolcuya nasip olmayacağını düşünüyorum bu şansın ve bunu değerlendirmek için elimden geleni yapıyorum. Beşiktaş formasıyla İnönü Stadı’na ilk çıktığınızda neler hissettiniz? Shaktar Donetsk maçıydı. Çok heyecanlandım. O taraftarların önünde oynamak benim hayalimdi ve bunu gerçekleştirmiştim. Oynadığınız pozisyondan memnun musunuz? Evet memnunum. Zaten küçük yaşlarımdan beri aynı pozisyonda oynuyorum ve bu bana büyük bir zevk veriyor. Size göre Beşiktaş’ın diğer kulüplerden farkı nedir? Beşiktaşlılık bir ayrıcalıktır. En önemli farkımız taraftarlarımız. Ayrıca takımımızdaki ortam da çok iyi. Futbolcularımız hakikaten kaliteli. Takım içinde uyum sorunu yaşadığınız bir oyuncu oldu mu? Hayır hepsiyle iyi anlaşıyorum. Bana çok destek oluyorlar ve sürekli yardım ediyorlar. Örnek aldığınız futbolcu kim? Fabian Ernst. Onunla beraber oynama fırsatı bulduğum için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Genç futbolcuların takım içinde “abi” dediği birileri vardır. Sizin Beşiktaş’ta “abi” dediğiniz futbolcumuz kim? Bununla ilgili özel bir isim veremem ama kaptanımız İbrahim Üzülmez başta olmak üzere yaşı benden büyük olan tüm abilerim bana destek oluyorlar. Futbolla ilgili hayalleriniz neler? İlk önce Beşiktaş’ta kendimi kanıtlamak sonra Milli Takım’a çıkmak daha sonra da Avrupa takımlarından birine gitmek istiyorum. Şu anda hayatınızda özel birisi var mı? (Gülüyor) Hayır yok. Sevdiğiniz yemekler hangisi? Makarnayı ve köfteyi çok seviyorum. Belki şu anda erken ama futboldaki geleceğinizi yurt dışında görüyor musun? Dediğim gibi öncelikle Türkiye’de kendimi kanıtlamam gerekiyor. Ama hedeflerimden biri de Avrupa’da oynamak. Umarım bütün hedeflerimi birer birer gerçekleştiririm. Futbol dışındaki ilgi alanlarınız neler? Çok kitap okurum. Sinemaya gitmeyi ve müzik dinlemeyi de çok seviyorum. Sizi Milli Takım kadrosunda ne zaman göreceğiz? Oraya yükselmek için öncelikle Beşiktaş’ta kendimi kabullendirmem ve ön plana çıkmam gerekiyor. Tabii ki bunun en kısa zamanda olmasını istiyorum. Burada yapmam gerekenleri yaptıktan sonra inşallah Milli Takım’da da yer almayı umut ediyorum. Gelecekte taraftarlarımızın sizi nasıl hatırlamasını istersiniz? Burada iyi izler bırakmayı çok istiyorum. En büyük ideallerimden biri de Beşiktaş kaptanı olmak. Futbolu bıraktıktan sonra da “Beşiktaşlı Necip” olarak anılmayı hedefliyorum. Futbola başladığınızda oynadığınız mevki ile şimdi oynadığınız mevki aynı mı? Hayır değil. Futbola ilk başladığımda forvet bölgesinde oynuyordum. Daha sonra zaman içinde defansa doğru kaydım. “Yağmurlu bir günde görmüştüm seni” tezahüratını birlikte söyleyelim mi? Tabii ki söyleyelim (gülümsüyor ve birlikte söylemeye başlıyorlar): “Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda tutuldum aşık oldum ben Hayatın anlamı Siyah-Beyaz’dı...” Milli Takım Teknik Direktörü sizce de Türk mü olmalı? Buna karar verecek yetkili merciler var. Benim bu konuda yorum yapmam yanlış olur. Sonuçta kim gelirse gelsin başarı için mücadele edecektir. Ben de eğer o kadronun içinde yer alırsam sadece bana verilen görevi en iyi şekilde yapmayı düşüneceğim. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |