![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ![]() BUDA BENIM ILK 11 serdar özkan sag kanatta dolasacagina orta alanda dollassin dursun nediyim nihatimi koyiyim oraya nezaman ilk 11de oynadi hep yenildik nihatla istatikslere bakmanizi öneririm ikinci devere yusuf girer serdarin yerine delinin yerinede ismail ernst veya fink yerinede inceman girer (mecburiyetten alman üstün teknolojisinden yaralanmak isterim ama ernst macin sonlarina dogru performansi düsüyor 60 dakika ilk oyuncu yusuf 70de ismail macin bitis düdügüne saniyeler kalada inceman kalsin yani90+3 de maksat küsmesin hehe | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | tabi duruma göre degisir ilk 18de batuhan kesinlikle yerini alir gol atmakda sikinti cekdigimiz an fink veya ernst oyundan cikar muhtemelen finkin yerine batu girer forvet cif olur tabata ve nihat birakin iilk 18 kadrosunu a2 takima bile sokmam direk kovarim takimdan nobre ortalarinda tabiki kol kolla üclü tatile cikar bu arada ,............ | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tırstığım bir maç..Manisa değil de Mesut Bakkal büyük takımlara her zaman sıkıntı yaratmış bir teknik adamdır..Yine ilgiç stratejilerle ve kontraya iyi çıkan oyuncularıyla bizi vurmaya çalışacaktır..Ayrıca Mustafa Hocanın bir kaç oyuncuyu dinlendireceğini düşünüyorum..Son dönemlerde çok fazla şans vermediği tabata,nihat,serdar özkan,ismail gibi oyuncuları sahada Fink ve ernstten birini telloyu,deliyi kenarda bekliyorum..Umarım puan kaybı olmaz ama benim düşüncem maç sıkıntılı olacak.. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bende maçın sıkıntılı geçeceğini düşünüyorum...Fb ve gayse karşısında izlediğim Manisa çok iyiydi, iyi kapanıyorlar, kontrada etkili olabilecek oyuncuları da var...Ama bu sefer aynı performansı sergileyemeyebilirler, bizim savunmamız sağlam çünkü, hata yapacağımızı zannetmiyorum bu konuda, rahatım o açıdan, gol yemeyiz diye düşünüyorum...Hücumda ise geçen haftadan daha çok zorlanabiliriz, geçen hafta 0-0 bitmişti maç ama pozisyonlar bulmuştuk yine, Manisa maçında bunları da bulamayabiliriz, Es Es maçı gibi olabilir ama, şans yanımızda olur umarım ve 3 puanı alır götürürüz...Neticeye bakıyorum zaten artık, 1-0 olsun bizim olsun... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |