![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Aynen ceza daha bitmedi .. Haberin içinde de yazdığı gibi ''verilen ceza 1 yıl geçen süre 8 ay ''
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş kulübünün dünyaca ünlü transferi Ricardo Quaresma kendisini 3 yıl Beşiktaş`a bağlayan imzasından sonra ilk kez konuştu. Quaresma yaptığı açıklamada; "Öncelikle dün akşam Türkiye`nin verdiği şehitler için çok üzgün olduğumu ve bu ülkenin yanında olduğumu söylemek istiyorum. Buraya geldiğim için çok mutluyum, çok büyük bir kulübe ve taraftara gediğimin farkındayım. Sahada şampiyon olmak için kanımı bile akıtacağım. Formamı taraftarıma attığım bir kulübe geldim sonunda. Bir çok büyük kulüpten teklifler vardı. Beşiktaş`a gelme nedenim; bu büyük taraftar ve Beşiktaş`ın geçmişi; başkan ve yönetim kurulumuzun beni bu takıma kazandırma çabalarıdır.. Belki de hayatımın en güzel anlarını yaşıyorum ve çok mutluyum. Beşiktaş`a gelmemin en büyük nedeni de takım arkadaşlarımla şampiyonluk için mücadele etmektir. Bu takım için her şeyimi vereceğime söz veriyorum. Sizlerle beraber bu şampiyonlukları yaşayacağız. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Burada olmak benim için büyük bir onur ve gurur" diye konuştu. İmzadan sonra sahaya inen Portekizli yıldız, siyah beyazlı taraftarlara küçük şovlar yapmaya başladı. ![]() ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| |
| | #3 | ||
| Uğur_çArşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Beşiktaş, yeni transferi Portekizli Ricardo Quaresma'nın imza töreninde, ezeli rakibi F.Bahçe'yi dörte katladı. F.Bahçe, Brezilyalı Roberto Carlos'un imza törenine Saracoğlu Stadı'nda 5 bin kişi toplayabilirken; Quaresma için ise İnönü Stadı'nda dün yaklaşık 21 bin kişi vardı. Kaynak:kartalhaber.com
__________________ KARAKARTAL | ||
| |
| | #4 | ||
| Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş taraftarının sevgilisi eski siyah beyazlı futbolcu Pascal Nouma, yeni transfer Querasma`nın bir dünya yıldızı olduğunu söyledi. Nouma, Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği`nin geleneksel olarak düzenlediği, "Nesilden Nesile Omuz Omuza" gecesine katılmak üzere ilçeye geldi. İnönü Stadı`nda siyah-beyazlı ekibin yeni transferi Ricardo Quaresma için düzenlenen imza törenini de Planet Yucca Restoran`da canlı olarak izleyen Nouma, "Böyle bir dünya yıldızı Beşiktaş`a geldiği için çok mutluyum. Karizmatik ve iyi bir futbolcu. İmza töreninde o muhteşem atmosferi gördükten sonra neler hissettiğini çok iyi biliyorum. Beşiktaş taraftarının önünde olmak anlatılamaz bir duygu. Bu yıl Quaresma`nın da katkısıyla şampiyon olunacağına inanıyorum" dedi. Kuşadası sokaklarını da gezip ilçeyi çok beğendiğini belirten Nouma hayranlarıyla da bol bol fotoğraf çektirdi. DHA | ||
| |
| | #5 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | I love you pascal. Ne Q7 ne başka birisi. Kimse senin yerini tutamaz ![]() | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | insallah senin gibi efsane olur bizde pascal
__________________ | ||
| |
| | #9 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Hilbert sırada! Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma'dan sonra gözler Robert Hilbert'e çevrildi. Alman futbolcunun pazartesi günü İstanbul'a geleceği, Atatürk Havalimanı'ndan da Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne geçerek sözleşme imzalayacağı belirtildi. Hilbert, son 4 yılda oynadığı Stuttgart'ta 113 maçta 16 gol attı. İnönü Stadı'nda yaklaşık 20 bin taraftarın katıldığı bir törende sözleşme imzalayan Ricardo Quaresma ise dün gece İspanya'ya gitti. Portekizli yıldızın çarşamba sabahı İstanbul'a döneceği ifade edildi. Quaresma'nın dün sabah geçtiği sağlık kontrolünün sonuçları da belli oldu. Portekizli futbolcunun sadece kolestrolünün biraz yüksek çıktığı, ancak futbol oynamasında bir sakınca bulunmadığı bildirildi. Quaresma'nın imza töreni Portekiz basınında da geniş yer buldu. Abola gazetesi, Querasma'nın "Şampiyonluk için kanımı akıtırım" sözünü başlığa çıkarken, "Görülmemiş bir tören. Tam 20 bin taraftar Quaresma'ya tezahürat yaptı. Quaresma, hayatının en mutlu gününü yaşadığını söyledi" diye yazdı. Çarşamba günü sezonu açacak olan Beşiktaş, 26 Haziran - 10 Temmuz tarihleri arasında da Avusturya'da kamp yapacak. Asbaşkan Serdal Adalı, "Kampa Zapotocny dahil kadromuzdaki futbolcuların tamamı katılacak. Teknik Direktörümüz Schuster'in bütün futbolcuları görüp, kararını öyle vermesini istiyoruz. Transferi de Hilbert'le birlikte kapatıyoruz. Ancak çok genç, gelecek için umut veren, uzun boylu bir futbolcu bulursak alırız. Robinho iddiaları da doğru değil" dedi.
__________________ Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. ! | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kaynak'ta Yazarmısın Sena.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |