![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Eğer Zapo olayı taktikten ibaret bir durumsa kutlamak gerek.Zapo'yu bedava almak isteyen kulüpler vardı.Schuster bu kadar ısrarı olan bir oyuncunun satılıyor olması tamamı ile kurguymuş o zaman dedirtiyor.Schuster'in onayı felanda hala süren pazarlıkların parçası gibi.Hayırlısı olsun. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | artik hicbir habere inanamiyor insan, bir gidecek bir kalacak su kadro bir belirlenseydide bizde rahat etseydik...ben hep demisimdir sivok kalsinda zapomu ferarimmi farketmez.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hani zapo formayı kapmıştı hani defansın 1 numaralı adAmıydı arkadaşlar transfer dönemi bitmeden hiçbişi belli olmaz unutmayın satılmıyacak oyuncu yok takımda buna Q7 de dahil
__________________ . | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Zapo Bursayla takasta kullanılacak diyorlar ama avrupada oynadığı için bursanın alması saçma olur aslında eskişehir bence de daha yakın gibi. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() |
Uzun zamandır bu kadar keyifli bir sezon başı geçirmemiştim. Rakipler bile aptala döndü bizim transferler karşısında. Bir onların transferlere bakın birde bizim. Onların adamların güzel hareketlerinden ve gollerinden oluşan bir klip anca çıkıyor. Ama bizimkilerden belgesel, yanındada bir uzun metraj film bile çıkar. Q7 ve Guti'yi izlerken heyecanlanıyor insan. Bir kez daha yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Umarım süper bir sene olur..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hemde Ne Belgesel 10'luk Dvd Seti Bile Çıkar ![]() Guti'nin Resitalleri Bitermi .. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sezon boyuncada son derece mutlu oluruz inş. arkadaşım ...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dünyaca ünlü yıldızlarla beraber oynamaktan ve onlara kaptanlık yapmaktan sıkıntı değil, mutluluk duyacağını söyleyen deneyimli futbolcu, “Önemli olan Beşiktaş’tır. Schuster kendini kanıtlamış, bize de iyi işaretler veren bir antrenör. Forma adaleti mutlaka olacaktır. Beşiktaş’ta rekabet de her zaman söz konusuydu, belki bu sene biraz daha artmıştır. Ancak sonuçta bir gerçek var ki önemli olan Beşiktaş’ın başarısıdır” ifadelerini kullandı. BesiktasForum.NET İç Kaynaklı Haberler / Fanatik | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Deli İbo Sen Bir Tanesin Gönlümüze İsmini Altın Harflerle Yazdırdın . | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |