![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnanmamalı bu haberlere.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trabzonspor galibiyetiyle Turkcell Süper Lig’de 3. sıraya yerleşen Beşiktaş'ta devre arasında kadroya yapılacak takviyeler için hazırlıklar şimdiden başladı. Taraftar baskısı nedeniyle zor bir dönemden geçen başkan Yıldırım Demirören, ara transfer döneminde John Carew’i kadroya katmanın planlarını yapıyor. Siyah-beyazlı yöneticiler, Demirören'in talimatı doğrultusunda, 2004-2005 sezonunda Beşiktaş forması giyen ve attığı gollerle taraftarların gönlünü kazanan Aston Villa'nın golcüsü John Carew için nabız yokluyor. Norveçli golcünün de yeniden siyah-beyazlı formayı giymeye sıcak baktığı, başkan Demirören'in teknik direktör Mustafa Denizli'nin vereceği rapora göre harekete geçeceği ifade ediliyor. Yönetimin, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Bobo ve bu sezon istenilen performansı sergileyemeyen Tello için devre arasında gelecek teklifleri değerlendirmeye alacağı belirtiliyor. Kaynak: NTVSpor
__________________ | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Beşiktaş ta yaklaşan seçim öncesinde Fikret Orman ın aday olup olmayacağı merak ediliyordu. Açıklaması soru işaretlerini ortadan kaldırdı. Fikret Orman, 2010 Ocak ayında yapılacak seçim için “Aday olacak mısınız?” diye soran kongre üyelerine yukarıdaki yanıtı verdi. Bu cevap “Aksu’nun yanında” iddiasını güçlendirdi. Beşiktaş’ta yaklaşan seçim öncesinde Fikret Orman’ın aday olup olmayacağı merak ediliyordu. Geçtiğimiz günlerde henüz kararını vermediğini belirten Orman’ın yaptığı açıklama, soru işaretlerini ortadan kaldırdı. 2 gün önce hayatını kaybeden spor yazarı İlker Ateş’in cenaze töreninde başkan adayı Murat Aksu, Fikret Orman ve Hasan Arat bir araya geldi. Daha önce seçim deneyimi yaşayan Arat ile Orman, Aksu’ya taktik verirken, üçlünün uzun süre sohbet etmesi gözlerden kaçmadı. Bazı kongre üyeleri 3. bir aday olarak ismi geçen Fikret Orman’a “Fikret Bey aday olacak mısınız?” diye sordu. Orman ise “Ben adaylıkta yokum. Önemli değil, ha ben ha Aksu” şeklinde yanıt verdi. Fikret Orman’ın bu cevabı rengini de belli etti. Orman’ın seçimde Murat Aksu’yu destekleyeceği iddiaları cevabını buldu. BİLGİLİ İLE DE GÖRÜŞTÜ Bu arada, Fikret Orman önceki gün de eski kulüp başkanı Serdar Bilgili ile yemekte buluştu. İddialara göre, yemek sonunda çıkan sonuç şuydu. Serdar Bilgili, aleni bir şekilde Murat Aksu’ya destek vereceğini ifade etmedi ama başkan Yıldırım Demirören’in karşısında olduğunu belirtti. Orman da Demirören’e karşı aynı düşüncede olduğunu ifade etti. (HabertürkSpor)
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
| |
| | #8 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kongre zamanı aynı senaryolar dönüp durması her seferinde artık kabak tadı veriyor..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Artık ne Olacaksa Olsun Ama Sayın Başkanımız Yıldırım Demirören Seçilmesin | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |