![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #3131 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tecrübeli futbolcumuz İbrahim Toraman, Beşiktaşımız'la özdeşleştiğini ve başarılı olmak için ruhunu ortaya koyduğunu söyledi. İbrahim Toraman, Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Teknik Direktörümüz Schuster'in gelmesiyle yeni bir döneme girildiğini belirten Toraman, "Hocamız her futbolcuyu görmek istiyor. Zaman geçtikçe daha iyi olacağız" dedi. Alman Teknik Direktörümüz Schuster'in antrenmanlarda bazı pozisyonlar gösterdiğini ve bunları uygulamaya çalıştıklarını anlatan İbrahim Toraman, "İki stoperin kanatlardan açılmasını istiyor. Alışmaya çalışıyoruz. Oyunu rakip sahaya taşıyabileceğimiz bir oyun anlayışı içerisinde" diye konuştu. Stoper olmasına karşın geçen sezon oyun anlaşıyı çerçevesinde bazı maçlarda farklı bölgelerde görev aldığını hatırlatan İbrahim Toraman, elinden geldiğince takıma faydalı olmaya gayret ettiğini anlattı. Gazetecilerin soruları üzerine "Beşiktaş'tan kopmak gibi bir düşüncem olmadı. Takıma daha fazla nasıl katkı sağlarım, bunu düşünüyorum" diyen İbrahim Toraman, Siyah-Beyazlı formamızı giymekten mutluluk duyduğunu ve uzun yıllar Beşiktaşımız'a hizmet etmek istediğini ifade etti. Toraman, "Artık Beşiktaş'la özdeşleştim. Sevgiden de kaynaklanıyor... Ruhumu ortaya koyuyorum. Bu formaya layık olmaya çalışıyorum. Bu sebeple ayrılmak bana çok zor geldi" diye konuştu. Ülkemizde iyi araştırmalar yapılarak iyi futbolcular bulunabileceğini vurgulayan İbrahim Toraman, şöyle devam etti: "Türk futbolcularına biraz daha önem verilmeli diye düşünüyorum. 70 - 80 milyon ülkeyiz, 'futbolcu çıkmıyor' denilmesi çok yanlış." Uzun bir sakatlıktan sonra Neftçi Bakü ile oynanan hazırlık maçında 45 dakika başarıyla forma giyen Delgado'nun iyi yolda olduğunu anlatan İbrahim Toraman, "Takıma katkısı olacaktır" ifadesini kullandı. Dünya Kupası'nda şampiyonluğun favorisi olarak Almanya'yı gördüğünü ifade eden tecrübeli futbolcumuz, kupaya katılmış olsa Türkiye'nin de başarılı sonuçlar alabilecek güçte olduğunu belirtti. Beşiktaş Resmi Sitesi Schuster anladığımız üzere herkesin hücuma destek vermesini istiyor oyunun iki yönlü oynanması açısından gerçekten önemli adımlar bunlar ama oyuncu tercihleri bu noktada büyük önem kazanıyor. Çünkü risk alınması gereken bir oyun sergileyeceğiz. Toraman da gene kalitesine ve profesyonelliğine yakışır açıklamalarda bulunmuş. | ||
![]() |
|
![]() | #3132 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tello'yu Hoca Görmeden Göndermez O Yüzden Takılmayalım Böyle Şeylere | ||
![]() |
![]() | #3133 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erkan Kaş Ali Kuçik Cumali Bişi A Takımda Kalmalı | ||
![]() |
![]() | #3134 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Hangi teknik adam gelirse gelsin senden vazgeçmez Ruhunla oynadığın sürece ![]() | ||
![]() |
![]() | #3135 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Gol atamamaktansa gol atmamızı tercih ederim.Yani geçen sezon az gol atıp,az gol yiyerek 4. olmaktansa, fazla gol atıp fazla gol yiyip gene 4. olmayı tercih ederdim.8 kişi defans olmaz tüm maçlarda.Bu kadar bayık futbol oynatılamazdı.Gelelim konu başlığına.Q7'ye umarım bişey olmaz ama bizim lig sert.Bu tarz futbolcuları sindiremeyen kompleksli defans oyuncuları var.Ben lugano veya bilica(gitti mi bilmiyorum)dan korkuyorum açıkcası.Bana kalırsa da pivot santrafor'a ihtiyaç var.Nobre'yi geçen maçta iyi analiz ettim adam hafta sonları halı saha maçı yapan adamlar gibi.Nobre 1.ligte bile oynayamaz.Bank asya ligi belki...Şimdi Q7 başta olmak üzere yerinde transferlerimiz var.(Hilbertten biraz endişeliyim umarım bu endişelerim yersizdir)Alt yapıdan gelen çok yetenekli gençlerimiz var.Diğer takım aynı olsa bile schuster ile birlikte bam başka bir Beşiktaş göreceğimizden eminim.Başka yerede yazmıştım ilk hazırlık maçından bende memnun değilim ama yeni teknik direktör, yeni sistem, yeni altyapıdan oyuncular,yeni transferler...Bu iş kolay değil hoca şu an sürekli farklı şeyler deneyip bu zaman dilimine kararını vermek zorunda.Oyunun şekli o yüzden böyle.Şu an takım otomobillerde olan rodaj evresinde.Rodajı atlattığımızda gaza sonuna kadar rahatça basıcaz merak etmeyin ![]() | ||
![]() |
![]() | #3137 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bizlerde Mutluyuz.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #3138 | ||
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Böyle Hırslı şeyler söylemesi , olumlu. Umariz As Takımda da görürüz.
![]() |
![]() | #3139 | ||
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ali Kuçik'in A2 Ligi'ndeki Forma Numarası'da 14 ![]()
![]() |
![]() | #3140 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendine Quaresmayı hedef göstermesi iyi birşey ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |