![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sinan Vardar'ın bu açıklamaları kulağa gerçekten hoş geliyor ancak bunları yapabileceğine mevcut yönetim dolayısıyla inanmıyorum. Sinan Vardar'a da güvenmiyorum orası ayrı bir konu. Bu söyledikleri içinde en somut olanı Schuster'in bizzat alt yapı ile kendisinin ilgilecek olması. | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() |
Bu işler kolay olmuyor. Yıldızlarımı seyretmek istiyorsun? Bak ilk gösterim ctsi günü, eğer kaçırırsan devamı gelecek üzülme ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | abartmasak artik gormemisin bir oglu olmus hesabina cevirmemek lazim isi agir basli kalabilmek lazim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Hocam hayatımızda hiç abartamadık zaten. Messiyi getirsek yine fenerin standart adamları daha çok konuşulur. O yüzden ben fena halde abartmak istiyorum bu defa. Yaşım oldu 38 ve hala gerçek anlamda bir yıldızı ilk defa aldığımıza şahit oluyorum. Bu kadar kariyerli ve bu kadar çok istediğimiz başka adam olmadı hiç bugüne kadar. Herkesin affına sığınarak ben biraz daha abartmak istiyorum..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cumartesi İnönü stadında yapılacak imza törenininin yayın hakkını almaya çalışan bazı basın organlarına olumsuz yanıt veren başkan Yıldırım Demirören bu şöleni tüm Türkiye ve Avrupa da yaşayan taraftarların yaşayabilmesi için isteyen tüm yayın kuruluşlarının İnönü stadından canlı yayın yapmasını istedi. Belli bir ücret karşılığında yayın hakkını satmaktansa taraftarımızın bukadar beklediği bi oyuncu için tüm yayın organlarına veririm diyerek, bu muhteşem şöleni yayınlamaları için onay verdi. Böylece Ricardo Quaresma`nın imza şovu sadece bir kanal da değil isteyen tüm kanallarda naklen yayınlanabilecek - HABER1903 - | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnşallah hepsi verir zannetmem ama bi umut ![]()
__________________ "Ya ölü yıldızlara hayatı götüreceğiz ya da dünyamıza inecek ölüm" | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | fenevli medya kiskancigindan vermez belesde olsa
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bildiğim kadarı ile zaten bu yayın hakkı sadettin saran ın elinde birtek beşiktaş değil gs fb bjk gibi ve avrupada dahil toplam 180 kulübün yayın hakkı saran gurubunda dha 1 hafta once fayik çetinerin programında dinledim kendisi söyledi sadettin saran
__________________ . | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() |
İnönü Stadı`nda protesto edildiği için uzun süre maçlara gitmeyen başkan Yıldırım Demirören, Ricardo Quaresma transferiyle birlikte evine geri dönüyor. Çarşı Grubu başta olmak üzere taraftarların, Quaresma`nın transferinden sonra Yıldırım Demirören`e özellikle forumlardaki tepkilerini büyük oranda azalttıkları görüldü. Bir nevi Beşiktaş taraftarıyla başkan Demirören arasında görünmeyen bir "Quaresma anlaşması" yapılmış oldu. Fotomaç Arkadaşlar bu başlık bahanesiyle sizinde görüşlerinizi alalım . Yaptığı Yıldız Transferlerle Barışmak söz konusumudur,Nefreti azalttımı sizde ? Geçmişteki hatalarından akıllanmış doğru transfer hamleleri yaparak Beşiktaşımız için çok iyi bir iş çıkardığını savunuyormusunuz ? Belli ki Yıldırım Demirören Uefa Avrupa liginde Gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi hedeflemiş .. Siz neler düşünüyorsunuz ? | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |