|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
04-03-2010, 07:41 | #2301 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | | ||
|
04-03-2010, 07:42 | #2302 | ||
Tecrübe Puanı: 18 |
Mustafa Denizli'ye ilgili hergün yeni bir iddia ortaya atılırken, tecrübeli teknik adamın, kısa bir süre önce siyah- beyazlı bir yöneticiye Mustafa Denizli'ye ilgili hergün yeni bir iddia ortaya atılırken, tecrübeli teknik adamın, kısa bir süre önce siyah- beyazlı bir yöneticiye "Bu sezon Beşiktaş'ı şampiyon yapacağım. Şimdiden önümüzdeki sezona hazırlanalım" dediği ortaya çıktı. Denizli'nin, üst düzey Beşiktaşlı yöneticiyle yaptığı çok özel konuşmada "Bu sezona iyi başlamadım. Çünkü kontsantre değildim. Bu hem beni hem de takımı etkiledi. Hazırlıksız yakalandığımı kabul ediyorum. Ama bu sezon şampiyon olacağız. İnanın hiçbir kuşkum yok bu kadar iddialıyım. Biz şimdiden gelecek sezona hazırlanalım. Başta ben olmak üzere hepimiz yeni sezon için tüm gücümüzle hazır olalım" diye görüşlerini ortaya koydu. LigTv | ||
04-03-2010, 07:44 | #2303 | ||
Beşiktaş'ta 7 Mart Pazar günü yapılacak Divan Başkanlığı seçimi öncesi başkan adaylarının listelerini verme işlemi tamamlandı Seçime 3 gün kala Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Siyah-beyazlı kulübün tanınan isimlerinden Ali Rıza Dizdar ve kulübün efsane oyuncularından rahmetli Yusuf Tunaoğlu'nun ağabeyi İlyas Tunaoğlu'nun listelerini vererek, başkanlık için yarışması bekleniyordu. Ancak bugün dönem başkanı Yalçın Karadeniz dışında hiçbirinin aday olmayacağı öğrenildi. Aday olması beklenen İlyas Tunaoğlu, kendi tasarrufu ve kimsenin etkisi altında kalmadan adaylıktan çekildiğini açıkladı. Adaylık için adı geçen bir başka isim Ali Rıza Dizdar ise Divan Başkanı Yalçın Karadeniz'in seçimler öncesi takındığı antidemokratik tavır nedeniyle aday olmaktan vazgeçtiğini ifade etti. Dizdar, seçimin 7 Mart'ta olmasına rağmen Beşiktaş tüzüğüne göre listesini 3 gün önce yani Perşembe günü teslim etmesi gerektiğini ama kendisinden listeyi bugün mesai bitimine kadar teslim etmesinin istenmesi üzerine adaylıktan vazgeçtiğini söyledi. Dizdar ayrıca, Divan Başkanlığının, son dönemde Divan üyesi olan isimlerin ve telefon numaralarının kendisine bugün ulaştığını, seçim gününe kadar bu isimlerle temasa geçmesinin olanaksız olduğunu da belirtti. Yaşanan bu gelişme sonrası 7 Mart günü yapılacak Divan Başkanlığı seçiminde 2010 - 2013 yılları arası Siyah-beyazlı kulübün Divan Başkanlığı için Yalçın Karadeniz tek başına aday olacak. Son 3 yıldır Siyah-beyazlı kulübün Divan Başkanlığını yapan Karadeniz, 3 yıl daha görevinin başında kalacak. DHA | ||
04-03-2010, 07:45 | #2304 | ||
İç transferde hareketli günler bekleyen Beşiktaş Yönetimi bu konudaki problemleri bitirmek İç transferde hareketli günler bekleyen Beşiktaş Yönetimi bu konudaki problemleri bitirmek için düğmeye bastı Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında İbrahim Toraman ile mutlu sona yaklaşıldığı bildirildi. Toraman'ın birkaç gün içerisinde yeni sözleşmeye imza atabileceği ifade edildi. | ||
04-03-2010, 07:47 | #2305 | ||
Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve yardımcısı Emin Önal'la görüşen Başkan Yıldırım Demirören, “Sözleşmesi biten oyuncularla görüşün ve krizi noktalayın” dedi Beşiktaş'ta takımın iskeletini oluşturan isimlerin sözleşmelerinin sezon sonu bitecek olması, büyük rahatsızlık yaratıyordu. Dün bu duruma Başkan Yıldırım Demirören el koydu ve kurmaylarına, "Krizi bitirin" emrini verdi. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve yardımcısı Emin Önal'la özel bir toplantı yapan Yıldırım Demirören'in, "Önce hocamızla görüşelim. Hangi futbolcunun kalacağını, hangisinin gideceğine o karar verecek. Daha sonra ise futbolcularla masaya oturun ve şartlarımız doğrultusunda imzalar atılsın. Böylece takım içerisindeki huzur da bozulmamış olur" diye konuştu. Bu görüşmenin ardından Adalı ve Önal'ın harekete geçtiği ve görüşmelerin başladığı kaydedildi. Son sözü hoca söyleyecek Bilindiği gibi Beşiktaş'ta Rüştü, Yusuf, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Serdar Özkan, Uğur İnceman ve Hakan Arıkan'ın sözleşmeleri sona eriyor. Rüştü, Yusuf ve İbrahim Üzülmez boş sözleşmeye imza atmaya hazır olduğunu dile getirirken, Toraman'ın da takımda kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Geri kalan isimlerin geleceğini ise teknik direktör Denizli belirleyecek. Fanatik | ||
04-03-2010, 07:51 | #2306 | ||
Beşiktaş'ta gelecek sezon planlaması için kemerleri sıkmaya hazırlanan yönetim bu kez farklı bir yöntem deneyecek Beşiktaş yönetimi gelecek sezon için transfere yüksek bedeller harcamayacak, yöneticilerden fedakarlık istenecek. İşadamı Mansimov'un hediyesi bekleniyor Beşiktaş'ta gelecek sezon planlaması için kemerleri sıkmaya hazırlanan yönetim bu kez farklı bir yöntem deneyecek. Sürekli transfere harcadığı yüksek bedeller nedeniyle eleştirilen başkan Yıldırım Demirören,yeni yapılacak transferler için yönetimine aldığı isimlerden kişisel fedakarlık isteyecek. Demirören'in daha önce transferle ilgili yaptığı konuşmada, "Beşiktaş'ta artık transferlerle Futbol Komitesi ilgilenecek. Bu yıl geçtiğimiz sezonlardaki gibi transferler yapmayacağız. Bunun için kulübün kasasından çok para harcamayacağız. Sadece transfer jestleriyle bu dönemi kapatacağız" diye konuşmuştu. CEO'SU KOMİTEYE GİRMİŞTİ Bu sözlerle Demirören'in aklındaki yeni dönem planlarının şifresini verdiği yorumları yapılıyor. Bu da akıllara ilk olarak Azeri işadamı Mübariz Mansimov'u getirdi. Mansimov'un hediye edeceği bir yıldız futbolcuyla Beşiktaş yönetiminin transfer dönemini kapatmayı hedeflediği iddia edildi. Mansimov'un transferle yakından ilgileneceği, geçtiğimiz günlerde CEO'su Alaaddin Aykaç'ın, Serdar Adalı'nın başında olduğu Futbol Komitesi'ne atanmasıyla net olarak ortaya çıkmıştı. Fatih Doğan-Sabah | ||
04-03-2010, 07:56 | #2307 | ||
Sağlık sorunları yaşayan teknik direktör Mustafa Denizli'nin, sezon sonunda görevi bırakma ihtimaline karşı Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı harekete geçmiş ve Fatih Terim ismini gündeme getirmişti. Başkan Yıldırım Demirören de, Denizli’yle yolların ayrılması halinde Fatih Terim ismini tekrar gündemlerine alabileceklerini belirtmişti. Ancak Beşiktaşlı taraftarlar, Fatih Terim ismine tam anlamıyla ateş püskürdüler. İsmi Galatasaray’la özdeşleşen ve Sarı-Kırmızılı kulüpte tam 4 lig şampiyonluğu yaşayan Fatih Terim’in kesinlikle Beşiktaş’a fayda sağlamayacağını dile getiren Kara Kartallar, yeni sezonda da teknik direktörlük koltuğunda Mustafa Denizli’yi görmek istiyor. Taraftarlar Mustafa Denizli giderse, Bursaspor’la harikalar yaratan Ertuğrul Sağlam’ın geri dönmesini ya da yabancı bir hocayla anlaşılmasını talep ediyor. Forumlardaki görüşler şöyle: “Terim’e gelene kadar, 100 tane hoca var!”, “Milli takım bitti, sıra bize mi geldi!”, “Yuvası Galatasaray’a gitsin, bizde işi yok”, “Ya Denizli kalsın, ya da Sağlam dönsün.”... Fanatik | ||
04-03-2010, 07:57 | #2308 | ||
Beşiktaş tribünleriyle, yönetim arasındaki gerilim sonunda bitiyor... Takımına destek olan taraftar için bilet fiyatlarında indirime giden yönetim tüm buzları eritmek istiyor. Kayserispor galibiyetiyle birlikte, ‘şampiyonluk yarışında ben de varım’ diyen Beşiktaş’ta, sonunda yönetim ile taraftar arasındaki gerilim noktalanıyor. Kartal’ın zirve yarışında tekrar varolmasıyla birlikte takıma destek veren Siyah-Beyazlı futbolseverlere, yönetimden de büyük bir jest geldi. Küfür olayları ve protestolar sonrasında tavan yapan bilet fiyatları, Siyah-Beyazlı idareciler tarafından indirime uğradı. Daha önce 75 TL’den satılan eski açık, Büyükşehir Belediyespor’la oynanacak erteleme karşılaşmasında 20 TL’den piyasaya sürüldü. Yeni açık ve kapalı tribün de farklı değil... Yeni açık 25 TL, kapalı alt ise 50 TL’den alıcı bekliyor. Tribünler dolacak Teknik direktör Mustafa Denizli’nin iddialı açıklamaları ve Kayseri deplasmanında oynanan güzel futbol sonrasında takımlarına inancı bir kat daha artan Siyah-Beyazlı taraftarların, çarşamba günü oynanacak Büyükşehir Belediyespor mücadelesinde İnönü Stadı’nı tamamen doldurmaları bekleniyor. Ankaraspor’a karşı hükmen galibiyetle haftayı 3 puanla kapatacak olan Kara Kartallar, erteleme maçında Büyükşehir Belediye’yi de devirirse şampiyonluk yarışında iddialı bir konuma gelecek. İşte bilet fiyatları VIP üst B ve E: 200 TL VIP üst A ve F: 150 TL VIP alt A ve F: 125 TL VIP alt B ve E: 125 TL VIP alt C ve D: 150 TL Numaralı orta: 100 TL Numaralı kenar: 75 TL Kapalı üst: 70 TL Kapalı alt:: 50 TL Yeni açık: 25 TL Eski açık: 20 TL | ||
04-03-2010, 08:59 | #2309 | ||
Gogo Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 42 | KORSANLAR GİREMEZ Yurdun her bölgesinde Kartal Yuvası açılmasına rağmen forma satışları konusunda ezeli rakiplerin gerisinde kalınması, Beşiktaş yönetimini harekete geçirdi. BJK İnönü Stadı’na korsan formayla giden taraftarların içeri alınmaması gündemde... Siyah-Beyazlı yönetim, kulüp gelirlerini artırmak ve korsanın önüne geçmek için kolları sıvadı. Yıldırım Demirören yönetiminin en çok rahatsız olduğu konuların başında gelen korsan ürünler konusunda radikal tedbirler alınması konusunda görüş birliğine varıldı. Yurt içinde birçok Kartal Yuvası açılmasına rağmen forma satışlarında ezeli rakiplerin gerisinde kalınması üzerine düğmeye basan yönetim, ilk etapta taraftarın lisanslı ürünlere olan ilgisini artırmaya çalışacak. Bu konuda çeşitli kampanyalar düzenlenecek, taraftarın indirimli ürünlere yönelmesi sağlanacak. KORSANI GETİR, ORİJİNALİ GÖTÜR Beşiktaş yönetiminin önceki gün yaptığı toplantıda korsan ürünler için alınması muhtemel radikal tedbirler de masaya yatırıldı. Buna göre öncelikli olarak bir kereliğine mahsus korsan formanın orijinaliyle değiştirilmesi fikri öne çıktı. Kartal yuvalarında lisanslı ürünlerin korsan ürünlere yakın fiyatta satılması ya da çok az bir farkla değiştirilmesi konusunda kampanyalar düzenlenmesi gündeme getirildi. Bu fikri benimseyen yönetim, İnönü Stadı’nın girişinde de aynı uygulamayı hayata geçirmeyi planlıyor. Eğer bu uygulamada da başarı sağlanamazsa en son çare olarak korsan formayla İnönü Stadı’na giriş yasağı getirilmesi düşünülüyor. Bu şekilde kapılarda sıkı kontroller yapılarak korsanın önüne geçilmesi hedefleniyor. | ||
04-03-2010, 09:08 | #2310 | |||
Gogo Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 42 | Alıntı:
Bu neden oynamıyorlar sorusuna verilen en güzel cevap bunun böyle olduğunu burada defalarca yazdık ama anlamak istemeyenler oldu. Gerçi hocanın bu açıklamasına da inanmayan olacaktır. | |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 10 Misafir) | |
| |