|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
01-03-2010, 09:27 | #2271 | ||
Gogo Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 42 | NOBRE ÇOK MUTLU Oğlu Nicolas'ın yoğun bakımdan çıkarılmasıyla rahatlayan Mert Nobre, herkese teşekkür etti. "Herkes bizlere yardımcı olmaya çalıştı" diyen siyah- beyazlı futbolcu, "Gerçekten zor günler geçirdik. Oğlumuzun hastalığı için hem korktuk, hem de çok üzüldük. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. | ||
|
01-03-2010, 09:28 | #2272 | ||
Tecrübe Puanı: 42 | TORAMAN'LA UZLAŞI ARAYIŞI Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi sezon bitiminde sona erecek olan İbrahim Toraman'la bugün pazarlık masasına oturacak. Futbol komitesi başkanı Serdal Adalı, milli futbolcuyla görüşüp kulübün şartlarını sunacak ve karşı görüş alacak. Siyah-beyazlı yönetimin başarılı futbolcuyla anlaşmasına kesin gözüyle bakılıyor. | ||
01-03-2010, 09:29 | #2273 | ||
Tecrübe Puanı: 42 | ÜZÜLMEZ'E ONUR Yönetim, ilerlemiş yaşına rağmen müthiş bir performans sergileyen İbrahim Üzülmez'e jest yapacak. Geçtiğimiz günlerde sözleşmesi bir yıl daha uzatılması kararlaştırılan tecrübeli futbolcunun alacağı iyileştirilecek, maaşına da yüzde 70 zam yapılacak. Yönetim, Denizli'nin de onayıyla zamlı dönemin ne zaman başlayacağına karar verecek. | ||
01-03-2010, 09:32 | #2274 | ||
Tecrübe Puanı: 42 | FERRARİ ÖZÜR DİLEDİ Kayseri'nin golünde topu sektiren Ferrari, üzgün olduğunu söyledi. Pozisyonun hızlı geliştiğini ve kontrol edemediğini ifade eden ve taraftarlardan özür dileyen başarılı oyuncu, "Eğer puan kaybetseydik çok üzülürdüm. Kazandığımız için çok mutluyum" şeklinde açıklamada bulundu | ||
02-03-2010, 09:12 | #2275 | ||
Tecrübe Puanı: 42 | KAHİN HESABI YAPTI Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Başkan Yıldırım Demirören ile 2-1 kazandıkları Kayserispor maçı dönüşünde uçakta yaptığı sohbette, şampiyonluk müjdesi verdi. Artık kayıpları geride bıraktıklarını söyleyen tecrübeli hoca, “Bu galibiyet bizim için üç puandan fevkalede daha fazla anlam ifade ediyor Başkan... Şimdi yapacağımız olay gayet basit; Ankaraspor ertelemesinin ardından oynayacağımız 5 maçı da kazanıp iyice zirveye sokulacağız. Ve yakalayacağımız o havayla, nisan ayı sonu gibi çok daha iyi bir konuma geleceğiz. Liderlik o kadar da önemli değil. Lig sonu mutlaka en üstte olacağız” görüşünü dile getirdi. ‘Sizinle birlikteyim’ Mustafa Denizli’nin anlattıklarını büyük bir keyifle dinleyen Başkan Yıldırım Demirören de, “Sizlere olan güvenimiz, inancımız zaten her zaman tamdı. Biz saha dışında yapılması gereken ne varsa, en iyisini yerine getireceğiz. Bunun için Serdal (Adalı) ve Doğan (Küçükemre) tam yetki ile görev başında... Ben de zaten hep sizlerle birlikteyim” karşılığını verdi. Bu arada Rodrigo Tello, Tomas Sivok, Filip Holosko, Ekrem Dağ ve Necip Uysal’ın milli takımlarına gitmeleri Beşiktaş’ı endişelendirmiyor. Denizli, “Önümüzdeki hafta sonu maçımız olmadığı için, 10 Mart’taki Büyükşehir Belediye erteleme sınavına hazırlanacak yeterince zamanımız olacak. Oyuncularımız sağlıklı dönsün, yeter” diye konuştu. | ||
02-03-2010, 09:13 | #2276 | ||
Tecrübe Puanı: 42 | ONLAR ATINCA KARTAL UÇUYOR Kayserispor’u deplasmanda yenerek moral yakalayan Siyah-Beyazlılar’da, ilginç bir istatistik dikkatleri çekiyor. Rodrigo Tello ve Tabata gibi klas ayaklarının gol attığı tüm lig maçlarını kazanan Beşiktaş, bu sayede hanesine tam 12 puan yazdırdı. Geldiği günden beri eleştirilen Brezilyalı Tabata da, Şilili Tello da ligde 2’şer gole imza attı. Onların iyi oynadığı ve hücumda etkili olduğu maçlarda zorlanmayan Denizli’nin ekibi, ikilinin skor ürettiği karşılaşmalarda 9 gol atıp sadece 2 gol yedi. İşte o maçlar Beşiktaş-Antalyaspor: 2-0 (Tello) Beşiktaş-Denizlispor: 1-0 (Tabata) Beşiktaş-G.Birliği: 4-1 (Tabata) Kayserispor-Beşiktaş: 1-2 (Tello) Bu arada Siyah-Beyazlı takımın Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United’ı deplasmanda 1-0 devirdiği maçtaki tek golü de Tello attı. | ||
02-03-2010, 09:14 | #2277 | ||
Tecrübe Puanı: 42 | İSMAİL KÖYBAŞI ARANIYOR Formasını İbrahim Üzülmez’e kaptıran genç yetenek, Tello, Yusuf gibi tecrübeli isimlerin de aynı alanda görev yapması sonrası gözden düştü. Son maçta 18 kişilik kadroda bile yer almayan İsmail, buna rağmen daha fazla çalışıp yeniden teknik ekibin gözüne girebilme adına forma yarışını sürdürüyor. Genç futbolcu, “Karamsarlığa kapılmak yok. Oynatılmıyorsam, hocamın bir bildiği vardır. Bana düşen, daha çok çalışıp eksiklerimi gidermek ve yeniden formayı kapmak” dedi. | ||
02-03-2010, 09:15 | #2278 | ||
Tecrübe Puanı: 42 | DEĞİŞEN BEN DEĞİLİM SİSTEM Alman oyuncu, “Geçen sezon Cisse arkada, ben önde ve ofansa yönelik oynuyordum. Ancak bu sezon değişen sistem içinde daha farklı görev üstlendim; defans, ofans, her iki kanat ve forvete destek oluyorum. Bu da, beraberinde daha fazla enerji harcamayı gerektiriyor. Ve artık gücümü çok daha orantılı kullanmak durumundayım. Yani değişen ben değilim, sistemimiz... Ayrıca geçen yıla oranla bu sezon daha iyi bir takım olduk. O zaman şampiyonluğa ulaşmıştık, şimdi de neden olmasın” görüşünü dile getirdi. | ||
02-03-2010, 09:17 | #2279 | ||
Tecrübe Puanı: 42 | İZİN BİTTİ HAYDİ ÇALIŞMAYA Fikstür gereği Ankaraspor maçı olduğu için bu hafta bay geçecek olan Siyah-Beyazlılar’ın çalışması saat 17.00’de başlayacak. Kara Kartal, 10 Mart Çarşamba günü erteleme maçında İnönü Stadı’nda İstanbul Belediye’yi ağırlayacak. | ||
02-03-2010, 09:19 | #2280 | ||
Tecrübe Puanı: 42 | TORAMANDA FARK SIKINTISI İbrahim Toraman yıllık 2 milyon euro isterken, Beşiktaş yönetimi 1.2 milyon dolar teklif etti Beşiktaş Futbol Komitesi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncularla görüşmelerini sürdürürken, İbrahim Toraman'ın istediği yıllık 2 milyon euro sıkıntı yarattı. Toraman'ın 3 yıllık sözleşme için toplam 6 milyon euro talep ettiği belirtildi. Toraman'a yöneticilerin, "Bu para hem bizi hem de takımı sıkıntıya sokar. Sen evladımızsın ama takım içindeki dengeyi de bozmak istemeyiz. Teklifimizi düşün" dedikleri öğrenildi. Yönetimin Toraman'a yıllık 1 milyon 200 bin dolar teklif ettiği bildirildi. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 17 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 17 Misafir) | |
| |