![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 Dakika'lığına mi ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | rüyasında görürler anca .. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bunlar hicmi akilanmicak ya
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaşlı taraftarlar, Quaresma’nın transferinin duyulmasının ardından coştu. İnternet sitelerinde ve forumlarda siyah-beyazlılar rakipleriyle dalga geçerken, Portekizli oyuncuyu göklere çıkardı. İşte bunlardan bazıları: - Messi’den sonra en yetenekli futbolcuyu aldık, oynarsa BJK her sene şampiyon olur. - Quaresma’yı coşturabilecek tek isim Schuster. Tencere kapak misali. Beşiktaş bu sene gol yollarında resmen coşar. - Serdar özkan’ın yerine Quaresma’yı aldık, inanamıyorum. Şampiyonluk kadar güzel. - Messi, Türkiye’ye gelene kadar en iyisi bu. - Ne yaptın Serdal Adalı! Oldu olacak Messi’yi de alın bari... Offf! Nasıl çatlıyor Fenerliler... Şanslısınız, Kadıköy’e de senede bır kere gelecek. Yıldız görürsünüz işte... - Daha iyisi varsa onu da sadece Beşiktaş alır. - PES oynayan arkadaşlar, bundan sonra Quaresma’yı alırken Beşiktaş’ı tıklasın. Yıldızı uzaklarda aramasın. - Böylesi gelmedi hiç. 5 forma alacağım valla. - Yazık oldu Bilica ve Gökan Gönül’e... - Bizim iyi oyuncu getirmemiz 1950’li yıllar... Guiseppe Meazza (Hani Inter’in stadında adı olan Futbolcu) - Bu ne süper bir topçu, bu ne güzel bir karizma. Aramıza hoş geldin dünya yıldızı Quaresma. - Yanlış anons faciası! Bomba haber!! Fenerbahçeliler Q7’nin kendilerine geldiğini zannedip kutlama yapmaya başlamışlar. - Çok önemli bir transfer. En azından Tabata’dan iyidir herhalde. Milliyet | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Bernd Schuster, alınmasını çok istediği Ricardo Quaresma için yönetime garanti verdi. Alman hoca, Madrid'de yapılan durum değerlendirmesinde yönetimin Portekizli futbolcu ile temas halinde olduğunu öğrenince çok sevindi. QUARESMA'YA KEFİL OLDU Schuster, "Quresma yıldız bir isim. Gittiği takımlarda bazı sorunlar yaşadığı doğru. Ancak ben onu oynatabileceğini düşünüyorum. Önemli olan Quaresma'ya yıldız olduğunu hissettirebilmek ve sorumluluk vermek. Benim takımımda çok başarılı olacağını düşünüyorum. Bu konuda şüpheniz olmasın" dediği ifade edildi. Fatih Doğan-Sabah | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Beşiktaş`ın forma sponsoru Ülker ile yaşadığı `marka` problemi siyah beyalı yönetimi yeni sponsor arayışlarına itti. Quaresma transferini açıklar açıklamaz yeni formaları piyasaya çıkararak satış rekoru kırmayı amaçlayan ancak ortaya çııkan problem nedeni ile formaları satışa sunamayan Beşiktaş yönetimi bu problemi bir an önce çözmeye niyetli. Konuya bizzat el koyan Başkan Yıldırım Demirören çeşitli alternatifleri gündemine aldı. Yeni sponsor arayışlarına başlayan Beşiktaş ilk olarak `AVEA` ile görüşüyor. Şu sıralarda devam eden toplantıya Beşiktaş adına Başkan Demirören ve Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu katılıyor. Beşiktaş `AVEA` ile anlaşma sağlarsa siyah beyazlı formanın göğsünde bu markanın logoso yeralacak Henüz sözleşmesi devam eden Ülker firması ile de görüşen siyah beyazlılar formanın sırtında ise `Ülker` reklamını taşıyacak. -HABER1903- | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mehmetçik Vakfı ve Kızılay gibi sivil kuruluşların reklamı dışında reklam alnmayacağı söylenmişti geçen sezon. Ancak alınabilir bence. Sonuçta futbol endüstriyel bir hal aldı. Gelir getiriyor ise alınabilir ![]() Öteki taraftan Metro gibi abuk sabuk reklamlar alınmasına karşıyım ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |