![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bende sana güvenmiyorum nedense
__________________ | ||
| |
| | #2 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tartışılan penaltı pozisyonunun kahramanlarından Filip Holosko, böyle bir hatayla hayatı boyunca karşılaşmadığını söyledi. ![]() Holosko, “Hakemin hatası büyüktü. Ancak Egemen gibi üst düzeydeki bir futbolcunun, böyle açık bir hareketi hakeme söylemesini de bekledim. Böyle bir davranışta bulunsaydı, fair-play ödülü alırdı. Ancak tam tersini yaptı ve ‘bir şey yok’ diyerek hakemi de kandırdı. Ne hakeme, ne de Egemen’e yakıştıramadım. Artık derbiyi kazanmak zorundayız” ifadesini kullandı. Böylesini görmedim! - www.fanatik.com.tr | ||
| |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya holosko futboluna bak abicim sen boşver eli kolu seni izlerken çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi 4-5 tane komutu olan robot gibi adam kesinlikle farklı bir şey beceremiyor. Top kontrolü top sürme çeviklik konusunda bu adam kendini geliştirmezse hiç bi zaman büyük topçu olamayacak. Boş alan bulacak da holosko koşçak die biz deliriyoruz ekran karşısında şut pozisyonlarına da giremiyor zaten hiç bir etkisi kalmıyor maç içinde böyle olunca. | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Holosko 4-4-2'nin ileri ikilisinde oynasa çok daha pozisyonlara girip, daha fazla gol atabilir bence... Ama dediğin de doğru, Holosko kendini geliştiremiyor bir türlü, geldiğinde nasılsa şimdide öyle, hatta daha da geriye gidiyor gibi!..Ya bizler Holosko'yu çok büyütüyoruz, ya da Holosko hakkaten bu... | ||
| |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trabzonspor karşısında takımın ayakta kalan ender oyuncularından olan İbrahim Üzülmez, alınan kötü sonuca rağmen şampiyonluk umutlarının tükenmediğini söyledi. ![]() İnönü’de kaybedilen 2 puanın ileride büyük hasar yaratabileceğini kabul ettiğini söyleyen Kaptan, “Burada avantajı kaybettiğimiz ortada ancak kalan maçlar çok sürprize gebe. Sergilediğimiz kötü futbol nedeniyle taraftarlarımızdan özür diliyorum ancak Fenerbahçe karşısında bunu telafi edeceğiz” açıklamasını yaptı. Üzülmez: Daha bitmedi - www.fanatik.com.tr | ||
| |
| | #7 | ||
Avni Aker'deki Trabzonspor maçındaki performansıyla galibiyetin mimarı olan Hakan Arıkan, bu kez İnönü'de Trabzon'un belalısı oldu. ![]() Rüştü’nün 38. dakikada sakatlanmasıyla oyuna giren genç eldiven, üst üste başarılı kurtarışlar yaparak rakip forvetlere gol şansı tanımadı. Ligin 12. haftasında yıldızlaştığı Trabzon maçından sonra sakatlanan ve formasından uzak kalan Hakan Arıkan, uzun süre sonra yine Trabzon maçında kaleyi devraldı ve güzel oyunuyla maçı takip eden Hiddink’e Milli mesaj yolladı. Hakan'ın Trabzon aşkı - www.fanatik.com.tr | ||
| |
| | #8 | ||
Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Fabian Ernst, şampiyonluk düğümünün Kadıköy'de çözüleceğini belirtti. ![]() Trabzon karşısındaki beraberliği hayal kırıklığı olarak nitelendiren Ernst, “İki takımın da kazanabileceği, izleyenler için iyi bir maçtı. Sakat arkadaşlarımızın çokluğu da bizi etkiledi. Kazanamadık ancak başımızı öne eğecek durumda değiliz” dedi. Fenerbahçe maçına da değinen panzer, “Olmak ya da olmamak maçı. Kazananın şampiyonluk yolunda şans yakalayacağını düşünüyorum” açıklamasını yaptı. Ernst: Derbiyi kazanırsak... - www.fanatik.com.tr | ||
| |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Kazanırsak neler olacağını hepimiz biliyoruz futbolcular kazanırsak değil kazanmak için kısmını düşünsünler bence daha iyi olur ![]() | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |