![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Gerçekten sahaya 22 adam çıkmasına rağmen gerçekten 21+1 dedirtiyo bu adam insana.O kadar göze hoş geliyoki.Biz değilde fb de gs de alsaydı ibretle izlerdim açıkçada söylerdim.Şu an gerçekten çok kıskanılıyoruz ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dün harikaydi, insallah q7 birlikte cok basarilara imza atacagiz
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yorumcununda dediği gibi bu sene Q7'nin özel seyirciside olucaktır.Aynen Kıskananlar çatır çatır çatlasın ![]() | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dün iyiydi bayaa. 1 gol atsa daha da açılır ![]() | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | bi gol atamadı gitti abi ya ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yahu gol attı, atacak, atmadı, ne zaman atacak muhabbetinde değilim ben açıkçası. Strese girmesinde gerke yok bence, dün 2 asist yaptı. Asist zaten gol ile eşdeğer bir durumdur. Hepimizin ailesinde çevresinde rakip takım taraftarı vardır elbette ve benim arkadaşlarım gerçekten kıskanıyolar. Adamlar şu an yaptıkları hiçbir transferden zevk almıyolar. Febeli kuzenim benden Q7 forması istedi bir tanede ona aldım ve giyiyor düşünün arık Q7 nin etkisini ![]() | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş Formasıyla Gol Seviçleri Yaşamak İstiyor Gördüğü Bu Sevgiye Böyle Karşılık Vermek İstiyor . Quaresma 5.Hafta Kadınköyde Trivela Golü Atsın Tüm Atacağı Gollere Bedel Olur ![]() | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gerçekten de taraflı tarafsız herkesin beyenisini kazandı daha lig başlamadan allah nazardan saklasın ha tabi kıskanan top olsun futbolcunun kralı böyle alınır görün uleyyyyynnnnnn
__________________ . | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |