![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu adam en iyi transferimiz
__________________ | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Aldinmi Ferrari alacaksin kardesim :P Lincoln felan hikaye ![]()
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Taraftar'ın Gözdesi Olmayı Başardı YENİ PASCAL ! ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]() Attila Gökçe (Milliyet) Hücumda da gün geçtikçe zenginleşip etkin hale geliyor Beşiktaş. Bu etkinliği de Ernst ve Fink’in oyununa borçluyuz en başta. Beşiktaş, hem savunma göbeğinde (Sivok ve Ferrari) hem de oyunun merkezinde (Ernst ve Fink) ideal ikililer oluşturmayı başardı. Ötekiler de buna uyduğunda bildiğiniz galibiyet serisi gerçekleşti. Siyah-Beyazlı takım yine önce kontrol etti, sonra istediğini yaptı. Hakan Şükür (Fanatik) Beşiktaş bilhassa Ernst’in ve son dakikalarda İbrahim Üzülmez’in çıkışlarıyla yine tehlikeli oldu. Burada ilgimi çeken bir şey var. Uğur İnceman, Fenerbahçe maçında da oyuna girdikten sonra defans arkasına koşular yapıyordu. Ernst ve Fink’ten aldığı güçle dün de bunları tekrarladı. Bu da Beşiktaş’ın artısıydı. Tabata ve Uğur İnceman’ın değişikliği yerindeydi. Hocanın da formu yerindeydi. Sanlı Sarıalioğlu (Yeni Şafak) Beşiktaş galibiyet serisine devam ediyor. Trabzonspor, Fenerbahçe ve Manchester zaferlerinden sonra Sivas’ı da kazasız belasız atlattı. Geçen sezonki film tekrar vizyona girmiş gibi gözüküyor. Beşiktaş kazanmasını biliyor. Bunun öncelikli yolu da sağlam defans kurgularından geçiyor. Ah bir de forvetler gerçek kimliklerine bürünebilse. İşte o zaman Kartal’ı ligde hiçbir takım durduramaz. Ali Gültiken (Sabah) Yapılan bol orta, rakip arkası koşular ve şutlar böyle zor bir deplasman için hiç de küçümsenmeyecek sayıdaydı. Beşiktaş’ın bu çıkışında ve başarı grafiğinde önemli katkısı olan belli temel oyuncular var: Kalede Rüştü Reçber, defans bloğunda Ferrari, Üzülmez ve Sivok, dönem dönem Kaş, orta alanda her zaman Ernst ve Ekrem, belirli dönemlerde Fink ve hücumda sürekli şans verildiğinde Bobo. | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ali Gültiken Aklımdan Geçenleri Yazmış | ||
| |
| | #7 | ||
| forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Murat Aksu: ``Nouma’yla çalışacağız`` · PASCAL Nouma, camiamızın sevgisini kazanmış eski bir futbolcumuz. Beşiktaş’ı da inanılmaz seviyor. Geçen haftalarda ziyaretime geldi. Kendisine, görev vermeyi düşünebiliriz diğer Beşiktaşlı eski sporcular gibi. Bizim için futbolcu izleyebilir, belki teknik heyette görev alabilir bu konuda yeni dönemde görev alacak Futbol Direktörnün görüşünü alırım çünkü tüm spor yönetimini yeniden yapılandıracağız özellikle de futbol yönetimini tamamen profesyonelleştireceğiz. Murat Aksu`nun Bu Açıklamasından Sonra Pascal Nouma`dan Cevap Geldi... Pascal Nouma HABER1903`e yaptığı açıklamada `` Öncelikle Sayın Murat Aksu`nun hakkımdaki düşünceleri için teşekkür ederim, kendisiyle Bayram Bektaş sayesinde tanışma fırsatı buldum. Sayın Aksu`ya ve Sayın Demirören`e büyük saygı duyuyorum. Benim Beşiktaş`a kazandırılmamda ve bugünlere gelmemde sayın Yıldırım Demirören`in ve sayın Kıvanç Oktay`ın büyük rolü vardır. Ocak ayında kim seçilirse seçilsin, seçilen kişi benim başkanımdır, ben Beşiktaş aşığıyım, ilerde bana kim tarafından görev verilirse seve seve kabul ederim. Beşiktaş`ı sevmek için kulübün içinde veya dışında olmaya gerek yok. Her iki başkandan tek ricam seçim süresi boyunca benim bir taraf olmamı beklemesinler. Ocak ayında yapılacak seçimlerde her iki başkan adayınada başarılar diliyorum`` dedi -HABER1903- | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
__________________ | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Pascal olayı Taraftar açısından oldukça hicran yarası ve kapanmayan,yarım kalmış bir kitap gibi bizler bu kitabın kamuoyu tarafından nasıl yasaklanıp yok edildiğini,baskılara dayanamayıp taraftarını bir kenara itip futbolcusunu gönderen Sn.Serdar Bilgili Beşiktaş'lılık duruşunu belirtip kendince doğru olanı yaptı fakat çuvaldızı kendimize batırırken birazda dış etkenlere iyi bakmalıydı,zamanın medyası ve kameraları yapılan fiiliyatı temcit pilavı gibi her akşam spor programlarında zumlaya zumlaya PASCAL'I hedef gösterdiler bu kadar gösterilmesiydi yapılan fiiliyat ne olurdu sanki işte bunu düşünemedi Bilgili.Futbolculuğu canı gönüldendi ama teknik yönetimi nasıl olur bilemem.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |