![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #361 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş Kulübü`nün gelirleri arttırmak ve taraftarlarına daha iyi hizmet sunabilmek adına başlattığı projelerden biri olan KartalCell projesi, ilk 1 haftalık periyotta beklentilerin çok altında bir görüntü sergiledi. Yapılan ilk hafta değerlendirmesinde 3600 KartalCell aboneliği gerçekleştirildiği ve bu rakamın diğer rakiplerin üye sayılarından çok geride kaldığı belirtildi. KartalCell satışlarındaki bu düşük rakam hem projenin başındaki isimlerin hem de Beşiktaş Yönetim Kurulu`nun canını sıkmış durumda. Yetkililer Beşiktaşlı taraftarlardan KartalCell`e ilgi göstermelerini bekliyor. İLKER EZİBAY / HABER1903 | ||
![]() |
|
![]() | #362 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki rakiplerinden CSKA Moskova, teknik direktör Juande Ramos'u görevden aldı.Brezilyalı teknik adam Zico ile geçtiğimiz ay yollarını ayıran Rusya'nın CSKA Moskova kulübü, Aralık ayı sonuna kadar sözleşme imzaladığı İspanyol teknik direktör Juande Ramos'u da kovdu. ![]() Sadece 6 hafta görev yapan Ramos, Rus takımının başında çıktığı 9 maçta 4 galibiyet, 4 mağlubiyet, 1 de beraberlik elde etti. CSKA Moskova Kulübü, Juande Ramos'un yerine teknik direktörlük görevine Krylia Sovetov'dan istifa eden Leonid Slutsky'i getirdi. Kaynak : Fanatik | ||
![]() |
![]() | #363 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Eskişehirspor maçını izleyenler arasında, Ankaragücü'nün başarılı çalıştırıcısı Hikmet Karaman da vardı. ![]() Beşiktaş ile cumartesi günü karşılaşacak olan Hikmet Karaman, “Şu an elimde tam 37 oyuncu var. Rıza Hoca eksiklerden dert yanıyor, çok haklı. Ama bunun tersi olunca da, işler en az o kadar içinden çıkılmaz hal alıyor... Ben her hafta Galatasaray ile oynayayım tüm maçları alıp, açık ara şampiyon olurum. Çünkü ne oynadıkları, sistemleri belli. İşi çöz, akıl oyunuyla kazan. Böyle yaptım ve kazandım. Ama Beşiktaş’ın ne yaptığı, hangi sistemle oynadığı çok karışık. Belli ki, bizim maçta da kadroları değişecek. Yine de kazanmak için oynayacağız” dedi. Kaynak : Fanatik | ||
![]() |
![]() | #365 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CSKA Moskova maçından sonra Denizlispor ile oynanan lig karşılaşmasında büyük protestolara maruz kalan Rüştü Reçber bu konudaki sessizliğini bozdu. Deneyimli file bekçisi, bu durumu ne bireysel ne de takım olarak hak etmediklerini söyledi. Rüştü, “Biz sahaya çıkıp, işimizi en iyi şekilde yapacağız. Zaten başka bir şey de düşünmemiz mümkün değil. Lige başlarken, her takımın başına gelebilecek olumsuzluklar yaşadık. Ancak sezon sonunda nerede olacağımızı herkes görecek. Ben ve takım arkadaşlarım bunu gurur meselesi yaptık. Güzel günler bizi bekliyor. Ayrıca lider ile yediğimiz gol sayısı da eşit” açıklamasında bulundu. | ||
![]() |
![]() | #366 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulübümüzün Onursal Başkanı Süleyman Seba, başkanlık konusunda Hikmet Çetin ile uzun zamandır konuşmadığını vurgularken, kendisiyle bir dost olarak tekrar görüşeceğini söyledi. Radyospor'da yayınlanan ''Özgür Sancar ile Haber Özel'' programına katılan Seba, Hikmet Çetin ile birçok kez beraber olduklarını dile getirerek, ''Bütün ricalarımıza rağmen başkanlık konusunda maalesef pek bir ışık yakmadı. Hatta ona 'Sayın Çetin siz bu işe gönül koyarsanız Beşiktaş daha başka ortaya çıkacak' dedim. Buna karşın daha vakit var. Yakında Ankara'ya gittiğimde tekrar bu konuları konuşmak istiyorum. Arabulucu olarak değil, bir dost olarak bir araya geleceğim'' şeklinde konuştu. Sağlık sorunları ve Beşiktaş'ın durumu nedeniyle keyifli olmadığını söyleyen Seba, ''Beşiktaş'ta iyi gitmeyen şeyler var. Yalnız benim değil, Beşiktaş'ı sevenlerin, Beşiktaş'ın içinde bulunan durumlar malum. Onun için Hikmet Bey'i herkes benimsedi. Belki Ankara'ya gittiğimde konuşarak son bir şans elde edebiliriz'' dedi. Süleyman Seba, Hikmet Çetin'in siyasi kimliğinden dolayı eleştiriler olduğunun hatırlatılması üzerine de şunları kaydetti: ''Hikmet Bey'le yapmış olduğumuz görüşmelerde böyle bir şey hissetmedim. Belki bir yakıştırma da olabilir ama emin olun böyle bir şey hissetmedim. Hikmet Bey'in bir çekingenliği var. Belki bu, bugün Beşiktaş'ın içinde olduğu durumdan dolayıdır, ancak böyle bir şey zannetmiyorum. Tekrar Ankara'ya gittiğimizde beraber olursak, ortaya çıkar, ancak bugünkü şartlarda Hikmet Çetin'in böyle bir niyeti olmadığını hissettik.'' -''TARTIŞMALAR YAŞANMASI ÜZÜCÜ OLUR''- Genel kurula çok adayla gidilmesinin Beşiktaş için üzücü olabileceğini anlatan Seba, ''Bir başkan seçilecek ve adaylar mücadele edecek. Tarafların da gayet normal şekilde, Beşiktaş'a yakışır şekilde bu mücadeleyi yapması lazım. Yoksa bunlar tartışmayla, kakışmayla yapılacak şeyler değil. Bu benim için de büyük üzüntü olur'' dedi. -''OLAYLAR BEŞİKTAŞ'IMIZA BÜYÜK ZARARLAR VERİR''- Kendi dönemiyle bugünü değerlendiren Süleyman Seba, ''Geçmiş dönemlerle bugünü bir çırpıda analiz etmenin imkanı yok. Maalesef Beşiktaşlılar'ı üzen son olaylar meydana geldi. Bir menfaat kaygısı dolayısıyla mı bunlar oldu bilmiyorum, çünkü artık eskisi gibi olayların içinde olamıyorum. Maalesef böyle şeyler oluyor. Bu Beşiktaş'ımıza büyük zararlar verir. Ümit ederim ki başkanlığa gelecekler, bu işleri düzeltip Beşiktaş'ı düze çıkarırlar'' şeklinde konuştu. Murat Aksu'nun başkan adaylığını da değerlendiren Süleyman Seba, ''Başkan adayı olarak çıkmış. Yarın başka isimler de çıkar. Başarılı olacaklarsa hem ona, hem Yıldırım Demirören'e başarılar diliyorum. Olayı farklı taraflara götürmeden, sonucun iyi olmasını diliyorum'' ifadesini kullandı. -''ESKİYİ ÖZLÜYORUM''- Süleyman Seba, ''Seba ne zaman İnönü Stadı'na gelecek'' sorusunu ''Kısmet olursa Beşiktaş'ın güzel maçlarını seyretmeyi elbette arzu ederim. Şu anda eski futbolumuzla bugünkü futbolumuz arasında, teknik açıdan ve taraftar açısından çok üzüntülerimiz oluyor. Özellikle taraftar açısından üzücü. Eskiden bu kadar insan olmadığı halde gerek Fenerbahçe, gerek Galatasaray, gerekse Beşiktaş taraftarı kol kola girip maç izlerlerdi. Hangi takım galip gelirse, hep birlikte onu alkışlayan bir tavır içindeydiler. Eskiyi özlüyorum. Kusura bakmasınlar ama basının da bu konunun üzerine gitmesini öneriyorum'' diye yanıtladı. -''DENİZLİ'Yİ BAŞARILI BULUYORUM''- Mustafa Denizli'ye 15-20 yıl önce kendi yönetiminin teklif götürdüğünü hatırlatan Seba, ''Kendisi şu anda takımın başarılı olduğunu söylüyor. Ben de onu başarılı buluyorum. Hiç ümit edilmeyen bir durumda iki güzel şampiyonluk hediye etti. Biz de sayın Denizli'yi bir dönem Beşiktaş'a getirmek istemiştik. O zaman Kocaeli'ni çalıştırıyordu. Mukavelesi olduğu için benden süre istedi. Yönetim olarak durumu görüşüp bir ay süre vermiştik. O, bir ay geçtikten sonra gelmedi'' diye konuştu. | ||
![]() |
![]() | #367 | ||
Teknik direktörümüz Mustafa Denizli yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana koşu çalışmalarıyla başlayan siyah-beyazlı futbolcular, pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı. Antrenmana, sakatlıkları süren Holosko, Delgado, Rıdvan, Batuhan ile sağ arka adalesinde çekme olan İbrahim Kaş ve sağ ayak bileğinde ağrıları bulunan Tabata katılmadı. Siyah-beyazlılar, yarın yapacakları antrenmanla Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürecek. | ||
![]() |
![]() | #368 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tabatanın macda oynaması lazım kilidi ancak o çözer.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #369 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Beşiktaş`ın yıldızı Nihat Kahveci, taraftarlara A.Gücü ve Wolfsburg maçlarında galibiyet sözü verdi. Tecrübeli futbolcu, son haftalarda yakaladıkları başarılı grafiklerini 4 gün içinde oynayacakları iki maçta da sürdürmek istediklerini ifade ederek, "Sezon başında üzdüğümüz taraftarımızın yüzünü güldürmek için vargücümüzle savaşacağız" yorumunu yaptı. Fotomaç | ||
![]() |
![]() | #370 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Son haftalarda formayı ele geçiren Beşiktaş`ın Alman orta saha oyuncusu Michael Fink, Ankaragücü`nü de devireceklerini iddia etti. Maç eksiğini yavaş yavaş kapattığını belirten Fink, “Son karşılaşmada Ernst yoktu, Ferrari ve Sivok da görev yapmadı. Ancak 11 kişi sahaya çıktık ve iyi bir mücadeleyle sahadan zaferle ayrıldık. Ankaragücü maçında da oynayacağımı düşünüyorum. Ernst’le birlikte orta sahada iyi bir ikili olduk. Umarım yine birlikte oynarız ve takıma faydalı oluruz” diye konuştu. (Fanatik) | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |