Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Forum Arşivi > Konu Arşivi

Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz.

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-06-2010, 13:53   #2971
 
forza-kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Tello'nun 1 yıllık daha sözleşmesi var ben kalmasından yanayım çok teknik bi oyuncu ama bilmiyorum ki yabancı sınırı da var :S
__________________
Click the image to open in full size.

Açın Gözlerinizi Bakmayın şaşı , Alayınız Gelse Yıkamaz Şanlı Beşiktaş'ı !
forza-kartal Ofline  
Alt 22-06-2010, 15:06   #2972
 
fanatikkartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Tello kesinlikle satilacak arkadaslar. hilbert ve quaresma bu yuzden alindi. ustelik ekrem ve necip tellonun yaptigini rahatca yapar. takimdan su anda gonderilecek olan tek yabanci tellodur. eger yeni bir yabanci alirsak (ki alacagiz) hocamiz forvet dedi, ozaman da sivok veya fink arasinda bir secim yapacak hocamiz. hocamiz uzun boylu bir forvet istiyor dedi peter crouch tam aradigi kan olabilir eger crouch u alirsak sanirim yabanci transferi de kapanir. ve 2-3 tane yerli takviye ile sezon hazirliklarina baslayabiliriz. bu arada peter crouch bence super olur.
fanatikkartal Ofline  
Alt 23-06-2010, 10:01   #2973
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İbrahim Kaş'tan olay sözler

Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren İbrahim Kaş, bir yıllık süreçte kendisine büyük haksızlıkların yapıldığını söyledi.


Click the image to open in full size.



Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan İbrahim Kaş, geçirdiği trafik kazasında ölümden döndüğünü; ancak bir tek Beşiktaşlı yöneticinin kendisini arayıp geçmiş olsun demediğini belirterek, “Cumhurbaşkanımız geldi; ‘geçmiş olsun’ dedi. Fatih Terim hocamız geldi. Futbolcu arkadaşlar geldi; ama ne Mustafa Denizli ne de yöneticiler beni arayıp geçmiş olsun dediler; çok üzgünüm” dedi.

Sık sık özel hayatıyla gündeme getirildiğini dile getiren İbrahim Kaş, “Hakkımda yalan haber yaptırdılar. Serdar Özkan ile sürekli kumar oynadığımı iddia ettiler. Bunu yazan gazeteciyle konuştum. Bu haberi kendisine bir yöneticinin teker teker, kelime kelime yazdırdığını söyledi. Sonra da bu yalan haber üzerinden bize ceza verdiler. Bu yönetici hâla görevde” şeklinde konuştu.

GETAFE’DE 11’DE OYNAYACAĞIM
Genç futbolcu bu sezon Getafe'de ilk 11 oynayacağını ve rahat bir sezonun kendisini beklediğini söyleyerek; " Benim için en zor olan sene ilk sezondu; o ilk sezonu atlattım. İspanyolca’yı da anlaşabilecek düzeyde öğrendim. O ilk seneyi atlattım. Şu an daha rahat bir sezon beni bekliyor. Yerimde oynayan bir tanesi 34, diğeri 36 yaşında olan futbolcular; ikisi de defansın ortasında oynuyor. Bir tanesi ülkesi Arjantin’e dönüyor; diğeri futbolu bırakıyor. Teknik direktörüm bu sene beni 11’de oynatmayı düşündüğünü söyledi" dedi.

ÖLÜMDEN DÖNDÜM BEŞİKTAŞLI BİR YÖNETİCİ ARAYIP GEÇMİŞ OLSUN DEMEDİ
Kaş, geçirdiği trafik kazası sonrası kendisini aramayan, ilgilenmeyen Beşiktaşlı yöneticilere sitem ederken; " Getafe’li yöneticiler beni sürekli arayıp, sordular. Kaza yaptığım gün de hemen aradılar. Sürekli kontak halindeydik. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, beni ziyarete geldi. Fatih Terim hocamız ziyarete geldi, futbolcu arkadaşlarım geldi; ama beni üzen Beşiktaş Kulübü’nden ne bir yönetici ne de Mustafa Denizli beni aradı. Bir geçmiş olsun demediler. Kırgın değilim; ama üzgünüm. Ben gerçekten ciddi bir kaza geçirdim. Bir telefon açıp, “Geçmiş olsun evladım” diyebilirlerdi. Bir bildikleri vardır" dedi.

MUSTAFA DENİZLİ’NİN AÇIKLAMASINA SADECE GÜLDÜM
İbrahim Kaş eski hocası Musta Denizli'ye de sitem ederek; " Diyecek bir şey bulamıyorum; ne olursa olsun insanız; bu sağlık meselesi… Ben ölümden dönmüşüm; Mustafa Denizli, “İbrahim sorumsuz davranıyor” diye bir açıklama yaptı. Buna güldüm ben açıkçası. Bu saygısızlık olarak algılanmasın, yadırgadım. Kötü hissetim. Çünkü ben onun her dediğinde çıkıp oynadım. Sakatım diyerek ya da başka bir gerekçeyle isteğini geri çevirmedim. Saygısızlık da yapmadım ona karşı. Bu davranışı hak etmemiştim" dedi.

STOPER OLMAMA RAĞMEN SAĞ BEKTE OYNATTILAR YİNE DE BAŞARILI OLDUM
Genç defans oyuncu asıl yerinin stoper olduğunu ama sürekli sağ bekte görev aldığını hatırlatarak; " Ben geride kalan süreçte Beşiktaş’ta 28 tane maç oynadım. Mevkiimde oynamama rağmen, iyi bir performans sergiledim. Sadece Kasımpaşa maçında hata yaptım. 1 tane gol yedirdim bu takıma. Buna rağmen sürekli eleştirildim. Ayrıca Denizli, beni Beşiktaş’a çağırdığında kendisine “Benim yerim sağ bek değil, stoper; ama sıkıştığınız zaman sağ tarafta savunma oyuncusu gibi görev yapabilirim” demiştim. Sürekli sağ bekte görev verdi. 28 maçın 15’inde sağ bekte görev yaptım. Bütün gücümle oynadım; ama yine ben eleştirildim" dedi.

BEŞİKTAŞLI BİR YÖNETİCİ HAKKIMIZDA YALAN HABER YAPTIRDI
İbrahim Kaş, kendisi ve Serdar Özkan'a çok haksızlık yapıldığını, bir yöneticinin haklarında yalan haber yazdırıp, ceza kestiklerini söyleyerek çarpıcı açıklamalar yaptı; " Beşiktaş Kulübü’nde nedense bir Serdar Özkan bir de İbrahim Kaş özel hayatıyla eleştiriliyor. Altyapıdan gelirken ne kadar sıkıntı çektiğimizi bilmiyorlar. Bize sahip çıkmaları gerekirken, basında bizi eleştirdiler. Haksızlık yaptılar, hakkımızda yalan söylediler. Kumar oynadığımızı iddia ettiler. Çok komik bir biçimde. Bu haberi yapan kişiyi aradık. Kendisine bunu kelime kelime, teker teker Beşiktaşlı bir yöneticinin yazdırdığını söyledi. Haberi yapan gazeteci yöneticinin ismini de verdi. İsterseniz yüzleşelim” dedi. Daha sonra yöneticinin yazdırdığı bu doğru olmayan haber esas kabul edilerek bize ceza kestiler. Elimize yazılı kağıt geldi. Bu yönetici şu anda görevde. Tam anlamıyla şok olduk. Bu muameleye nasıl maruz kalıyoruz anlayamıyorum. Biz Beşiktaş’ın çocuğuyuz. Altyapısından çok sıkıntılar çekerek geldik. dedi.

KİRALIK OLARAK GELMEMİ DENİZLİ İSTEDİ AMA GERİDE KALAN SEZONDA HAKSIZLIĞA UĞRADIM
Haksızlığa uğradığını söyleyen Kaş, psikolojik olarak rahatsızladığı söyledi; " Geçen sezon Mustafa Denizli benim kiralık olarak alınmamı istedi. Bana böyle bir teklif geldi. Şampiyonlar Ligi’nde bütün maçları oynadım, Beşiktaş’ta oynamak zaten benim için çok büyük bir gurur vesilesi. Ama geride kalan sezonun benden götürdükleri de azımsanamaz. Psikolojik olarak rahatsızlandım. Elbette ki bizim de hatalarımız da vardır; ama haksızlığa uğradık."dedi.

MEHMET TOPAL’LA DAYANIŞMA İÇERİSİNDE OLACAĞIZ, GETAFE’DE SCHUSTER’İ ÇOK SEVİYORLAR
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Bernd Schuster hakkında da bilgiler veren Kaş, Getafe'deki takım arkadaşarının Schuster'den övgüyle bahsettiklerini söylerken; " Mehmet Topal benim ikinci ligden arkadaşım. İlk seneyi başarılı atlatırsa kalıcı olur. Onunla sık sık haberleşeceğiz, birbirimize destek olacağız. Getafe’de herkes Bernd Schuster’den övgüyle bahsediyor. Futbolcular kendilerine çok arkadaşça yaklaştığını söylüyorlar. Kim hak ederse onu oynatıyor diyorlar. Herkes pozitif konuşuyor" diyerek sözlerini tamamladı.



İbrahim Kaş'tan olay sözler - www.fanatik.com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline  
Alt 23-06-2010, 10:03   #2974
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Robinho'ya sabır gerek

Serdal Adalı, “Robinho'yu herkesten çok istiyorum. Ancak böyle transferler kolay olmuyor. Taraftarlarımızın '1 euro' kampanyasını duydum. Onlara çok teşekkür ediyorum” dedi.


Click the image to open in full size.


Beşiktaş’ta Robinho rüzgarı dinmek bilmiyor... “Her Beşiktaşlı 1 Euro versin, Robinho Beşiktaş’a gelsin” kampanyasıyla transferin ekonomik boyutunu çözmek isteyen taraftarlara dün Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı mesaj gönderdi. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Adalı, “Robinho’nun transferini herkesten çok ben istiyorum” dedi.

‘Tribünleri mutlu edeceğiz’
Böylesine büyük transferlerin kolay gerçekleşmediğini dile getiren Futbol Komitesi Başkanı şöyle konuştu: Quaresma’yı herhangi bir sponsor desteği olmadan aldık. Sponsor arayışımız sürüyor, ama ortada müspet bir durum yok. Böyle bir şey olursa Robinho da olur bir başkası da... Taraftarlarımızın düzenlemeyi planladığı kampanyayı biliyorum. Onların ilgisine teşekkür ediyorum. Ancak öncelikle futbolcu ve kulübüyle görüşmeliyiz. Eğer paramız olmasına rağmen karşı taraftan bir sıkıntı yaşarsak, taraftarlarımızın parasını ne yaparız? Bu yüzden Beşiktaşlılar’dan sabır bekliyoruz. Onları mutlu edecek transferler için çaba sarfedeceğiz...


Robinho'ya sabır gerek - www.fanatik.com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline  
Alt 23-06-2010, 10:05   #2975
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kara Kartal buraya uçacak!

Dünyanın bir ucu, küçücük bir ülke! Ricardo Quaresmalı, Schusterli Beşiktaş, bu sezon deplasmandaki ilk resmi maçını Faroe Adaları'nda, Vikingur'a karşı oynayacak.


Click the image to open in full size.


Yeni teknik direktörü Bernd Schuster ve dünya yıldızı Ricardo Quaresma’yla kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, bu sezon resmi karşılaşmalardaki ilk deplasman maçına Faroe Adaları’nda çıkacak. UEFA Avrupa Ligi 2. öneleme turu oynayacak olan Kara Kartallar İnönü’deki maçın ardından deplasmanda tur bileti için ter dökecek. Peki Faroe Adaları nerede ve Vikingur nasıl bir takım? İşte Kartal’ın rakibinin ve ülkesinin özellikleri...

48 bin kişilik ülke
Faroe Adaları’nda 48 bin kişi yaşıyor. 2009 yılının Aralık ayında yapılan sayımda, 48 bin 743 kişinin Faroe’de yaşadığı tespit edildi. Yüzölçümü bin 399 kilometre kare... Geçen sezon Faroe Kupası’nı kaldıran Vikingur, Avrupa Ligi’nde mücadele etme hakkını kazandı. 2008’de kurulan Vikingur, maçlarını 2 bin kişilik Serpugerdi Stadı’nda oynuyor.


Kara Kartal buraya uçacak! - www.fanatik.com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline  
Alt 23-06-2010, 10:06   #2976
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ve Yeni Sezonu Açtık (Fotoğraflı)

Süper Lig'de sezonu en erken açacak takım olan Beşiktaş, bugün toplanıyor. Schusterli, Quaresmalı, Hilbertli Kartal, Ümraniye'de biraraya geliyor.


Click the image to open in full size.


..Ve Beşiktaş antrenmanlara başlıyor. Süper Lig’i dördüncü sırada tamamlayan ve ilk resmi maçını 15 Temmuz’da oynayacak olan Kara Kartallar, Türkiye’de sezonu en erken açan takım olacak. Teknik direktörlük koltuğunu Bernd Schuster’e emanet eden Siyah-Beyazlılar, Ricardo Quaresma ve Roberto Hilbert gibi yıldızlarla da kadrosunu güçlendirmişti. Yeni sezon çalışmaları için Beşiktaşlı oyuncuların bugün sabah saatlerinde Ümraniye’de toplanacağı açıklandı.

Tanışma zamanı
Teknik heyet ve futbolcular, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde birlikte kahvaltı ettikten sonra 2010-2011 sezonunun ilk antrenmanını gerçekleştirecek. Siyah-Beyazlılar, 26 Haziran’a kadar Ümraniye’de çift antrenmanla çalışmalarını sürdürecek. 26 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında ise Avusturya’nın Pongau bölgesindeki St.Johann kasabasında kamp gerçekleştirilecek.

Orhan Yıldırım
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline  
Alt 23-06-2010, 10:07   #2977
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Guti gelmeye hazır!

Real Madrid'le köprüleri atan İspanyol süperstar, Kara Kartal'dan haber bekliyor. Ancak Beşiktaşlı yöneticiler de, taraftarlar da “Önce Robinho” diyor.

Click the image to open in full size.


Beşiktaş’ın gündeminde yer alan Guti konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Real Madrid’ten bonservisini alan ve yıllarca formasını giydiği kulüple köprüleri atan İspanyol yıldızın, Schuster’le bir görüşme yaptığı ve Beşiktaş’a gelmeye hazır olduğunu söylediği belirtildi. Ancak Siyah-Beyazlılar bu transferde bekleme kararı aldı. Bu kararın altında ise bir neden yatıyor: Robinho...

Robinho gelmezse çağrılacak
Önceliği Brezilyalı süperstardan yana kullanmak isteyen Beşiktaşlı yöneticiler, taraftarların ısrarla istediği Robinho’yu almak için tüm şartları zorlayacak. Eğer bu transferde sorun yaşanırsa, rota Guti’ye çevrilecek ve İspanyol yıldız hemen İstanbul’a davet edilecek. Bu arada İspanya’nın Marca Gazetesi, Guti’ye Beşiktaş’ın yanı sıra Olympiakos’un talip olduğunu yazdı. Haberde, “Olympiakos daha cömert bir teklif yaptı. Ancak Beşiktaş, Schuster nedeniyle daha avantajlı” denildi. Öte yandan As Gazetesi’nde de, Schuster’in ‘çok isterim’ dediği Raul’ün eşi, Amerika’dan gelen teklife sıcak bakmadığını ve Avrupa’da kalmak istediğini açıkladı.

Guti gelmeye hazır! - www.fanatik.com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline  
Alt 23-06-2010, 10:09   #2978
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Delgado için kader anı!

Yakasını bir türlü sakatlıklardan kurtaramayan Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado, bugün bir dizi sağlık kontrolünden geçecek.


Click the image to open in full size.


Sezon öncesi testlerine katılacak olan Tangocu’nun raporlarında bir olumsuzluk çıkarsa, yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Teknik direktör Bernd Schuster, “Sorunlu oyuncularla çalışabilirim. Ancak müzmin sakat futbolcuları kesinlikle kadroda tutmam” demişti. Delgado dün gece geç saatlerde, teknik direktör Bernd Schuster’le birlikte İstanbul’a geldi. Kısa bir süre sohbet eden ikili, daha sonra havalimanından ayrıldı.

Delgado için kader anı! - www.fanatik.com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline  
Alt 23-06-2010, 10:38   #2979
 
bluesbreaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

bunlar tırı vırı takımlar. esas bundan sonraki turlar önemli. 3 tane dandik takımı yenip rehavete kapılmasa takım bari.
__________________
Cool!
bluesbreaker Ofline  
Alt 23-06-2010, 10:43   #2980
Gurbetci KarTal
 
SeYYaH 29 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Hadi hayirli olsun bakalim...
__________________
Gurbetci KarTal
SeYYaH 29 Ofline  
 

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 22 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 22 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 05:16 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580