![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #5 | ||
| .::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen maşallah. Akşamki maçta, Allah yardımcıları olsun.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Amin. Tüm BEŞİKTAŞ'lı taraftarın yüreği o sahada olucak. Ben o saatte yolda olucam ama olsun samsun yolunda çıkartır kafayı bağırırm BJK diye ![]() ![]() | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
| |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Diriliş ![]() Çifte şampiyon Beşiktaş için sezon hiç de iyi başlamamıştı... İlk 6 haftada, sadece 1 galibiyet alabilen Siyah-Beyazlılar’da, takımı zirveye taşıyan teknik direktör Mustafa Denizli tartışılmaya başlanmış ve tecrübeli çalıştırıcı, “İstifa seçeneklerden birisi” diyerek, görevi bırakabileceğini dile getirmişti. 19 Eylül’de, İnönü Stadı’nda oynanan Kayserispor karşılaşmasını 1-0 kaybeden Kara Kartallar’da, taraftar yönetime ve futbolculara büyük tepki gösterirken, ligin zirvesiyle aradaki fark tam 12 puandı... Kayserispor yenilgisi, Beşiktaş için bir anlamda milat oldu. 19 Eylül 2009 tarihinden sonra, kalesinde sadece 1 gol gören Kara Kartallar, hükmen kazanılan Ankaraspor maçı da dahil edildiğinde üst üste 7 zafer kazandı. ‘Yarışta biz de varız’ 21 puanı hanesine yazdıran Mustafa Denizli ve öğrencileri, “Şampiyonluk yarışında biz de varız” mesajını ezeli rakiplerine gönderdi. Aslıhan Çil Kartal’ın lig serüveni 1.İstanbul B.B. 1-1 (d) 2.Antalyaspor 2-0 3.Gençlerbirliği 0-0 (d) 4.Gaziantepspor 0-0 5.Galatasaray 0-3 (d) 6.Kayserispor 0-1 7.Ankaraspor 3-0 (d) 8.Denizlispor 1-0 9.Kasımpaşa 2-1 10.Eskişehirspor 1-0 (d) 11.MKE Ankaragücü 1-0 12.Trabzonspor 2-0 (d) 13.Fenerbahçe 3-0 | ||
| |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ferguson'dan Müjde ![]() Manchester United’ın kurt hocası Sir Alex Ferguson, dün yaptığı açıklamayla Beşiktaşlılar’ın yüzünü güldürdü. Grupta oynadığı 4 maçta 10 puan toplayan ve çıkmayı garantileyen Kırmızı Şeytanlar’ın tecrübeli çalıştırıcısı Ferguson, “Bir üst tura yükseldik. Artık Şampiyonlar Ligi’nde kalan iki maçımızda gençlerden kurulu bir kadroyla çıkabiliriz. Welbeck, Gibson ve Macheda gibi genç isimlere şans tanımayı düşünüyorum” dedi. Manchester’ın ağırlığına yakışacak bir oyun sergileyeceklerini belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Daha çok Carling Cup maçlarında gençlere şans tanıyoruz, ama Devler Ligi’nde de benzer bir performans ortaya koyacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Bu arada Beşiktaş’ın, Manchester United karşılaşması için bugün saat 14.00’te özel uçakla yola çıkacağı açıklandı. | ||
| |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İki Lugano olsada Yine Golü Atardım ![]() Son haftalarda çıkış yakalayan ve 5 maçta 3 gol atan Bobo çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Tello pası verdiğinde arkamda Lugano vardı. Sağa doğru hamle yapıp, sola döndüm ve vurdum” diyen Brezilyalı yıldız, “O anda Volkan şut beklemiyordu, hamle bile yapamadı. Çok hızlı düşündüğüm için savunma etkisiz kaldı. İki Lugano olsa bile, yine o golü atardım. Sadece 3 puan almadık, tüm sıkıntıları aştık, kötü günleri geride bıraktık. Biz kendimize format attık. Devreyi de lider tamamlayacağız. Lucescu’nun, bizi şampiyonlukta favori gördüğünü okudum. Ona katılıyorum, geriden geleceğiz ve yine şampiyon olacağız” diye konuştu. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |