![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Adı Beşiktaşımız ile anılan ve Siyah-Beyazlı takımımızın yeni "10" numarası olacağı iddia edilen Rodrigo Barbosa Tabata ile ilgili son noktayı Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl koydu. ![]() Son bir haftadır adı Beşiktaşımız ile anılan ve Siyah-Beyazlı takımımızın yeni "10" numarası olacağı iddia edilen Rodrigo Barbosa Tabata ile ilgili son noktayı Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl koydu. Kızıl, iki gün önce gerçekleşen Beşiktaşımızın şampiyonluk balosunda kulüp başkanımız Yıldırım Demirören'e bu futbolcuyu Beşiktaşımız'a vereceğine dair söz verdiği yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığı ve o gece yaşananların sadece bir espri olarak kalması gerektiğini söyledi. "Ben Tabata'yı satmayacağımızı ve bu oyuncuya önümüzdeki sezonda ihtiyacımız olduğunu bir hafta önce yaptığım açıklamada kesin olarak dile getirmiştim. Ancak benim yaptığım açıklama hiçe sayılarak bugün yine bu futbolcunun Beşiktaş'a transfer olacağı yönünde bir çok haber çıktı. Yeniden söylemem gerekirse bir kez daha söyleyeyim. Tabata'yı satmayacağız." "BEN O GECE YILDIRIM DEMİRÖREN'E, TABATA'YI BEŞİKTAŞ'A VERECEĞİME DAİR SÖZ VERMEDİM, TAM AKSİNE BU TRANSFERİN OLAMAYACAĞINI TEKRAR ETTİM" Başkan Kızıl, Kulüp Başkanmız Yıldırım Demirören'e bu futbocu ile ilgili olarak Siyah-Beyazlı kulübümüzün şampiyonluk balosunda söz verdiği yolundaki iddialara ise şu yanıtı verdi: "Beşiktaş'ın şampiyonluk balosunda benim oturduğum masada futbol federasyonundan bazı yöneticiler ve Beşiktaş'ın eski ikinci başkanı Murat Aksu vardı. Sayın Demirören o gece masamıza gelerek bana, "Başkan herkesin içinde söz ver. Tabata'yı bize veriyorsun. Bu masada oturanlarda bu olaya şahitlik edecek" dedi. Başkan Kızıl, şöyle konuştu: "Bu olaydan sonra esprili bir şekilde bu durumun gerçekleşmeyeceğini ve sayın Demirören'e böyle bir söz veremeyeceğimi açıkladım. O gece masada oturanlar benim Tabata'yı Beşiktaş'a satacağıma dair söz verdiğime değil, satmayacağıma şahitlik ettiler. Ancak bugün sanki bu olay bitmiş, Tabata'yı Beşiktaş'a vermişiz gibi haberler çıktı. Bu haberler gerçeği yansıtmıyor". "TABATA'NIN BONSERVİS BEDELİNİ BELİRLEMEDİK" Başkan İbrahim Kızıl, Tabata'nın şu anda Türkiye'deki en iyi futbolcu olduğunu sözlerine eklerken, Yıldırım Demirören ile yakın dostluğunun bu transferin gerçekleşmesinde bir katkısı olamayacağını söyledi ve Tabata'nın bonservis bedeli ile ilgili çıkan rakamlara şu sözlerle açıklık getirdi. Kızıl, sözlerini şöyle sürdürdü: "Benim Yıldırım Demirören ile çok yakın dostluğum var. Ama iş başka, dostluk başka. Sorumlu olduğum bir camiam var ve önümüzdeki sezon için hedefimiz ligde ilk beş sırada yer almak. Bu hedef için Tabata bize lazım olacak. Bana göre Tabata Türkiye'deki en iyi futbolcudur. Biz bu futbolcuyu satmayacağız. Ayrıca oyuncumuz ile ilgili yazılan bonservis bedelleri de gerçeği yansıtmıyor. Satmayacağımız bir futbolcunun bonservis bedelini belirlemeyiz. Tabata'yı da satmayacağımız için bir bonservis bedeli belirlemedik." Kaynak: DHA | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Aman isabet olmus.aslinda zoruma giden 30yasinda bir brezilyaliyi yildiz yapip transfer teklifinde bulunup havalara sokmak,hem kendini hemde takimini bosyere muhatap aliyoruz.tabata kim ya.kücük takimlarin vasat üstü bir oyuncusu.hani yasi 24 veya 25 olsa eyvallah,daha genc,kesfedilmemis derdik ama adam futbolda son baharini yasiyor.birde utanmadan arlanmadan bu isminde bile hayir olmayan adama 8milyon euro deger biciyolar.yaziklar olsun ya.valla kendisinden nekadar nefret etsemde sevgili aziz y kirosu gercektende yabanci kontenjani konusunda hakliymis.ismaile serdar kurtulusun bonservisinide hesaplarsak nerdeyse 8bucuk milyon alan bu antep gibilerin vede topuz icin 12milyon euro alan kayseri gibilerin canina ot tikmak lazim.ayiptir ya | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | afferin kizil devam boyle sakin satma tabatayi
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | satma satma 7-8 milyon euroya ne yabancılar var tabata kim ya | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | noluuurr saat!! ![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | satmassan satma ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |