![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 hafta sonra Ts ve Fb maçlarını ardından görünecek ki ya şampiyonuz ya koptuk.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Üst üste gelen sakatlıklar, Kara Kartal’ı büyük sıkıntıya sokmuş ve şampiyonluk yarışının kızıştığı günlerde teknik direktör Mustafa Denizli’yi köşeye sıkıştırmıştı. İdmanlarda eksik çalışan ve Ankaragücü maçına 3’ü kaleci olmak üzere 17 kişiyle çıkan Siyah-Beyazlılar’da sağlık ekibi çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Kulüp doktoru Devrim Urgun, dünkü antrenman sonrasında sakat oyuncuların durumlarıyla ilgili kısa bir açıklama yaptı. Urgun, “Trabzonspor karşılaşmasına yetiştirmek için odaklandığımız 3 futbolcu var. Ernst, Tello ve Nobre... Üç yıldız ismi de bu mücadeleye yetiştirmek istiyoruz. Salı günü bu oyuncluarın durumuna bir kez daha bakacağız” ifadesini kullandı. ‘Oynamak istiyoruz’ Ankaragücü mücadelesinde yoklukları fazlasıyla hissedilen Ernst, Tello ve Nobre’nin de teknik direktör Mustafa Denizli’yle görüştükleri ve kritik Trabzonspor mücadelesinde forma giymek istedikleri kaydedildi. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Al bendende o kadar..Tello ve ernst olmazsa işimiz gerçekten çok zor olacak..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tello Ve Ernst Yetişecek Bence Olumlu Düşünüyorum Aksi Bir durum OLmaz İnsallah | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya su nobreye hala yildiz diyen adamlar var , allahim ne günlere kaldik ...brezilyada ondan beceriksiz bir futbolcu yoktur bizde yildiz katagorisinde herif ya.. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ernst ve Tello diyorum.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Umarım Caba'ları Boşa Harcamayız..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | inşallah tello ve ernst yetişir onlarsın ts ve fb maçlarını düşünmek bile istemiom...
__________________ Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tecrübeli eldiven, “Kariyerimde şampiyonluklar yaşadım. Ancak bu seneki kadar çekişmeli bir yıl görmemiştim. Takımı oyunu oynuyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz. Ankaragücü karşısında şanssız bir beraberlik aldık. Mücadele etmemize rağmen, eksik arkadaşlarımızın yokluğunu hissettik. Ama şampiyonluğa oynayan takımların bahanesi olmamalı. Biz de hiçbir şeyin arkasına sığınmıyoruz. Terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz ve şampiyonluk için oynayacağız” ifadesini kullandı. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |