![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #3121 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Birşey olmaz sadece güzel ve estetik hareketlerden mahrum oluruz .holosko var hilbert var nihat var ekrem var uğur var . ama iy bir golcüye ihtiyacımız olduğu kesin bobo neysede Nobre ile bu iş olmaz. | ||
![]() |
|
![]() | #3122 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ali kucik gecen sene a takimda oynamadiydi onun icin numarasi yoktu bu senede a takima yükseldigi icin haliylen bir numara verdi telloda daha tatilde oldugu icin neden bence budur hm hazirlik maclarinda öyle dikkatli bakmiyorlar kim hangi numarayi giyiyor diye..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
![]() | #3123 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | öyle birşey olduğunu sanmam çünkü tello ve holoskoyu daha izlemedi schuster izlemeden de göndermek saçma olur zaten . | ||
![]() |
![]() | #3124 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hakan arıkan da 21 numara giydi bunlar bildirilen numaralar değil kafasına göre seçmişler
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #3125 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() |
![]() Avusturya kampında ki ilk maçında Beşiktaş`ın tek golünü atan Beşiktaş A2 takımından kampa götürülen Erkan Kaş, attığı golü ve Beşiktaş`ta yapmak istediklerini Haber1903`e anlattı. Kaş yaptığı açıklama da; `` Çok geniş bir kadroya sahip olduğumuzu hazırlık maçında iki takım çıkarak gösterdik. Hocamız sahaya çıkmadan önce devamlı arka direğe koşu yapmamı söylemişti. Söyledikleri saha içinde çıktı ve Bobo arka direğe topu çıkardı bana dokunmak kaldı. Golde Bobo`nun payı çok büyük. Hatta golü o attı diyebilirim. Beşiktaş forması altında A takımda ilk hazırlık maçında ilk golü ben attığım için çok mutluyum. A takımda kalmak için çok çalışıyorum. Ben kendime inanıyorum bunu başaracağım. Bir tane daha maçımız var umarım onda da şans bulup hocamın istediğini yerine getiririm. Benim mevkimde ki isim Ricardo Quaresma. Onu kesmek çok zor. Quaresma`yı kesmeye çalışacağım. Fakat Quaresma çok iyi bir futbolcu. Ondan çok şey öğrenmemiz gerekiyor. İnsanlara ekol olmuş bir isim. `` diyerek sözlerini tamamladı. - HABER1903 - | ||
![]() |
![]() | #3126 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | öle bi başlık atmışlar ki hey allam ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #3127 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | antremanlarda da delgado 21 giyiyor diye robinho mu geliyoorrrr falan diye heycan yapmıştı millet maçta 10 numarayı giydi gene bu numaralardan yorum yapmak yanlış losta çevirdik ortalığı ![]() | ||
![]() |
![]() | #3128 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Transferin gerekli olduğunu düşünüyorum bende...Aynı tip adamlar var hep, Holosko, Q7, Nihat bunlar hep aynı yerin oyuncuları, Delgado, Tabata, Tello da öyle...İlerde kullanabileceğimiz Ozan gibi Volkan gibi türk oyunculara ihtiyacımız var bence, yabancılara yer açmakta zorlanabiliriz yoksa...Bir de ortasahaya mutlaka adam almalıyız artık...Guti-Deco-Van Bommel gibi tecrübeli, isim yapmış bir oyuncuyu kadromuza katarsak çok daha iyi olur kadromuz... | ||
![]() |
![]() | #3129 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adama en ufak yapılan faulde içimiz cız ediyor valla
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #3130 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |