|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
15-10-2009, 13:30 | #232 | ||
Banned Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 |
"Forvet arkasında oynamayı seviyorum" Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Rodrigo Tabata, siyah-beyazlı takımda bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, ''Daha fazla çalışarak bu formaya layık olmaya çalışacağım'' dedi. Brezilyalı orta saha oyuncusu, siyah-beyazlı kulübün çocuklara yönelik olarak çıkardığı Yavru Kartal Dergisi'nde, fun club üyeleri Damla Pınar Özdemir ve Hüseyin Kaan Karaca'nın sorularını yanıtladı. Tabata, bir soru üzerine, Beşiktaş'a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, ''Çünkü Beşiktaş'ın büyüklüğünü ve hedeflerini biliyorum. Ben de bu hedeflere ulaşmak için buradayım. Daha fazla çalışarak bu formaya layık olmaya çalışacağım'' ifadelerini kulandı. Bu sezonun ilk haftalarında zirvenin uzağında kalmalarını şanssızlığa bağlayan Tabata, ''Aslında iyiyiz ama biraz şanssızlık yaşadık. İyi oynayıp da kaybettiğimiz maçlar oldu. Ama sonuçta Denizlispor maçında buna son verdik ve bir galibiyet serisi oluşturmak istiyoruz. Çünkü Beşiktaş büyük bir takım. Büyük takımların da her zaman ilk sıralarda olması gerekir'' görüşlerini aktırdı. Sezon başında Gaziantepspor'dan transfer edilen Tabata, Beşiktaş'a yavaş yavaş alıştığını vurgulayarak, ''Adapte oluyorum ama zaman da alıyor. Her arkadaşımın nasıl oynadığına yavaş yavaş alışıyorum. Çünkü her futbolcunun ayrı bir oyun stili vardır. Her antrenmanda kendimi daha iyiye götürmeye çalışıyorum. Gün geçtikçe daha da iyi olacağıma inanıyorum'' dedi. Beşiktaş taraftarlarından övgüyle bahseden Brezilyalı futbolcu, ''Çok iyi taraftarları var Beşiktaş'ın. Her zaman yanımızda olarak çok büyük destek veriyorlar. Takıma da böylece güç katıyorlar'' değerlendirmesini yaptı. Tabata, en çok severek oynadığı mevki hakkındaki bir soruya ise ''Denizlispor maçında oynadığım yerde oynamayı seviyorum. Yani orta sahanın ilerisi, forvet arkası oluyor. Rakip ceza alanına ve gole yakın olan taraflar'' diye yanıt verdi. 15.10.2009 Kaynak : AA | ||
15-10-2009, 14:55 | #233 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Birisi bizi kurtarsinda kim olursa olsun,en azindan adam cikip adayin demis!!
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
15-10-2009, 15:56 | #235 | ||
Gogo Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 42 | Önceki gece yayınlanan manifesto dün çok büyük tepki ile karşılandı. Birçok konu açıldı yayınlanan intro hakkında. Forzanın ağır topları manifesto karşısında artık burada bulunamayacaklarını bildirerek herkesle helalleştiler. Çok duygusal yazılarda vardı okurken insanın tüylerini diken diken eden. Paşa maçında nasıl bir durum olacak hiç bilmiyorum ama ben maçları kutu da izliyordum bundan sonra kapalının yeni açığa yakın olan sağ tarafında izliycem. Hem Tepki Tam Tepki !!! | ||
15-10-2009, 15:57 | #236 | ||
Beşiktaş'tan gücelleme isteği! Beşiktaş Kulübü Seçme ve Sicil Kurulu Başkanı Firuz Drahşan, kongre üyelerinden adreslerini güncellemelerini istedi. Drahşan, yaptığı açıklamada, üyelere gönderdikleri tebrik ve mektupların bir bölümünün döndüğünü belirterek, ''Şu anda 420 mektup geri geldi. Üyelerimiz adreslerini değiştirdiklerinde telefon açıp adres ve telefonlarını güncellesinler. Kulübe telefon edip borçlarını sorsunlar. Adreslerini değiştirdikleri halde bildirmeyen ve aidatlarını yatırmayan üyelerin çoğunun üyeliği düştü'' dedi. Kulübün tüzüğünün 10. maddesini hatırlatan Firuz Drahşan, ''Tüzüğün 10. maddesinde belirlenen yıllık aidatını son ödeme günü olan 31 Ekim tarihi itibariyle 3 yıl üst üste ödemeyen üyenin kulüp üyeliği yönetim kurulunca silinir. Ancak borcu olan üyeler yıllık aidatın son ödeme günü olan 31 Ekim tarihine kadar 1. yılı geçirenler, ödeme tarihinde geçerli olan yıllık aidatın 2 katını, 2. yılı geçirenler ödeme tarihinde geçerli olan yıllık aidatın 5 katını ödemeleri halinde üyelikleri devam eder'' ifadelerini kullandı. 15.10.2009 Kaynak : AA | ||
15-10-2009, 15:58 | #237 | ||
Beşiktaş revire döndü Beşiktaş, 17 Ekim Cumartesi günü sahasında Kasımpaşa ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını antrenmanla sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Denizli yönetimindeki idmanda siyah-beyazlı oyuncular, ilk bölümde kanat organizasyonları, orta alanda paslaşma ve şut çalışması yaptı. İdman, yarı sahada oynanan çift kale maçla sona erdi. Beşiktaş'ın bugünkü çalışmasına milli takımlardan henüz dönmeyen Ekrem, Sivok ve Tello'nun yanı sıra tedavileri süren Holosko, Delgado ile sakatlıkları bulunan Erhan, Rıdvan, Batuhan ve Hakan katılmadı. Kulüp doktoru Devrim Urgun, Erhan'ın sol arka adalesinde gerilme, Batuhan'ın sağ arka adalesinde çekme olduğunu, milli takımdan dönen Rıdvan'ın kasıklarında ağrı bulunduğu, Hakan'ın ise sol arka adalesinde çekme olduğunu ifade ederek, bu oyuncuların tedavilerine devam ettiklerini söyledi. Bu arada, (A) Milli Takım'dan dönen İsmail Köybaşı ise hafif bir idman yaparak günü tamamladı. Siyah-beyazlı takım, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek. 15.10.2009 Kaynak : AA | ||
15-10-2009, 15:59 | #238 | ||
Beşiktaş'a öğrenci ziyareti! Beşiktaş Koleji öğrencileri, Beşiktaş futbol takımı teknik heyeti ve oyuncularını ziyaret etti. Siyah-beyazlı takımın bugünkü antrenmanını Beşiktaş Koleji öğrencileri de izlerken, minik öğrencilerin coşkusu antrenmanda neşeli bir ortam oluşturdu. Beşiktaşlı futbolcuları ellerindeki kırmızı karanfillerle karşılayan öğrenciler, ''Beşiktaşlıyız Beşiktaşlı, anlayamaz kimse bu aşkı'' marşını söylediler. Futbolcular da öğrencilere eşlik ederken, daha sonra hep birlikte fotoğraf çektirdiler. Kolejin öğrencileri, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki ziyaretlerinde ellerinde ''İyi günde, kötü günde her zaman yanındayız'', ''Siyah-beyaz bize emanet'' ve ''Biz seni sevinmek için sevmedik ki'' yazılı pankartlar taşıdılar. Bu arada ziyaret sırasında 6 yaşındaki bir öğrencinin, teknik direktör Mustafa Denizli'ye, ''Kasımpaşa maçında yanınızda oturmak istiyorum'' diye seslenirken, Denizli, Eren isimli bu çocuğa yakın ilgi gösterdi ve fotoğraf çektirdi. Beşiktaş Koleji kurucu temsilcisi Begüm Yücel ve okul müdürü Naime Demirbaş, ziyaret konusunda, ''Biz her zaman takımımızın yanında olduğumuz mesajını vermek istedik. Ayrıca çocuklarımıza iyi günde de kötü günde de takımımızın yanında olmayı öğretmek için bugün bu ziyareti gerçekleştirdik. Teknik direktörümüz Mustafa Denizli ve futbolcularımıza öğrencilerimize gösterdikleri yakın ilgi nedeniyle çok teşekkür ediyoruz'' açıklamasında bulundular. 15.10.2009 Kaynak : AA | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 15 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 15 Misafir) | |
| |