Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Forum Arşivi > Konu Arşivi

Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz.

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-06-2010, 10:38   #3051
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal'da Skandal Olay..

BEŞİKTAŞ'TA SKANDAL OLAY!..
KULÜP yönetimleriyle ilgili her şeyi duymuş, görmüş ve yaşamıştık ama bu kadarına da artık “pes” demek gerekiyor herhalde.. Beşiktaş maçlarının 2 gedikli isminin başına geliyor bu hikâye.. İkisi de kimliklerinin gizli kalmasını istedikleri için şimdilik isimlerini açıklamıyoruz.. Ama kendileriyle yaptığımız görüşmelerde önemli bir suçlamada bulundular.. Hikâye şu:

HER sezon kapalı tribünden kombine kart alan K.K. ile B.N. geçen sezon başında da kombine kart derdine düşüyorlar.. En iyi yerden nasıl kart satın alabileceklerini araştırırlarken, babası Beşiktaş’ın o zamanki genel sekreteri olan Hakan Öner’den ilginç bir teklif geliyor kendilerine.. Öner, “Bırakın tribünü, gelin benim 10 kişilik locaya ortak olun” diyor.. Fiyatı sorulduğu zaman ise “50 bin dolar+KDV” yanıtını veriyor.. Beşiktaş Kulübü’nün verdiği bilgiye göre geçen sezon satılan en ucuz locanın fiyatı ise 80 bin dolar..

NEYSE K.K. ve B.N., D-11 numaralı locaya 2 kişi ortak oluyorlar.. Yani adam başı 5’er bin dolara.. Parayı nakit olarak Öner’in eline saydıklarını öne sürüyorlar.. Locaya girip maç seyretmekte sorun yaşanmıyor ama gel zaman-git zaman parasını nakit ödedikleri locanın kartlarına bir türlü ulaşamıyorlar.. Öner’e bunu sordukları zaman hep aynı yanıtı alıyorlar: “Kartlar basılıyor, haftaya elinizde olur..”

D-11 nolu locadaki başka bir gariplik bu iki Beşiktaşlı’nın da dikkatini çekiyor aslında.. Çünkü Beşiktaş Kulübü’nde görev yapan kim veya o hafta kadroya girememiş hangi futbolcu varsa o locada maç izliyor.. Öner’e terslenecek oluyorlar, “Arkadaş hani burası bizim locamızdı.. Ne bu böyle her maçı cümbür cemaat izliyoruz!” diye.. Öner “Babamı kıramıyorum.. Her maça kulübün misafirlerini çağırıyor.. Ne yapalım, idare edelim” mazeretini sunuyor.. Ama K.K. ve B.N. D-11 locası ile Beşiktaş Kulübü arasında bir bağ olduğunu hissetmeye başlıyor..

‘SİZ DE PROTESTO EDİN’

ESAS bomba ise ocaktaki seçimlerden sonra patlıyor.. Babası yeni yönetimde yer almayınca locayı ve kartları kaybeden Öner, son bir kez daha şansını deniyor.. Gerisini K.K. ile B.N.’nin ağzından dinleyelim isterseniz:

“Hakan Öner bize ‘Babam başkan Yıldırım Demirören ile restleşti.. Bu nedenle yönetime girmek istemedi.. Biz de onu protesto için locaya gitmeyeceğiz.. Gelin, siz de gitmeyin’ dedi.. Biz zaten işin içindeki garipliği hissettiğimiz için Hakan’ı sıkıştırdık, ‘Bırak bu numaraları, baban yönetime giremedi, loca da elden gitti değil mi?’ deyince gerçeği itiraf etti.. Locanın parasını geri istedik.. Ama ilk yarıyı orada izlediğimiz için %50 iskonto ile.. Önce vermek istemedi.. Sonra babasını arayacağımızı söyleyince 5 bin dolarımızı geri aldık..”

BU ikiliye “Locada sizin gibi Hakan Öner’e para ödeyen başkaları var mıydı?” diye sorduk.. Haberleri yoktu.. Ama locanın her maçta kalabalık olduğunu söylediler..

MERAK ettik, neyin nesidir bu D-11 numaralı loca diye.. Beşiktaş Kulübü’ne sorduk, aldığımız yanıt oldukça şaşırtıcıydı: “Biz D-11’i kimseye satmadık.. Çünkü orası yönetimin locası.. Eğer Hakan Öner aracılığıyla oraya giren varsa da bizim bu konudan haberimiz yok..”

YÖNETİM NE YAPACAK?

YANİ.. İşin yanisi şu: Beşiktaş’ın eski genel sekreterinin oğlu Hakan Öner, siyah-beyazlı kulübe ait bir locayı kendi arkadaşlarına, 2009-10 sezonu boyunca, adam başı 5 bin dolar olmak üzere pazarlamış.. Bu önemli bir iddia.. Bakalım Beşiktaş Kulübü ve konunun muhatapları K.K. ve B.N.’nin suçlamalarını nasıl karşılayacaklar?

Demirören’den SORUŞTURMA!

BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören, konuyla ilgili VATAN’a şu açıklamayı yaptı: “Başkan olarak hangi locaya kimin gittiğini bilme imkânım yok.. Ama D-11’i ilgili arkadaşlara sordum.. Yönetimin locasıymış ve dışardan birine kiralanma imkânı yokmuş.. İddialarınızı büyük bir endişeyle karşılıyorum.. Soruşturma yapılması talimatını verdim.. Sonuçları kamuoyuna açıklayacağım..”

Yusuf ve Topuz transferinde vardı

HAKAN Öner, şu anda şike soruşturmasıyla bağlantılı olarak cezaevinde bulunan menajer Metin Korkmaz ile birlikte Yusuf Şimşek’in Beşiktaş’a transferinde rol oynamıştı.. Öner-Korkmaz ikilisi, Mehmet Topuz’un gerçekleşmeyen transferinde de başrollerdeydi.. Bu arada D-11 numaralı locanın son 3 sezondur dışarıya satılmadığı ve Beşiktaş yönetiminin konuklarının bu locada ağırlandığı açıklandı..

Kaynak: Vatan
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline  
Alt 30-06-2010, 10:40   #3052
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

LOCA MI, BABASININ ÇİFTLİĞİ Mİ?

Siyah beyazlı yönetime ait locanın eski yönetici Kenan Öner’in oğlu Hakan Öner tarafından kiralanması skandala yol açtı. Yönetim loca yetkisini aldığı kararla 3 kişilik komisyona devretti.

Beşiktaş dün “loca skandalı”yla sarsıldı. Vatan Gazetesi’nin haberine göre, siyah beyazlı kulübün eski yöneticisi Kenan Öner’in oğlu Hakan Öner, Beşiktaş yönetimine ait locayı, iki kişiyle 10 bin dolar karşılığı ortak aldı. Hakan Öner bu para karşılığı iki ismi geçtiğimiz sezonun ocak ayına kadar (sezonun ilk yarısının sonuna kadar) locada ağırladı. Ancak babası Kenan Öner’in yönetimden ayrılmasından sonra locaya davet yetkisi de elinden alınınca, 10 bin doların yarısı olan 5 bin doları iki isme iade etti. Beşiktaş Kulübü bu iddilarla ilgili hemen soruşturma başlattı. Soruşturma siyah beyazlı kulüpte bir başka gerçeği de ortaya çıkardı. Gelin şimdi o gerçeği ve iddiaları irdeleyelim...

TALEPLER DAVETİYELERLE KARŞILANIYOR

Her kulüp gibi Beşiktaş’ta da İnönü Stadı’ndaki karşılaşmalar için yasaların izin verdiği ölçüde maç davetiyeleri bulunuyordu. Bu davetiyelerin sayısı maça olan talebe göre 300’e kadar yükseliyordu. Kulüplerin davetiye bulundurmalarının nedeni de çok basitti. Devlet erkanından ya da yurt dışındaki kulüp ya da kurumlardan gelen talepler bu tür davetiyelerle karşılanıyordu.

YÖNETİMİN LOCASININ KARTI YOK

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu’na ait İnönü Stadı’nda bir adet 10 kişilik loca var. Bu locaya genellikle yöneticiler, kulüp misafirleri, sakat ya da cezalı futbolcular alınıyor. Loca yönetime ait olduğu için kulüp diğer localar için bastırdığı kartları bu loca için bastırmadı. Bastırmadı, çünkü locaya girecek isimler kulüpte bulunan davetiyelerle stada ve locaya giriyordu.

BABASINDAN ALDI, DAĞITTI

İşte Kenan Öner’in önemi burada ortaya çıktı. Yönetim Kurulu, İnönü Stadı için basılan ve dağıtılacak olan davetiyeler ve yönetim locası için Kenan Öner’i görevlendirmişti. Öner, locaya ya da tribüne girecek misafirlere bu davetiyeleri dağıtıyordu. Tek yetkili kendisiydi. İddiaya göre Öner’in oğlu Hakan Öner her hafta babasından bu davetiyelerden bir kısmını alıyor ve İnönü’de oynanan karşılaşmalar öncesi dağıtıyordu.

Kenan Öner: Hesap soracağım

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Kenan Öner, loca skandalı haberiyle ilgili, “Adalet önünde hesap soracağım. Oğlum evlenirken bu tür haberler istiyorlar. Çok sinirliyim. O dönemde beraber çalıştığım arkadaşlarıma sorsunlar. Benim üstümden kulübü yıpratmak istiyorlar. Bu haber yalan” dedi.

Mete Düren: Durumu araştıracağız

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren loca skandalıyla ilgili ilgili bilgilerinin olmadığını belirtti. Düren, “Bizler de durumu medyadan öğrendik. Önceki yönetimde gerçekleşmiş bir olay. Gerekli görüşmeleri yapacağız ve durumu araştıracağız. Gereken açıklamayı sonra yaparız” diye konuştu.

Davetiye komisyonu

İki kişinin 10 bin dolar karşılığı Beşiktaş Yönetimi’nin locasına ortak olduğu iddiaları bununla da sınırlı değil. Bu tür “ortaklıklar”ın başka isimlerle de gerçekleştiği söylentileri oldukça yaygın. Bu gerçekler üzerine harekete geçen siyah beyazlı yönetim, loca ve davetiye skandalından sonra bir karar aldı. Eskiden tek başına Kenan Öner’in elinde bulunan yetki artık 3 kişilik bir komisyona devredildi. Böylece hem loca ve davetiyelerin kontrolü sağlanacak, hem de bu tür skandallara meydan verilmeyecek.

Kaynak: Hürriyet
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline  
Alt 30-06-2010, 11:02   #3053
Savaşçı Kartal
 
Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Transferdeki tüm ağırlığını Robinho`ya veren Beşiktaş, B planını hazırda tutuyor.

Brezilyalı süperstar için Manchester City’yle görüşmelere başlayan Siyah-Beyazlı yetkililer, olası bir aksilik durumunda yine İngiliz kulübünden Roque Santa Cruz’a teklif götürmeye hazırlanıyor.

Klose defterinin kapanması üzerine Cruz’la da görüşmelere başlayan Beşiktaşlı idarecilerin olumlu yanıt aldıkları gelen haberler arasında.

Fanatik
__________________
Click the image to open in full size.


Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.


profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline  
Alt 30-06-2010, 11:04   #3054
Savaşçı Kartal
 
Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Quaresma´nın transferinden sonra yabancı transferinde çıtayı yükselten Beşiktaş´ta Robinho ve Guti´den sonra bir başka bomba isim daha ortaya çıktı.

İlk defa Macadogru.com´un açıklayacağı bu ismin Beşiktaşlı taraftarları çok heyecanlandırağı apaçık ortada...

- O İSİM THIERRY HENRY -

Yaptığımız araştırmalar sonucunda siyah-beyazlıların sır gibi sakladığı bu ismin Barcelona´da forma giyen 33 yaşındaki Fransız yıldız Thierry Henry olduğu öğrenildi.

Beşiktaş´ın gündemde olan transfer girişimleri Robinho ve Guti´nin yanısıra, çok uzun bir süredir gizliden gizliye Henry´nin transferi için uğraştığı ve büyük bir aşama kaydedildiği de gelen bilgiler arasında.

- SCHUSTER DE İSTİYOR -

Siyah-beyazlıların dünyaca ünlü yeni hocası Schuster´in takıma bir golcü istediği ve yönetimden gelen Henry haberleri üzerine oldukça mutlu olduğu, bu girişimleri desteklediği öğrenildi.

- BEŞİKTAŞ´IN ÖNÜNDE ÇOK ÇETİN BİR ENGEL VAR -

Fakat Beşiktaş´ın şu anda yabancı transferinde eli kolu bağlanmış durumda. Uzun süredir Henry için gizliden gizliye görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, bu yolda çok büyük mesafeler kat etmesine rağmen, takımdaki yabancı fazlalığından dolayı kıpırdayamıyor.

- YALANLAMALAR STRATEJİK BİR HAMLE -

Bu sebeple de yönetimin, gündeme gelen isimlerle ilgili olarak sürekli "İlgilenmiyoruz" demesinin bir strateji olduğu, çünkü Beşiktaşlı yöneticilerin eldeki yabancıların değer kaybetmesini istemediği de bize gelen duyumlar arasında.

Bakalım Robinho, Guti ve Henry şeytan üçgeninde gidip gelen Beşiktaş yönetimi, bu 3 dünya yıldızından birisine Beşiktaş forması giydirebilecek mi?

Yoksa Beşiktaş taraftarı bu sene sadece Quaresma´yla mı yetinecek?

Gelişmeler Macadogru.com´da olacak... Bizden ayrılmayın!...

MACADOGRU.COM / ÖZEL HABER
__________________
Click the image to open in full size.


Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.


profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline  
Alt 30-06-2010, 11:05   #3055
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Vay be. Ne uyanık adammış. Ayaküstü vurgun yapmış resmen

Soruşturma açılsa ne olacak sanki. Gidip hapse mi atacaklar. Olan olmuş - giden gitmiş. Artık kulüp bu konuda önlem alır heralde
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline  
Alt 30-06-2010, 11:21   #3056
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Ortağını da bulmuş Serdar Özkan... Tencere kapak mevzusu gibi

Neyse her ikiside gitti. Giden gitmiştir. Biz önümüze bakalım
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline  
Alt 30-06-2010, 12:37   #3057
 
vrossi_kartalizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

2si de bu takımdan temizlendiğine göre sorun yok, BEŞİKTAŞ formasını haketmiyorlardı zaten
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic344_10.gif
vrossi_kartalizma Ofline  
Alt 30-06-2010, 12:41   #3058
 
vrossi_kartalizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

babası neydi ki oğlu ne olsun ...
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic344_10.gif
vrossi_kartalizma Ofline  
Alt 30-06-2010, 13:47   #3059
C!mC!m£..! (:
 
Psimist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Serdar özkan hakettigi yerde, ara sıra batıp cıkan bi kulübü batırsın jokerleriyle. Gece kulübünde takılır, plakası kural dısıdır. Bu adam "FUTBOLCUNUN ZEKİ,CEVİK VE AHLAKLI" cümlesinden hangisini iceriyo ? Bu adam gitsin gece kulübü isletsin. Popüler bi meslek görüyor futbolculugu, yararlı bir hedefi oldugundan futbol oynamıyor bu bariz.

İbrahim Kaş'sa ayrıldıgı karısından (MAHKEMELERE DE GİTMİYO) daha dogrusu sorumsuzlukları yüzünden ayrılamadıgı karısı mahkeme köselerinde gezerken kendisi kumar masalarında nafaka parası yesin.


Takımı kirleten insanlarla işimiz olmaz. Hatta bunları konu bile edinmeyelim.
Sinirlerimiz bozuluyor.
__________________
Sahte tüfegi kafama dayamıs,
Korkmamı bekliyosun..
Düsüncemin geldigi yere git,
Kendine yer kap.


Click the image to open in full size.
Sagopa & Kolera <3 *
Psimist Ofline  
Alt 30-06-2010, 14:03   #3060
 
filipholosko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

walla çok büyük wurgun yapmış admalarda kek gibi atlamış ...
__________________
Click the image to open in full size.
filipholosko Ofline  
 

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 51 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 51 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 15:44 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580