![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Beşiktaş-Büyükşehir Belediye karşılaşmasını izleyenler arasında birçok Süper Lig hocasının bulunması dikkatlerden kaçmadı. ![]() Zorlu mücadelede İnönü Stadı’nın tribünlerinde Yılmaz Vural, Rıza Çalımbay, Reha Kapsal, Hakan Kutlu, Ziya Doğan, Samet Aybaba ve Erhan Altın yer alıyordu. Maçı birarada izleyen hocaların birlikte yorum yapmaları ve sohbet etmeleri gözlerden kaçmadı. Maçı en dikkatli izleyen isim ise, gelecek hafta Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Denizlispor’un genç çalıştırıcısı Hakan Kutlu’ydu. Kutlu’nun sık sık not tutması dikkatlerden kaçmadı. Fanatik | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ernst'in Durumu Yarın Belli Olacak Beşiktaş`ın Alman futbolcusu Fabian Ernst, kasık bölgesinden yaşadığı sakatlık sebebiyle dün Siyah Beyazlı takımın İstanbul Büyükşehir Belediyespor`u 2-0 mağlup ettiği mücadelede forma giyememişti. Beşiktaş Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Mete Düren geçtiğimz hafta konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Ernst`in Schalke 04`te oynadığı dönemdeki sakatlığının nüksettiği ve Alman futbolcunun bir süre dinlendirilmesi gerektiği belirtilmişti. Fabian Ernst dün akşam oynanan Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından DHA`ya sakatlığı ile ilgili açıklamalar yaptı. Alman futbolcu sakatlığının çok ciddi boyutta olmadığını söylerken, yarın yapılacak antrenmanda kendisini deneyeceğini söyledi. Ernst, kasık bölgesindeki ağrılarının zorlanmaya bağlı olarak bazı dönemlerde arttığını ve ağrılarının arttığı dönemlerde futbol oynamasının çok zorlaştığını söyledi. Alman futbolcu, yarın yapılacak antrenman sonrası 15 Mart pazartesi günü Denizlispor karşısında forma giyip giyemeyeceğinin netleşeceğini ifade etti. (dha) | ||
| |
| | #3 | ||
Beşiktaş'ta haftalardır büyük stres yaşadığını söyleyen Holosko, "Belediye karşısında 5 dakika oynasam da gol atsam diye düşünüyordum" dedi. BEŞİKTAŞ'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 2. golünü atan Filip Holosko, sevincini takım arkadaşları ile paylaştı. Son olarak 5 Şubat'ta oynanan Gençlerbirliği maçında ağları havalandıran ve Belediyespor önünde bu sezonki 3. golünü kaydeden Slovak yıldız, soyunma odası çıkışında kendisini tebrik eden takım kaptanları İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman'a "Gol atamadığım için kuduruyordum" dedi. Holosko duygularını şöyle anlattı: "Dünya Kupası öncesi formumu yakalamam gerekliydi. Bu nedenle hırs yaptım. Ve 90 dakikalık oyun içinde 5 dakika bile oynasam da gol atsam diye düşünüyordum. Golü attığım pozisyonda çok iyi ara pası aldım. Eğer o golü atamasaydım çok üzülürdüm." Devamı gelsin Siyah beyazlıların iki kaptanı da Holosko'ya destek olarak, "Artık sakatlığını atlattın. Belediye'ye karşı attığın golün devamını diğer maçlarda da bekliyoruz" dediler. İsmail Er-Hürriyet | ||
| |
| | #4 | ||
Eleştirildiler, puan kaybettiler, ıslıklandılar ama şampiyonluktan umutlarını hiç kesmediler. Tıpkı geçen sezonki gibi ligin son bölümünde ayağa kalkan Beşiktaş, kalan 10 maçta 30 puanın hesaplarını yapıyor Tıpkı geçen sezonki gibi iniş ve çıkışlarla dolu bir sezon geçiren Beşiktaş, bitime 10 hafta kala yine zirve yarışının içerisine girmeyi başardı. Daha 6. haftada liderin 12 puan gerisine düşen Kara Kartallar, yoğun eleştirilere ve kendi taraftarlarının protestosuna rağmen ayakta durmayı başardı ve liderle puan farkını iyice azalttı. Lider Galatasaray'ın 2 puan gerisindeki Kara Kartallar, taraftarıyla bütünleşince şampiyonluk şarkıları da söylenmeye başlandı... 'Seyircimiz geri döndü' Büyük takımların kabusu olan Büyükşehir Belediye karşılaşmasında Kara Kartal'ı zafere taşıyan Bobo ve Holosko da durum değerlendirmesi yaptı. Holosko, "Bu maçı alırsak, şampiyonluk yolunda çok kritik bir adım atacağımızı biliyorduk. Tersi bir sonuç bizi yıpratacaktı. Çok daha farklı da kazanabilirdik. Herşeyden önemlisi şampiyonluk inancıyla birlikte seyircimiz de geri döndü" diye konuştu. Bobo ise, "Önce Kaptan'ın yaptığı ortada basit bir golü kaçırınca, moralim bozuldu. Ama kaptanın yarattığı pozisyonda zoru başardım ve onun emeklerini boşa çıkarmadım. Şampiyonluk için iddialı dört takım var, ama mutlu sona biz ulaşacağız" dedi. Orhan Yıldırım-Fanatik | ||
| |
| | #5 | ||
İstanbul BB maçındaki futbolu beğeni toplayan Necip, önünde uzun bir yol olduğunun farkında Büyükşehir Belediye maçındaki futboluyla Ernst'i aratmayan Necip Uysal, taraftarların da verdiği destekle büyük moral buldu. Altyapıdaki hocalarını unutmayan 18'lik yıldız, "Altyapımızda kaç kişi varsa, hepsinin üzerimde emeği vardır. Daha yolun başındayım. İbrahim (Üzülmez) ağabey bana, 'Daha bir şey değilsin, "Oldum" dersen, sürünürsün. Ben 10 senedir buradayım, daha iyi olmak için çalışıyorum. Sen de çalış' dedi. Bu tip öğütler benim için çok önemli. Taraftarlarımıza da minnettarım. Onların verdiği bu desteğe layık olacağım" ifadesini kullandı. Fanatik | ||
| |
| | #6 | ||
Denizli'den Sağlam'a cevap geldi İstanbul Belediye'yi erteleme maçında 2-0 yenerek zirveye ortak olan Beşiktaş'ta, tahminleri bir kez daha çıkan Mustafa Denizli, yeni bir gelecek öngörüsünde bulundu. Tecrübeli teknik adam, mutlu sona takımının daha yakın olduğunu ve yüzde 99.9 şampiyonluğu kucaklayacağını söyledi. Denizli, rakiplerin yaşadığı sakatlık sorunlarına kadar herşeyin beklediği gibi olduğunu belirtti. Erken bitiririz Kasımpaşa'yı yendikleri maç sonrası yaptığı açıklamada, "Son haftadaki Bursaspor-Beşiktaş finalini, ne ben, ne futbolcularım kaldırabilir" diyen Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'a da yanıt veren Denizli şöyle konuştu: "Ertuğrul'un dediği gibi bir sezonun emeğini tek 90 dakikaya sığdırmak hoş değil. Ama merak etmesin, bizim işi son haftaya bırakmaya niyetimiz yok." 'Kopmalar başlayacak' Geçtiğimiz sezon 9 puan gerideyken şampiyon olacaklarını söylediğini hatırlatan Denizli, "Bizim sezon başında yaşadığımız sakatlık ve benzeri sıkıntıları şimdi rakiplerimiz yaşıyor. Biz o dönemi az hasarla atlattık. Rakiplerimiz önümüzdeki haftalarda daha puanlar kaybedecek. 30. haftadan sonra büyük kopmalar olacak ve biz istediğimizi elde edeceğiz" dedi. Fotospor | ||
| |
| | #7 | ||
İsmi Galatasaray’la anılan Beşiktaş’ın savunmadaki yıldızı İbrahim Toraman İsmi Galatasaray'la anılan Beşiktaş'ın savunmadaki yıldızı İbrahim Toraman'la anlaşmaya varıldığı önceki gün basın sözcüsü Mete Düren tarafından açıklanmıştı. Ancak yıldız oyuncu dün çarpıcı bir ifade kullandı. Henüz resmi imza atmadığını dile getiren Toraman, "Oturduk ve konuştuk. Ancak henüz imza aşamasına kadar gelen, kesin bir anlaşma olmadı. Yönetim teklifini sundu ve onların dediği oldu. Sadece ödemelerde, taksitlendirmelerde ve birkaç küçük ayrıntı üzerinde görüşmelerimiz sürüyor. Bunlar da aşılamayacak şeyler değil. Önemli olan niyettir. Ben kalmak istiyorum, kulüp de beni tutmak. İmza çok da önemli değil, Beşiktaş'la mutlaka ortada buluşuruz" diye konuştu. Fanatik | ||
| |
| | #8 | ||
Beşiktaş 18. hafta erteleme maçında İstanbul Büyükşehir Belediye'yi 2-0'la geçerek zirveye bir adım daha yaklaştı Siyah-Beyazlı takımı yeniden şampiyonluğa ortak eden en önemli unsur ise savunması oldu. Siyah-Beyazlı takım gol yollarında sıkıntı çekse de defans bölgesi adeta Çin Seddi gibi. Avrupa'nın önde gelen 5 liginde Kartal'ın gösterdiği direnci hiçbir takım gösteremedi. Matteo Ferrari, Tomas Sivok, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Michael Fink ve Fabian Ernst'ten oluşan savunma, rakip forvetlere çok az şans tanıdı. Ligin ilk yarısında oynanan ve 3-0 kaybedilen Galatasaray derbisi hariç tutulduğunda Siyah-Beyazlı ekip 12 gole izin vermiş durumda. Avrupa'nın en iyi savunması haline gelen Beşiktaş'ı zorlayan takım neredeyse yok. 24 maç sonunda 15 gol yiyen Siyah-Beyazlıları bir tek geçen sezonun 6 kupalı şampiyonu Barcelona zorluyor. İspanyol ekibi 25 karşılaşmada kalesinde 16 gol gördü. İngiltere'de en az gol yiyen takım 21 golle Aston Villa, İtalya'da 22 golle İnter, Fransa'da 22 golle Bordeaux ve Almanya'da 19 golle Schalke 04 . Temel Yirmibeşoğlu-Zaman | ||
| |
| | #9 | ||
Sakatlığından dolayı Büyükşehir Belediye maçında formasından uzak kalan Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Fabian Ernst, arkadaşlarının kendisini aratmadığını söyledi Maçı tribünden takip eden tecrübeli oyuncu, "Takım olarak çok iyi bir futbol ortaya koyduk ve 3 puanı aldık. Arkadaşlarım beni aratmadılar. Kasığımın alt bölgesindeki ağrı sürüyor. Umuyorum Denizlispor maçına yetişirim" diye konuştu. Şampiyonluk şanslarını da değerlendiren Ernst, hedefe geçen yıldan daha yakın olduklarını söyledi. Fanatik | ||
| |
| | #10 | ||
Başkan Yıldırım Demirören, camiayı ayağa kaldıracak müjdeler verdi Başkan Yıldırım Demirören, camiayı ayağa kaldıracak müjdeler verdi. Beşiktaşlı iş adamı Mubariz Mansimov'un sezon sonunda 15 milyon euroluk bir dünya yıldızını tek başına takıma kazandıracağını söyleyen Yıldırım Demirören, "Futbol Komitemiz sponsor firmalarımızla görüşecek ve ikinci dünya yıldızını da böyle transfer edeceğiz. Ayrıca yöneticiler kendi aralarında bir kaynak daha bulursa 3. yıldız oyuncuyu da renklerimize bağlamayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu. Türkiye | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 93 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 93 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |