![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dış Basında Derbinin yankıları Turkcell Süper Lig`de dün akşam Beşiktaş`ın lider Fenerbahçe`yi 3-0 yendiği derbi maça Macar spor medyası geniş yer ayırdı. Macaristan`ın tek günlük spor gazetesi olan Nemzetisport, maçla ilgili attığı başlığında, ``Lider Fenerbahçe Beşiktaş`dan ağır yenilgi aldı`` diye yazdı. Haberin devamında ise, ``Dünyanın önemli derbilerinden biri sayılan, dün gece İstanbul İnönü Stadı`nda oynanan maçta, Beşiktaş lider Fenerbahçe`yi ikinci yarıda oynadığı muhteşem futbolla sahaya gömdü`` yorumunda bulunuldu. Nemzetisport, ``Beşiktaş, Alman oyuncusu Fink`in bomba golüyle öne geçince Sarı Kanaryalar` dağıldı. Ardından Bobo ve Uğur İnceman`ın golleri ile Kara Kartal 3-0 gibi farklı skorla kazandı`` diye yazdı. Macaristan`daki spor internet siteleri, ``Kartal, Kanarya`yı İnönü`de parçaladı`` ortak başlığını atarken, ``Mustafa Denizli mükemmel yönetti, Daum seyretti`` yorumunda bulundu. İnternet siteleri ayrıca, dünyanın en fanatik taraftarları sayılan Beşiktaşlılar`ın, Fenerbahçe`yi 3-0 yendikten sonra bayram yaptığını yazdı. (AA) | ||
| |
| | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnternet Geyikleri Beşiktaş`ın derbiyi 3-0 kazanmasının ardından Beşiktaşlılar, internette Fenerbahçe`ye takılmaya başladı. Oldukça centilmen bir havada geçen Beşiktaş-Fenerbahçe maçı sonrasında Beşiktaşlılar, internet siteleri ve forumlarda ezeli rakibi Fenerbahçe’ye takılmadan edemediler. İşte internette öne çıkan son espriler: Bu maç 2’de 1 değil, 2+1 bitti. Fenercell’den tarife istiyoruz! Bizim kulübün adı 8JK değil, 3JK yazılıyor... Ferrari’yle dolaştık, Fink attık, Uğur’lu geldik. Fenerbahçe’nin yeni transferleri, bu derbinin ardından gerçek Fenerbahçeli oldular! Büyütmeye gerek yok, kalede kaleci vardı! | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda çarşamba günü oynanacak Manchester United-Beşiktaş maçında, Manchester Unitedlı Jonny Evans ile Dimitar Berbatov'un sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyebilecekleri belirtildi. İngiliz Times gazetesinin haberine göre, Manchester United'ın savunma oyuncusu Jonny Evans ile forvet Dimitar Berbatov, ayaklarındaki sakatlıklar nedeniyle çarşamba günkü maçta büyük olasılıkla oynayamayacak. Gazete, Beşiktaş maçıyla ilgili bu bilgiye haberinin küçük bir kısmında yer ayırırken, haberin diğer kısmında Manchester United defans oyuncusu Gary Neville'ın futbolcuları ''çok şımarık olmakla'' eleştirdiği sözlerine geniş yer verildi. Habere göre Neville, ''birçok İngiliz futbolcunun banka hesabını ve parasını kontrol edemeyecek kadar şımarık olduğunu ve kendileriyle ilgili doğru kararlar alamadıklarını'' söyledi. Gazeteye göre ayrıca Neville, gelecek yaz İngiltere'nin dünya kupasındaki şansının az olduğu tahmininde bulundu | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | berbatov yoksa rooney owen var büyük bir problem degildir onlarin adina
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
| |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ferguson Yedek Ağırlıklı bir kadro ile çıkacakmış Sahaya | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() | gol atarsak kesin berabere kalırız daha da iyisi galip geliriz. 1 den fazla gol yiyeceğimizi düşünmüyorum
__________________ | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Yaptığı iki asistle 3-0’lık Fenerbahçe galibiyetinin mimarlarından olan İbrahim Üzülmez iddialı konuştu. Roberto Carlos’un Türkiye’ye yeni geldiği günlerde, “Kendisi beğendiğim ve örnek aldığım bir oyuncuydu. Ama artık aynı ligde mücadele edeceğiz ve ondan daha iyi olmak zorundayım’ açıklamasıyla gündeme gelen tecrübeli futbolcu, son derbinin ardından yine ses getirecek sözler sarfetti. 30 yaşından sonra da olsa orta yapmayı öğrendiğini belirten İbrahim Üzülmez, “Zaten her şeyi yapabilseydim Real Madrid’de oynardım. Sağ ayakla, Fatih hoca zamanında Ali Sami Yen’de gol atıp Galatasaray karşısında galip gelmiştik. Bu kez de ‘baston’ dedikleri sağ ayağımla Fink’e gol attırdım. Artık gözüm arkada kalmaz” dedi. ‘Roberto İbrahim olsaydım’ Türkiye’de yabancı oyuncuların sürekli el üstünde tutulmasını da eleştiren Üzülmez, “Ama adımız ‘İbrahim’ ya kimse bendeki bu gelişmeleri görmez bile... ‘Roberto İbrahim’ olsaydım görürlerdi ama... Bugün sadece Türkiye’de değil, dünyada sol ayaklılarda, o bölgenin sayılı isimlerinden biriyim. Gücüm olduğu sürece de bu böyle devam edecek. Roberto Carlos’u da, beni de gördüler. Bundan sonra mütevazı olmaya gerek görmüyorum” görüşünü dile getirdi. | ||
| |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok Haklısın Deli İbo Robert Carlos,Eric Abidal,Maxwell,Marcelo,Drenthe,Santon Vs. Bu Futbolculardan Bir Eksiğin Yok Tebrübe Olarakta üstün Oldukların Mutlaka Vardır . Helal Olsun Sana | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kimse kusura bakmasın haklı. İkisi de aynı yaşta. İkisinin de performansı ortada. Carlos geldiğinden beri fbye 1 maç kazandırmadı.Bunu senede fb-gsnin en az 25 maçını 90 dakika izleyen biri olarak söylüyorum. 3 dakikalık özete göre yapılan bir yorum değil. İbrahim'in hataları çok oldu. Carlos'un da en az İbrahim kadar var.fb nin yediği goller -özellikle ilk senesinde- hep onun kanadındandı. İbrahim Üzülmez, Beşiktaş'ın efsaneleri arasına girmiştir.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |