![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | RAHMETLİ ŞEVKET BELGİN'DEN 860 BİN TL 2001'de vefat eden eski yönetici Şevket Belgin'in siyah beyazlı kulübe bıraktığı ev satıldı, geliri yönetime teslim edildi Beşiktaş'ta uzun yıllar yöneticilik yapan ve 2001 yılında vefat eden Şevket Belgin'in siyah-beyazlı kulübe, adına tesis yapılması şartıyla miras bıraktığı dairenin satışından elde edilen 860 bin TL, kulübe verildi. Parayı, Belgin'in adına avukatı ve eski ikinci başkan Hüsnü Güreli, başkan Yıldırım Demirören'e teslim etti. Şevket Belgin'in mirasını yerine getirmek için 8 yıl çaba gösteren eski yönetici Hüsnü Güreli, "Yaşamının sonunda da mirasını Beşiktaş'a bırakarak, Beşiktaşlılar'a güvenerek sözde değil, gerçekte kulübünü ne kadar sevdiğini göstermiştir" dedi. Bu parayla Şevket Belgin adına bir spor salonu yapılacağı belirtildi. | ||
| |
| | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HOLOSKO EN İYİ 6.FUTBOLCU Slovak yıldız Filip Holosko, ülkesinde yılın en iyi 6. futbolcusu seçildi. Napoli'de forma giyen Hamsik 295 puanla ilk sırada yer alırken, Holosko ise topladığı 105 puanla 6. sırada kendisine yer buldu. Listede Bochum'da forma giyen Sestak 2, bir ara Trabzonspor'un ilgilendiği Legia'nın kalecisini Mucha ise 3. sırada yer aldı. | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Gelecek sezonun kadrosunu şimdiden kurmak için kolları sıvayan Beşiktaş'ın, Antalyaspor formasıyla ikinci baharını yaşayan Necati Ateş'e kancayı attığı bildirildi Büyük hedeflerle göreve gelen Beşiktaş Yönetimi, gelecek sezon çok güçlü bir takım oluşturmak için transfer çalışmalarına şimdiden başlıyor. Robinho başta olmak üzere birçok dünya yıldızını transfer listesine alan Siyah-Beyazlılar, yurt içinde öne çıkan isimlerle de kadrosunu güçlendirmenin planlarını yapıyor. Bu sezon gol yollarında sorun yaşayan Kara Kartallar'ın listesinde Antalyasporlu Necati Ateş de var... Galatasaray'da yıldızlaşan, ancak üst üste gelen sakatlıklarla unutulan Necati, bu sezon Antalyaspor formasıyla adeta fırtına gibi esiyor. Eski bir Beşiktaşlı olan Mehmet Özdilek yönetimindeki Antalyaspor'da ikinci baharını yaşayan Necati'ye teknik direktör Mustafa Denizli'nin de çok sıcak baktığı ve yönetime, "Takıma faydalı olur" şeklinde rapor verdiği kaydedildi. Bonservisi elinde Galatasaray'la ilişkisini kesen Necati'nin, Antalyaspor'la olan sözleşmesi de sezon sonunda noktalanıyor. Yani Beşiktaş yıldız oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden renklerine bağlayabilir. Bu durum da transfer iddialarını güçlendiriyor. Orhan Yıldırım-Fanatik | ||
| |
| | #4 | ||
Üzülmez’i kesemeyenler furyasına katılan İsmail, Denizli’ye neden yedek kaldığını sordu Üzülmez'i kesemeyenler furyasına katılan İsmail, Denizli'ye neden yedek kaldığını sordu. Aldığı yanıt, "İyi çalışıyorsun ama başka şeyler var" oldu BEŞİKTAŞ'IN sezon başında uğruna 5.5 milyon Euro feda ettiği İsmail Köybaşı sonunda isyan etti. Siyah-beyazlı kulübe büyük umutlarla gelen 19 yaşındaki sol bekin hayâlleri arasında, İbrahim Üzülmez mağdurları arasına katılıp, yedek kulübesine hapsolmak yoktu. LİGİN son 6 haftasında sadece G.Antep deplasmanında 11'de çıkan, onda da yalnızca 45 dakika arz-ı endam edebilen İsmail, hocası Mustafa Denizli'den bir açıklama istedi. Tecrübeli çalıştırıcıya "Hocam çalışma tempomdan memnun değil misiniz, niçin forma giyemiyorum?" diye soran İsmail'in aldığı yanıt önce 'gizemli' oldu. 'TECRÜBE LAZIM' DENİZLİ genç yıldız adayına "Senden çok memnunum ama başka şeyler var" dedikten sonra bu sözün de açıklamasını şöyle yaptı: "Tecrübe eksikliğin var. Başka bir şey yok. Her geçen gün daha da iyiye gidiyorsun. Ama şampiyonluk yolunda tecrübeye ihtiyacımız var. Bu kritik dönemde seni ateşe atmak istemiyorum. Genç futbolcuyu stresli maçlarda oynatarak ondan verim beklemek risk olur. YAŞADIĞIN heyecan paniğe dönerse, futbol yaşamında kapanması zor, derin yaralar açılır. Ben, sen ve senin gibi futbolcularda böyle derin yaralar açmak istemiyorum. Mutlaka rahat olacağımız maçlar olacak. O maçlarda formanın hakkını vereceksin. Gelecek yıllarda bu takımın değişilmezi olacaksın." 36'lık İbo su gibi rakip içiyor BEŞİKTAŞ'A 2000 yılında G.Antep'ten gelen İbrahim Üzülmez, sırasıyla Scala, Daum, Lucescu, Del Bosque, Rıza Çalımbay, Tigana, Ertuğrul Sağlam ve Mustafa Denizli ile çalıştı, 13 rakibi ile forma savaşı verdi ama her dönem mevkiisinin 1 numarası olmayı başardı. Vatan | ||
| |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bu neden oynamıyorlar sorusuna verilen en güzel cevap bunun böyle olduğunu burada defalarca yazdık ama anlamak istemeyenler oldu. Gerçi hocanın bu açıklamasına da inanmayan olacaktır. | |||
| |
| | #6 | ||
Bobo, Beşiktaş'ta kalacağını söyledi. "Çok teklif geliyor ama Beşiktaş'tan kazandığımı hiçbir takımda kazanamam. İstanbul'a da alıştık" dedi. BEŞİKTAŞ'ın golcüsü Bobo, iki yıl daha siyah beyazlı formayı giyeceğini söyledi. Avrupa ve ülkesinden birçok kulüpten transfer teklifi aldığını ama eşi ve çocuklarının İstanbul'a alıştığı için ayrılmayı düşünmediğini söyleyen sambacı, "Zaten, yurtdışında Beşiktaş'tan aldığım parayı alamam" itirafında bulundu. Beşiktaş'tan hiçbir zaman ayrılmayı düşünmediğini de sözlerine ekleyen Bobo, şöyle devam etti: "Hakkımda çok şey yazıldı, söylendi. Yöneticilerle de görüştüm. İki sezon daha buradayım. Şampiyonluk yarışında da yeniden iddialı konuma geldik. Son haftalarda iyi futbol oynuyorduk, Kayseri'de beklenen patlamayı yaptık. Nobre de kısa sürede istenen seviyeye gelecek. Ben, Beşiktaş'ta gol sorunu olduğuna inanmıyorum. Kısa sürede zirveyi ele geçireceğiz." İsmail Er-Hürriyet | ||
| |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | | ||
| |
| | #8 | ||
Mustafa Denizli'ye ilgili hergün yeni bir iddia ortaya atılırken, tecrübeli teknik adamın, kısa bir süre önce siyah- beyazlı bir yöneticiye Mustafa Denizli'ye ilgili hergün yeni bir iddia ortaya atılırken, tecrübeli teknik adamın, kısa bir süre önce siyah- beyazlı bir yöneticiye "Bu sezon Beşiktaş'ı şampiyon yapacağım. Şimdiden önümüzdeki sezona hazırlanalım" dediği ortaya çıktı. Denizli'nin, üst düzey Beşiktaşlı yöneticiyle yaptığı çok özel konuşmada "Bu sezona iyi başlamadım. Çünkü kontsantre değildim. Bu hem beni hem de takımı etkiledi. Hazırlıksız yakalandığımı kabul ediyorum. Ama bu sezon şampiyon olacağız. İnanın hiçbir kuşkum yok bu kadar iddialıyım. Biz şimdiden gelecek sezona hazırlanalım. Başta ben olmak üzere hepimiz yeni sezon için tüm gücümüzle hazır olalım" diye görüşlerini ortaya koydu. LigTv | ||
| |
| | #9 | ||
Beşiktaş'ta 7 Mart Pazar günü yapılacak Divan Başkanlığı seçimi öncesi başkan adaylarının listelerini verme işlemi tamamlandı Seçime 3 gün kala Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Siyah-beyazlı kulübün tanınan isimlerinden Ali Rıza Dizdar ve kulübün efsane oyuncularından rahmetli Yusuf Tunaoğlu'nun ağabeyi İlyas Tunaoğlu'nun listelerini vererek, başkanlık için yarışması bekleniyordu. Ancak bugün dönem başkanı Yalçın Karadeniz dışında hiçbirinin aday olmayacağı öğrenildi. Aday olması beklenen İlyas Tunaoğlu, kendi tasarrufu ve kimsenin etkisi altında kalmadan adaylıktan çekildiğini açıkladı. Adaylık için adı geçen bir başka isim Ali Rıza Dizdar ise Divan Başkanı Yalçın Karadeniz'in seçimler öncesi takındığı antidemokratik tavır nedeniyle aday olmaktan vazgeçtiğini ifade etti. Dizdar, seçimin 7 Mart'ta olmasına rağmen Beşiktaş tüzüğüne göre listesini 3 gün önce yani Perşembe günü teslim etmesi gerektiğini ama kendisinden listeyi bugün mesai bitimine kadar teslim etmesinin istenmesi üzerine adaylıktan vazgeçtiğini söyledi. Dizdar ayrıca, Divan Başkanlığının, son dönemde Divan üyesi olan isimlerin ve telefon numaralarının kendisine bugün ulaştığını, seçim gününe kadar bu isimlerle temasa geçmesinin olanaksız olduğunu da belirtti. Yaşanan bu gelişme sonrası 7 Mart günü yapılacak Divan Başkanlığı seçiminde 2010 - 2013 yılları arası Siyah-beyazlı kulübün Divan Başkanlığı için Yalçın Karadeniz tek başına aday olacak. Son 3 yıldır Siyah-beyazlı kulübün Divan Başkanlığını yapan Karadeniz, 3 yıl daha görevinin başında kalacak. DHA | ||
| |
| | #10 | ||
İç transferde hareketli günler bekleyen Beşiktaş Yönetimi bu konudaki problemleri bitirmek İç transferde hareketli günler bekleyen Beşiktaş Yönetimi bu konudaki problemleri bitirmek için düğmeye bastı Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında İbrahim Toraman ile mutlu sona yaklaşıldığı bildirildi. Toraman'ın birkaç gün içerisinde yeni sözleşmeye imza atabileceği ifade edildi. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |