![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Daum'dan Beşiktaş'a övgü Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, yarınki Süper Kupa maçının bir futbol festivali olacağını belirterek, rakipleri Beşiktaş'ın şu anda Türkiye'nin en iyi takımı olduğunu ifade etti. ![]() ![]() NTV Spor ve Ajanslar Güncelleme: 19:03 TSİ 01 Ağustos. 2009 Cumartesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, TFF Süper Kupa'da Beşiktaş ile yarın yapacakları derbi maçı büyük bir sevinçle beklediklerini söyledi. Daum, kupa maçı öncesi Swissotel'de düzenlenen basın toplantısında, Beşiktaş ile yapacakları derbi maçı büyük bir sevinçle beklediklerini belirterek, ''Bunun bir futbol şenliği olmasını diliyorum'' dedi. Beşiktaş'ın yanı sıra Fenerbahçe'nin başında birçok derbi heyecanı yaşadığını ifade eden Alman teknik adam, ''Benim için bu derbilerde iki önemli nokta var. Birincisi rakip takım Beşiktaş'ı saygıyla karşılamak. İkincisi de rakip taraftarları saygıyla karşılamak'' diye konuştu. O da farkında ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | büyük konusmak istemiyorum ama sanirim bumaci 3-1 alacagiz gibime geliyor simdiye dek hislerimde yanilmadim allahin izniyle simdide yanilmiyorum.hadi hayirlisi. | ||
![]() |
![]() | #43 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | çifte kupa 3lü kupa olacak inşallah
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | ||
![]() |
![]() | #45 | ||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 100 Fenerliye Sorduk 5 Popüler Cevap Arıyoruz, Süper Kupa Finali'ne Hangi Sıfatla Çıkıyorsunuz ? 1] 27 Senedir Kupa Göremeyen Kupa Finalisti 2] Süper Lig Dördüncüsü 3] Erkeğini Özleyen Kadın 4] Kaşıntı Tuttu 5] Hiçbiri, Yine Eğlence Olsun Diye Geldik, Dansözler Bizden ![]() ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu gandalfzeze tarafından (02-08-2009 Saat 14:12 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
Ölüme Kadar Besiktas ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | icimdeki his 2-1 alacagiz diyor ![]() | ||
![]() |
![]() | #48 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ilk yarı bitti..iyi oynuyoruz..defansta 1-2 pozisyonda hata yaptık,onlar da tehlike oldu..maçın daha başında bilica'nın yusuf'a yaptığı hareketin penaltı olması gerekirdi..direkten topumuz şansızlık..rüştü'nün yaptığı hata pek yakışmadı tecrübesine..fink-ferrari gayet iyi oynuyorlar..ismail çok gayretli..bobo da istekli..dediğim gibi defansta hata yapıyoruz ama ikinci yarı düzelecek inşallah..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | İlerde Çoğalamıyorz .Bobo Ölmüş Ağlayanı yok Nihat'ın Girmesi Lazım.Fink ve Ernst'i Çok Beğendim.Erhan Güven Yüzünden Dingil Vederson Ronaldinho Oldu Sağ Tarafımız Bomboş. Yusuf Çok Gayretli fakat Çok Yalnız Kaldı Topu Aldığında Etrafında Kimse Yok. 2.Yarı Daha iyi Olmasını Ümit Ediyorum Nihat'ın da Girmesiyle ... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |