![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #2511 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ben hala forvetlerimizde degil orta sahamizda oldugunu soyluyorum sorunun forvetleri besleyen bir orta saha kuralim adamlar atamazsa o zaman konusuruz ama biz adamlara mac basi 1 1bucuk pozisyona sokupta gol atamiyorlar diye elestirirsek sorun olur macta tek pozisyon geldi adama onada vurdu direkten dondu bi forvet daha ne yapabilirki anlamiyorum begenmeyen begenmez o ayri konu ama bence gayet iyi bir forvet yanina adam akilli bi santrofor koyarsak hersene gol kralliginda kafaya oynayacagindan eminim noumaylada kiyaslamak odunluktan baska birsey olmaz biri forvet digeri santrofor kaliplari bir degil herseyden once hangisi daha cok yarar sagliyor denirse bobo acik ara fark yapar noumaya
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
|
![]() | #2512 | ||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Bobo ustduzey bir santrafor degil.Noumayla,Kuntzla,Carewle asla ayni kategoride degil.Oyunda hic yok sadece gol bolgelerinde etkili.Aslinda Tigana doneminde gelisiyordu fakat Tigananin ayrilmasi ile gelisimi yarim kaldi.Bu saatten sonra gelisemez. Eger yonetimin dedigi gibi dengeler gozetilecek ve makul bir fiyata imza atacaksa 6+2 sisteminin + 2 sinde kullanilabilir.Teklif geldigi anda da zarar edilmiyorsa aninda satilmali.
__________________ YETER!!! | ||
![]() |
![]() | #2513 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
![]() |
![]() | #2514 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulübüyle olan sözleşmesini uzatıp, “3 sene daha Beşiktaş” diyen İbrahim Toraman, Ankaragücü beraberliğine rağmen şampiyonluğa inandığını dile getirdi. Tecrübeli savunma oyuncusu, “Yüreğimizle oynayacağız ve kalan 6 maçtan da zaferle ayrılacağız. Geçen sene de şampiyonluğa takım oyunu sergileyerek ulaşmıştık. Kendimize, hocamıza ve taraftarlarımıza güveniyorum. Önce Trabzon’u, sonra da Fenerbahçe’yi yeneceğiz ve şampiyonluk havasına gireceğiz” yorumunu yaptı. | ||
![]() |
![]() | #2515 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Üst üste gelen sakatlıklar, Kara Kartal’ı büyük sıkıntıya sokmuş ve şampiyonluk yarışının kızıştığı günlerde teknik direktör Mustafa Denizli’yi köşeye sıkıştırmıştı. İdmanlarda eksik çalışan ve Ankaragücü maçına 3’ü kaleci olmak üzere 17 kişiyle çıkan Siyah-Beyazlılar’da sağlık ekibi çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Kulüp doktoru Devrim Urgun, dünkü antrenman sonrasında sakat oyuncuların durumlarıyla ilgili kısa bir açıklama yaptı. Urgun, “Trabzonspor karşılaşmasına yetiştirmek için odaklandığımız 3 futbolcu var. Ernst, Tello ve Nobre... Üç yıldız ismi de bu mücadeleye yetiştirmek istiyoruz. Salı günü bu oyuncluarın durumuna bir kez daha bakacağız” ifadesini kullandı. ‘Oynamak istiyoruz’ Ankaragücü mücadelesinde yoklukları fazlasıyla hissedilen Ernst, Tello ve Nobre’nin de teknik direktör Mustafa Denizli’yle görüştükleri ve kritik Trabzonspor mücadelesinde forma giymek istedikleri kaydedildi. | ||
![]() |
![]() | #2516 | ||
Tecrübeli eldiven, “Kariyerimde şampiyonluklar yaşadım. Ancak bu seneki kadar çekişmeli bir yıl görmemiştim. Takımı oyunu oynuyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz. Ankaragücü karşısında şanssız bir beraberlik aldık. Mücadele etmemize rağmen, eksik arkadaşlarımızın yokluğunu hissettik. Ama şampiyonluğa oynayan takımların bahanesi olmamalı. Biz de hiçbir şeyin arkasına sığınmıyoruz. Terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz ve şampiyonluk için oynayacağız” ifadesini kullandı. | ||
![]() |
![]() | #2517 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BOBO Kim ya Bobo kim?Bıraksınlar bakalım kim alıyor Avrupa'da.Noumayla kıyaslanmazmış kıyaslanır kardeşim kıyaslanır SİZE Mİ SORCAZ KIYASLARKEN BOBONUN AKRABASIMISINIZ?Biri forvetmiş biri santraformuş allah allah gerçekten mi ???İkisinin işi de hücumdur gol atmak attırmaktır arkadaş.Nouma'nın agresifliğini bir kenara bırakıyorum futbolcu yeteneklerine bakıyorum Her türlü Nouma Bobo'dan öndedir.Havadan iyidir, topa hakimiyeti,gol vuruşu,teknik,oyun okuma,hırs,istek,fizik gücü konularında tartışmasız iyidir Bobodan.Bobo'yu abartıyor herkes sahada ezdiği topları,yaptığı bencillikleri görmüyor tutturulmuş boboboboobo Söylemek istediğim Bobodan daha iyisine ihtiyacımız vardır,daha iyisi gerekir.Nouma örneği ileride oyanayan futbolcudaki olması gereken özellikleri göstermek içindir Noumaya yakın bir adam alınmalıdır.Romantikliği bir kenara bırakıp futbolcu özelliklerine baksın herkes.Şu anda takımın en iyisi olabilir ama Koyunun(İyi Forvet) olmadığı yerde keçiye(Bobo) abdurrahman çelebi(İbrahimoviç) derlermiş bu da bir gerçektir.Bu takımı kuranlar yüzünden haksızmış gibi gözüküyorum. NOt:Bobo babanızın oğlu değilse laflarınıza konuşmalarınıza dikkat edin düzgün tartışın.Tartışma yeteneğiniz yoksa laf yetiştirmeye kalkmayın.Bazı arkadaşlar yazdıkları kelimeleri düzgün seçsin Noumayı da kıyaslarım Boboyla Diyarbakırdaki Bebbeyi de kıyaslarım kimseye düşmez bunun tasası Avukatı değilse Bobonun.Tahrikli mesaj yazanlar içindir.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu 90sbjk03 tarafından (05-04-2010 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #2519 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Al bendende o kadar..Tello ve ernst olmazsa işimiz gerçekten çok zor olacak..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #2520 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tello Ve Ernst Yetişecek Bence Olumlu Düşünüyorum Aksi Bir durum OLmaz İnsallah | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |