![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | İnönü'de bi mağlubiyet daha almayız herhal...Golcüler inş. yine bencilce davranmazlar, golleri yemezler, taraftarı çileden çıkarmazlar, direkt golcüler dedim çünkü bu maçta çok pozisyona gireriz, tabii Denizli iyi bi ortsahaylan çıkarsa maça...Ag savunması berbat bence, bunları iyi değerlendiririz umarım...Bu maçta bari 1 golü geçelim!.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eskişehiri yenicemiz aklımın ucundan bile geçmiyodu ama yenmişiz :=) ankaragücünüde yeneriz artık takılcamızı sanmıyorum :S
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | takımın son haftalardaki performansı onu gösteriyodu ama ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | ankaragücünü küçümdemiyorum ama bu maçı hertürlü alırız. ve almak zorundayız. maç kendi evimizde ancak sehircimzin sağlam desteğide şart bu maçta. hadi bi 3 puan daha (:
__________________ Bu Gece AŞK için Ölmez misin ??... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ankaracücüü inönüde kocakafanın havasını alır gider ancak.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | belli olmaz bu mac wolfsburg maci oncesi cok onemli bir doneme deng geldi umarim kayipsiz gidecegiz onumuzdeki 3 mactan 9 puan cikartabilirsek ilk yariyi liderde kapatma sansimiz dogabilir bence hicbelli olmaz bu isler
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |