|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
05-04-2010, 19:01 | #2531 | ||
Tecrübe Puanı: 35 | katılıyorum..onun da ötesinde,çok da fazla sorun çıkarmayan bir oyuncu...gol atması için alınıp kafa atanlara göre de çok faydalı bence..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
|
05-04-2010, 19:04 | #2532 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | Nobreden iyi olması kalmasını gerektirmez ki Bobodan daha iyisinin alınamayacağı anlamına da gelmez ki Ekrem de S.özkandan faydalı ama Ekrem de Bjkın futbolcusu değil böyle birşey işte.. Nobreden iyidir Bobo ama (Nobre bu sezon Bobo kadar oynadı mı ki ya 1 golü var niye karşılaştırılmış?Oynasaydı 8-9 atardı Nobrenin ortalaması 8-9 goldür.Bobo kaç atmış bu sene? 14-15 gol atacaksa Bjk golcüsü herşey dahil(lig+kupa+avrupa)taraftar bunu yeterli buluyorsa sorun yok zaten?Sözün özü Beşiktaşın iyiliği için Bobodan iyisine ihtiyaç var istikrar ve yetenek bakımından Baros tarzında bir adama...Anlayın anladı zaten neyi tartışıyoruz.Bu kulüp duygusal düşündüğü için zaten faydalı olamayan bir sürü adam kalmıyor mu hala takımda ve artık (daha iyisi 8-10 mu eder 15 mi eder yoksa bosmandan mı alırsın bilmiyorum ama büyük hedeflerin varsa vizyonun varsa verirsin alırsın Bobo'ya kalmassın) bu küçük düşünen zihniyet yüzünden 10 senede 2 şampiyonluk almıyor mu zaten bu takım daha ne denir ki.... Noumadan amma da nefret ediyormuş bazı Beşiktaşlılar ilginç ya burada bir tuhaflık var.NE NEFRETMİŞ ARKADAŞ ADAM CANINI DİŞİNE TAKARAK OYNADI KÖTÜ MÜ ETTİ?ELİN PİÇ İNGİLİZİ LEEDSTE DALGA GEÇERKEN BİZİMLE ADAM DAYANAMADI DİĞER SİNMİŞLER KUZU KUZU GOL YERKEN DOĞRU MU ETTİ DESTEKLEDİK Mİ?HAYIR AMA BEŞİKTAŞI SAHİPLENMİŞ BİR ADAMDAN BAHSEDİYORUZ.BOBO BEŞİKTAŞI NOUMANIN 1/10 U KADAR SAHİPLENİYORSA,UMRUNDAYSA BJK BEN BU İŞİ BİLMİYORUM HER SENE AVRUPAYA GİTME BAHANESİYLE PARA İSTEYEN ADAMDAN BAHSEDİYORUZ EVLİYA DEĞİL BU BOBO.Adam sakatlanma pahasına taffareli içeri sokarken bağırıyordu herkes,Geldiği ilk sezon attığı goller unutulmuş sanki her maçta kırmızı kart gören bir adammış gibi.Noumanın karakterini boşverin arkadaş akrabam değil adam takılıp kalmayın oraya kafa atması falan FUTBOL YETENEĞİNDEN BAHSEDİYORUZ BURADA FUTBOL AGRESİF OLMAYAN BİR NOUMADAN BAHSEDİYORUM O TARZ BİR ADAM LAZIM DİYORUM YA BEN ANLATAMIYORUM YA DA ANLAŞILMIYOR.SAHADAKİ AZMİNDAN HIRSINDAN BAHSEDİYORUZ 18 YAŞINDAKİ ADAM NOUMAYI TABİ TANIMAZ(10 SENE ÖNCEYDİ İLK GELDİĞİ SEZON VE 24 MAÇ 18 GOLDÜR )AMA BAZI BABAM YAŞINDA AMCALARIMIZ NASIL ZARARDAN BAŞKA BİRŞEY VERMEYEN ŞAKLABAN DİYOR YA NOUMA'YA ŞAŞIRIYORUM NARTALLODAN BAHSETMİYORUM NOUMA DEDİM BEN.SAYGILAR..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu 90sbjk03 tarafından (05-04-2010 Saat 20:01 ) değiştirilmiştir.. | ||
05-04-2010, 19:14 | #2533 | |||
Tecrübe Puanı: 15 | Alıntı:
__________________ Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar | |||
05-04-2010, 19:17 | #2534 | ||
Tecrübe Puanı: 15 | inşallah tello ve ernst yetişir onlarsın ts ve fb maçlarını düşünmek bile istemiom...
__________________ Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar | ||
05-04-2010, 19:19 | #2535 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 18 | Defansif ağırlıklı ama Hücumun büyük bir parçası fink ve tello ile birlikte | ||
05-04-2010, 23:23 | #2536 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | isimiz cok zor rüstü abi
__________________ | ||
06-04-2010, 08:15 | #2537 | ||
Gogo Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 42 |
Ankaragücü ile berabere kalarak bundan sonra puan kaybetme lüksü kalmayan Beşiktaş’a sakatlardan sevindirici haber geldi. Önceki günü dinlenerek geçiren Rüştü Reçber ile İbrahim Toraman dün sabah yapılan çalışmada takıma katılırken, Ankaragücü sınavında forma giymeyen Rodrigo Tello ile Fabian Ernst’in de Trabzonspor’a karşı takımdaki yerlerini alabilecekleri açıklandı. Tello ile Ernst’in, bir-iki gün içinde takımla idmanlara çıkacağı belirtildi. Ferrari&Nobre’ye özel ilgi Cumartesi günkü önemli maçın hazırlıkları çerçevesinde dün gerçekleştirilen antrenmana, tedavileri süren Tello, Ernst, Ferrari, Nihat, Nobre, İbrahim Kaş, Ramazan ve Tabata ile amcasının oğlunu trafik kazasında kaybeden İbrahim Üzülmez katılmadı. Ferrari ile Nobre takımdan ayrı koşu yaparken, teknik direktör Mustafa Denizli iki futbolcuyla saha içinde kısa bir görüşme yaptı. | ||
06-04-2010, 08:17 | #2538 | ||
Kaleci Hakan Arıkan 400 binlik yıllık ücretini 700 bine, maç başını da 20 bin TL'ye çıkaran yönetimden süre istemişti. Hakan Arıkan, yapılan bu teklifi sonunda kabul etti. Ödeme ayrıntıları üstündeki küçük pürüzlerin çözülmesi sonrasında resmi sözleşme uzatılacak. Böylece Filip Holosko, Yusuf Şimşek, İbrahim Üzülmez, Rüştü Reçber, Uğur İnceman ve İbrahim Toraman’dan sonra Hakan’la da anlaşılırken, geriye sadece Serdar Özkan kalacak. | ||
06-04-2010, 08:23 | #2539 | ||
BEŞİKTAŞ İkinci Başkanı Metin Keçeli, 0-0 berabere kaldıkları Ankaragücü maçında Ankaralı taraftarların Bursasporlularla bir olup "Şampiyon Bursa" diye bağırmalarını yadırgadıklarını söyledi. Keçeli, "Orada burada 'Bursaspor' diye bağırmakla bu işler olmaz. Herkes kendi takımına bakmalı" dedi. BURSA ve Ankaragücü taraftarlarının boş yere kendileriyle husumet yarattıklarını sözlerine ilave eden siyahbeyazlı yönetici, bunu hiç anlamadıklarını belirtti. Keçeli, şampiyonluk şansları için ise şu ifadeyi kullandı: "Artık ligde kalan 6 maçı da kazanmaktan başka hiçbir çaremiz bulunmuyor." | ||
06-04-2010, 08:55 | #2540 | ||
BEŞİKTAŞ, Trabzon hazırlıklarına dün başlarken futbolcular pas çalışması ve taktik maç yaptı. Oyuncuların A.Gücü maçının moral bozukluğunu hâlâ üzerlerinden atamadıkları görüldü. Bu arada koşu sırasında sağ üst baldırında ağrı oluşan Rıdvan Şimşek, çalışmayı yarıda bıraktı. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) | |
| |