![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
![]() Zirve yarışından kopan Beşiktaş, transfer çalışmalarına pazartesi günü başlıyor. Futbol komitesi başkanı Serdal Adalı, Teknik Direktör Mustafa Denizli`nin yönetim kurulu toplantısına katılarak kendilerine bilgi vereceğini belirtti. Adalı, tecrübeli hocanın Bursasporlu Volkan Şen`i istemesi halinde ise bir telefonla bu transferi çözebileceklerini kaydetti. Şampiyonluk iddiasını kaybeden Beşiktaş`ta teknik heyet ve Futbol Komitesi, transfer çalışmalarına ağırlık vermeye başladı. Futbolun başında bulunan Siyah-Beyazlı yönetici Serdal Adalı, Teknik Direktör Mustafa Denizli ile sürekli olarak görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek resmî olarak transfer çalışmalarına pazartesi günü başlayacaklarını kaydetti. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Mustafa Denizli`nin düzenli olarak gerçekleştirilen haftalık yönetim kurulu toplantısına katılacağını ifade ederek, "Hocamız, takımdan gönderilmesini istediği oyuncular ve gelecek sezonun transfer listesini bizimle paylaşacak." dedi. Denizli`nin listesindeki oyuncuları tam olarak bilmediklerini belirten Adalı, transfer çalışmalarına tecrübeli teknik adamın pazartesi günü vereceği rapor doğrultusunda başlayacaklarını söyledi. Bursaspor`un yıldız oyuncusu Volkan Şen ile ilgili de görüşlerini aktaran Adalı, Mustafa Denizli`nin genç oyuncu ile ilgili düşüncelerinin olumlu olduğunu vurguladı. Adalı, "Bursasporlu Volkan Şen, herkesin beğenerek izlediği kaliteli bir oyuncu. Menajeri Ahmet Bulut yakından tanıdığımız bir isim. İtalya`da birlikte bir dizi temaslar yaptık. Ancak şu ana kadar hocamız Volkan için bir istekte bulunmadı. Eğer hocamız bizden Volkan`ı isterse bizim onu transfer etmemiz bir telefon kadar yakın." diye konuştu. Bu arada Beşiktaş İnter`in yıldız futbolcusu Quaresma için son teklifini verdi. Siyah-Beyazlı yönetim, kendi teklifleri ile İnter`in istediği rakam arasında çok az bir fark bulunduğunu düşünürken bu transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı belirtiliyor. İtalya`da gerçekleştirilen görüşmelerde çok ciddi adımların atıldığı ve Quaresma`nın transferi ile ilgili sürecin olumlu gittiği ifade edildi. Zaman | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Bayern, Beşiktaş’a Tymoshchuk’u önerdi Shakhtar ve Zenit’te büyük başarılara imza atan 31 yaşındaki Ukraynalı ön liberoyu Siyah-Beyazlılar’a teklif eden Alman ekibi “Her türlü kolaylığı yaparız” dedi Beşiktaş Yönetimi, Schalke’li Kevin Kuranyi için Almanya’ya giderken, Anatoliy Tymoshchuck önerisiyle karşılaştı... Bayern Münih, bu sezon başında eski hocası Klinsmann’ın önerisiyle 11 milyon euroya aldığı Ukraynalı yıldızı, Siyah-Beyazlılar’a teklif etti. Bayern Menajeri Cristian Nerlinger, Başkan Yıldırım Demirören ve Serdal Adalı’ya “Tymoshchuck’u size verelim” dedi. TEKLİF DENİZLİ’YE İLETİLDİ Nerlinger’in “Hocamız Luis Van Gaal, Tymoshchuck’u kadroda düşünmüyor. Biz de kendisini satmaya karar verdik. Size her türlü kolaylığı yaparız” dediği, Demirören’in de “Önce hocamız Mustafa Denizli’nin düşüncesini almamız gerekiyor” dediği ifade edildi. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı da transfer teklifini Denizli’ye iletti. LUCİ’DEN DE GÖRÜŞ ALINDI Denizli’nin de Lucescu’dan görüş aldığı ve “Takımımıza güç katar” dediği öğrenildi. 9 yıl Shakhtar’da oynadıktan sonra, 2007’te 15 milyon euroya Zenit’e giden ve burada UEFA şampiyonluğu yaşayan Ukraynalı ön libero, sezon başında da Bayern’e gitti. 1.81 boyundaki ünlü yıldız, Ernst gibi istikrarlı ve savaşçı bir oyuncu. Murat ÖZTÜRK / Star | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Schildenfeld, Zapotocny ve Delgado ile birlikte elinde 11 yabancısı bulunan Beşiktaş yönetimi, gelecek sezon için transfer edeceği futbolculara nasıl yer açacağını kara kara düşünüyor Bu sezon Beşiktaş yönetiminin başını oldukça ağrıtan yabancı kontenjanı krizi, gelecek sezon transfer çalışmaları öncesi yine sorun oldu. Siyah-beyazlı yönetim bir yandan İngiltere ve İtalya`da futbolcu arayışlarını sürdürürken, diğer yandan da elindeki fazla yabancı oyunculardan nasıl kurtulacağını düşünüyor. Kiralık olarak verilen Gordon Schildenfeld (Sturm Graz) ve Tomas Zapotocny (Bursaspor) ile sözleşmesi dondurulan Matias Delgoda`nun da sezon sonunda geri dönmesiyle elindeki yabancı sayısı 11`e çıkacak. Söz verilen 2 transferin yapılması durumunda da yabancı oyuncular 13`e yükselecek. Yönetim şimdi çare arayışında... Beşiktaş bu hesaba göre 8 yabancı kontenjanının bulunduğu ligde 5 yabancıyı gözden çıkaracak ya da hiç transfer yapmayıp 3 tanesini göndermek zorunda kalacak. KİMLERİN BİLETİ KESİLECEK? Bunlardan sözleşmesindeki opsiyon kullanılmayacak olan Gordon kesin gidecek. Geri kalanlar hakkında ise kararı teknik direktör Mustafa Denizli verecek. Tecrübeli hocanın, istenmesi halinde Zapo`nun Bursa`ya satılabileceğini söylediği, Fink ve Tello için de `Gönderebiliriz` raporu verdiği biliniyor. İyi bir teklif olursa Bobo`nun da satılması gündeme gelebilir. Sabah | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() NECİP FIRTINASI SÜRÜYOR Kara Kartal`ın 19 yaşındaki oyuncusu Necip Uysal, idmanlarda ortaya koyduğu futbol ile beğeni topluyor. Mustafa Denizli’nin sezon içinde zaman zaman görev verdiği, son olarak da Sivasspor karşılaşmasında ilk 11’de oynattığı genç yıldız, bu hafta da Diyarbakırspor karşılaşmasında sahadaki yerini alacak. Fanatik | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Kartal`ın golcüsü Da Silva Bobo, Süper Lig`in bitimine doğru hakkında çıkan transfer haberlerinden yakındı. Daha önce de ismi özellikle Fransız kulüpleriyle anılan yıldız futbolcu, “Artık gülüp geçiyorum. Ama bir o kadar da rahatsızlık duyuyorum. Fransızlar her dönem bana aynı şeyi yaşatıyorlar. Benim kulübüm ve menacerim var. Görüşecekleri kişi ben değilim. Yanlış anlaşılmak istemiyorum” ifadesini kullandı. Bu sezon kendisini başarısız gördüğünü de vurgulayan Bobo, “Önemli olan benim gol atmam değil, takımımın bu gollerle kazanması. Durumumuz ortada. Bu nedenle kendimi başarısız görüyorum” dedi. Fanatik | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Sırasıyla Şampiyonlar Ligi, Türkiye Kupası ve Süper Lig`e havlu atan Beşiktaş`ta, futbolcuların moralsiz oluşu kaptanları harekete geçirdi. Arkadaşlarıyla görüşmelerde bulunan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman, kalan 3 maçı da kazanarak taraftarlarla mutlu vedalaşmaları gerektiğini söylediler. Kaptanların, “Şampiyon olamayacağız, ama Beşiktaş’ın adına yakışır şekilde mücadele edip, her maçı kazanmak zorundayız” dediği öğrenildi. Fanatik | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Sezon sonu yaklaştıkça takımda kimlerin gönderileceği de merak konusu olmaya başladı. Teknik direktör Mustafa Denizli ve kurmayları, 33. haftada oynanacak Manisaspor karşılaşmasının ardından listeye son şeklini verecek. Öncesinden de ayrılmak isteyen olursa, yönetim her türlü kolaylığı sağlayacak. Sezon sonunda mukavelesi biten Serdar Özkan, ayrılması gündemde olan ilk isim olarak göze çarpıyor. Öyle ki genç oyuncunun menaceri de dün yaptığı açıklamada, hafta sonuna kadar Beşiktaş ile anlaşamamaları durumunda diğer kulüplerle görüşeceklerini ifade etti. Fanatik | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Erdoğan'dan kötü haber Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TGRT’de Beşiktaş camiasını üzecek haber verdi ![]() Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TGRT'de Beşiktaş camiasını üzecek haber verdi. Beşiktaş Basın Sözcüsü Mehmet Soysal'ın "Beşiktaşlı bir yönetici olarak soruyorum. İnönü Stadı'yla ilgili gerekli iznin ne zaman çıkacağını merak ediyoruz" şeklindeki sorusuna Başbakan Erdoğan şöyle cevap verdi: "Türkiye'de bürokrasiyi aşmak çok zor. Belediye başkanlığım dönemimde o bölge ile ilgili bir çalışmam oldu. Ama sonuç çıkmamıştı. O bölgenin tarihsel dokusunu bozmadan zedelemeden bir organizasyon yapmak gerekli. İkinci kez böyle bir girişim sonuçsuz kalabilir. Siz çalışmalarınızı sürdürün biz de sürdürelim" dedi. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı: Seçimden sonra bu yöndeki beklentim tamamen bitmişti zaten. Resmi açıklama da geldi gözümüz aydın !! | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asbaşkan Soğancıoğlu, Beşiktaş`ın borcu nedeniyle Avrupa`ya gidemeyeceği haberlerine sert yanıt verdi: Elma ile armutu birbirlerine karıştırıyorlar. Böyle bir şey söz konusu olamaz. Siyah-Beyazlılar’ın vergi borcunu ödemediği ve gelecek sezon Avrupa Ligi’ne katılamayacağı iddialarına, yanıt gecikmedi. Beşiktaş Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu“Bu işlerde elma ile armut birbirine karıştırılıyor. Ne yazık ki Federasyon, hakemler konusundaki haklı tepkimize karşılık bir sindirme politikası içinde. Kulübün vergi borcunun olduğu, mali kongrede zaten biliniyordu. Biz de her takımın yaptığı gibi maliye ile görüşüp, belli taksitlerde vergimizi ödüyoruz” diye konuştu. ‘Yanlış bilgilendirme’ Beşiktaş’ın büyük bir kulüp olduğunu vurgulayan Asbaşkan, “Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da borçlu olduğu dönemlerde, kendilerine kolaylık sağlanmıştı. Çıkan haberlerle insanlar, yanlış bilgilendirilmeye çalışılmaktadır. Transfer ya da Avrupa kupalarına, bu nedenden dolayı katılamamak söz konusu olamaz” dedi. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |