|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
07-10-2009, 14:49 | #81 | ||
saLLa Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 | başlık 'keşke tabata erken gelseydi' yerine 'keşke delgado sakatlanmasaydı' olabilirdi yada 'keşke 2 milyon daha fazla verip decoyu alsaydık' filan.. bu adamın tek özelliği çekik gözlü brezilyalı olması.. tabata her savunulduğunda bu lafı sölicem ama elimiz mahkum destek vericez tribünde çünkü bu sene bu adamlarla geçicek
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (07-10-2009 Saat 14:54 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
07-10-2009, 14:55 | #82 | ||
tabatanın avukatı Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 16 | herkesin kendi görüşü tabi ben sana katılmıyorum , tabata delgadodan iyi ve istikrarlı bunun yanısıra decoyu satan falanda yoktu . ancak söylediği bu sözler gerçekten bazı arkadaşlara örnek olması gereken nitelikte : '' elimiz mahkum destek vericez tribünde çünkü bu sene bu adamlarla geçicek '' işte budur ! oyuncuları beğenmeseniz bile beşiktaş için destek vermek zorundasınız .
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
07-10-2009, 14:57 | #83 | |||
noble eagle Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 29 | Alıntı:
| |||
07-10-2009, 15:09 | #85 | |||
saLLa Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 | Alıntı:
kendi futbolcusunu maç esnasında ıslıklayan taraftar modelini anlamıyorum hayatım boyuncada anlamicam. benimde kendi oyuncuma küfür ettiğim zamanlar oluyo ama sadece televizyon başındayken yada stadda benden başkası duymicak şekilde. toplu halde yapılan protestolara asla katılmam tamamen bilinçsizlik ve şuursuzluk bence.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
07-10-2009, 15:50 | #86 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | Tabata bir şekilde antipati yarattı. Adam gol atıyor taraftar Ernst diye tezahürat yapıyor. )))) Yıllardır aynı şey zaten, hep bir ümitle kaliteli futbolcu gelecek diye bekleriz. Sonra yönetim gene balon transfer yapar, gene mutsuzluk gelir.. Bu yönetim yüzünden ne kombine satışı kaldı, ne forma satışı. İnsan gider arada süperstar alır. Bakın Ersnt bir geldi, adam daha ilk maçından kendini belli etti. Neredeyse bütün maçlarında 7 - 10 arası oynuyor. Bir insan daha ne yapsın artık? Onun gibi kaliteli yabancılarımız olsaydı ligin tozunu atmıştık. Madem cebinden saniyesinde 8 milyon euro' yu çıkarmasını biliyorsun. Ekonomik krizdeyiz diye bıdı bıdı etme git düzgün futbolcu al. Delirmemek elde değil ha..
__________________ Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
07-10-2009, 15:59 | #87 | |||
tabatanın avukatı Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 16 | Alıntı:
hem takım için hem oyuncu için en iyisi bu olur .
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | |||
07-10-2009, 17:22 | #88 | ||
Tecrübe Puanı: 25 | Nobre iyi bir noktaya deyinmiş tabi ama gol atamamamızın tek nedeni bu değil iyi oynamamazıın nedeni bu, ama gol atamamızda nobre bobo nihat ve holosko nun formsuzluğu çok daha etkin. | ||
07-10-2009, 17:31 | #89 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | Yakında Delgado geliyor, o zaman nasıl bir kaos olacak çok merak ediyorum. Rico - Delgado zamanı gibi olacak tabi. Yedek kalan trip atacak. Gereksiz gereksiz transferler yapıp takımı katlettiler. :@...... Bu arada ufak bir hatırlatma. Ricardinho Brezilya Milli takımında oynamıştı ve bu oyuncuyu 3.5 milyon euro' ya almıştık. Ben o zaman youtube' dan Ricardinho' nun Brezilya' da futbol oynarken attığı gollerin ve asistlerinin bir çoğunu izleme fırsatı buldum. Fakat maalesef, videolar bazen aldatıcı olabiliyor. Çok güvenmemek lazım videolara. Böyle oyuncuları alırken devamlılığı var mı? Her maç standart nasıl oynuyor diye gözlemlemek lazım. Bizde ise 2-3 video' ya bakılıp transfer yapılıyor. Yazık. Şahsen koskoca Beşiktaş takımına daha kaliteli yabancıların alınması kanaatindeyim. Rakiplerimiz kaliteli futbolcu alıyor. Forma satışından, kombinelerden, reklamlardan o harcadığı parayı çıkarıyor zaten. Biz ise 5 yılda 59 transfer yapıp 39' unu yolluyoruz. Birçoğu da bedelsiz veya sudan ucuza gidiyor.... Mesela Delgado, Basel' de attığı golleri ve pasları izlemişsinizdir. Beşiktaş' a geldiğinden beri her zaman olmasada inanılmaz golleri ve akıl dolu pasları var, fakat takıma katkısı aslında yok. İnsan arada pres yapar, top çalar. Genelde top kaptırıyor.. O yüzden son maçlarında ıslıklar yüzünden ağlayarak oyundan çıkıyordu. Şimdi Delgado' yu satmak için bir video hazırla. Attığı golleri falan doldur videoya, göze hitap etsin. Bence iyi paraya satılır hazırlanacak video ile.!!!!
__________________ Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
07-10-2009, 17:37 | #90 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | bu formaya bu renklere bu kulübe bir şekilde hizmet eden herkes bu taraftardan destek görmeli bu kişiler kötü hizmet ediyorlarsada hala onları görevde tutanlara hesap sorulmalı örneğin rüştüye küfredilmemeli rüştü çıktı oynadı sadece ama onu bu halde bile bile oynatana çok şey söylenmeli........ ve tabikide yıllardır yerden yere vurulan başkanın karşısına bir aday çıkartamıyan ana buparaları hoyratca harcarken engel olmayıp tepki koymayan kongre üyelerinede..... madem seviyorlar beşiktaşı görelim sağlam kadroyla yeni başkan adaylarını ...........bizde laf var hizmet yok yıllardır ne yazıkki................ | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 9 Misafir) | |
| |