![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
| Evet alınmalı | | 35 | 83,33% |
| Hayır alınmamalı | | 7 | 16,67% |
| Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | "Kaybetmek çok önemli değil" Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Fenerbahçe'ye 2-0 yenildikleri 4. TFF Süper Kupa maçında iki tarafın da birbirine fazla üstünlük sağlamadığını, zaman zaman yaptıkları bireysel hatalarla pozisyon verdiklerini söyledi. Mustafa Denizli, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, her iki ekip için de maçı kazanacak pozisyonların geldiğini belirterek, "Genelde çok fazla bir tarafın üstün olduğu oyun olmadı. Her iki taraf için de maçı kazanacak pozisyonlar geldi. İki büyük takımın sezon öncesi böyle bir görüntü vermesi doğal. Her iki ekip ilerleyen haftalarda belli sorunlarını halletmesi gerekiyor" dedi. Kendilerinin zaman zaman yaptıkları bireysel hatalarla pozisyonlar verdiklerini belirten deneyimli teknik adam, "Her iki tarafın da kazanabileceği bir maçtı. Penaltı golünden sonra Fenerbahçe'nin geride geniş alan bulması doğaldı. Fenerbahçe'yi tebrik ediyoruz. Bir sezonda 3 kupa olsaydı kötü olmazdı. İyi olurdu, ama olmadı" diye konuştu. "SONUÇTA BİR TEST MAÇIDIR" Denizli, ucunda kupa olsa da bunun kendileri için sonuçta bir test maçı olduğunu dile getirdi. Bu tür karşılaşmalarda düşüncelerini sahaya yansıtmak ve neler yapabileceklerini görmek istediklerini anlatan Denizli, ''Ucunda kupa olsa da bu neticede test maçıdır. İkinci yarıda ofans oyuncularımız fazlaydı. Orta sahaya ağır bir yük getirdi. Fizik olarak sorun yaşayabileceğimizi düşünerek böyle bir tercih yaptım. Kullanabileceğimiz yabancı oyuncu sayısı da tercihte etkili oldu. Böyle bir ihtiyacımız olursa nelerle karşılaşacağımızı görmek istedik" dedi. Fenerbahçe'yi de değerlendiren siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, "Geçen sezondan daha derli toplu bir Fenerbahçe vardı. Daha istekliler. Birçok takviye yaptılar. Fenerbahçe bu ligin köşe taşlarından biri. Biz zaten işin içindeyiz. Unvanla başlıyoruz. Bu unvanı elimizden almak için rakiplerimiz çaba sarfedecek. Bizim kolay kolay vermeye niyetimiz yok" diye konuştu. TAKVİYE KONUSU Denizli, takıma takviye konusundaki soruyu ise, "Bu yöndeki düşüncem değişmedi. Olurluğu varsa kafamda zaten yapabileceğimiz bir transfer var. Onun için şartların oluşması gerekiyor. Transfer için önümüzün açık olduğunu söyleyemem" diye yanıtladı. Mevcut kadronun ligde başarıyı sağlayacak kapasitede olduğunu kaydeden Denizli, "Bugün kaybetmek çok önemli değil. En azından neler yapabileceğimizi biliyoruz" dedi. "YILDIRIM, ÜLKENİN EN İYİ HAKEMLERİNDEN BİRİ" Maçın hakemi Yunus Yıldırım konusundaki soruyu da yanıtlayan Denizli, Yıldırım'ın bu ülkedeki en iyi hakemlerden biri olduğunu söyledi. Takımların olduğu gibi hakemlerin de hatalar yapabileceklerini ifade eden Denizli, "Yunus Yıldırım'ın bu ülkenin en iyi hakemlerinden biri olduğunu biliyoruz. Benim oyuncum nasıl pas hatası yapıyorsa hakemler de her an aynısını yapabilir. Yunus Yıldırım gerçek manada iyi bir hakem. Benim 90 dakikalık performansını değerlendirmem mümkün değil. Bunu hakem hocaları değerlendirir" diye konuştu. 03.08.2009 | ||
| |
| | #2 | ||
| forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | transfer için olumlu bişi sölesenis şaşardım zaten.. ronaldo transferini gölgede bırakıcaktınıs, ama şimdi olumlu bişi söylenemio.. Söz vermek çok önmli bişeydir bunu birilerinin yönetime anlatması gerekio!!! | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Transfer için Önümüz Açık Değilse Bu Sezon Ne CL'de Ne TSL'de Önümüz Açık DeğiL .UyandıraLım Yönetim . ! ![]() | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Asıl endişem acaba Denizli gerçekten dediği gibi hala kafa olarak yorgun mu? Bu çok tehlikeli. Yanına yardımcı istiyor fakat Başkan istediği yardımcıları kabul etmedi. Denizli iyi bir teknik direktör hatta bildiğiniz gibi tarihede geçti. Herneyse , umarım şevki gitmemiştir. Birde bununla uğraşmayalım..
__________________ Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | herkes diyorya dünya futbolu değişti 10 numara artık sadece türkiyede var.Ben buna katılmıyorum 10 numara dediğin takımın lideridir saha içindeki kaptanıdr.butun maç yatar ama maç kötü giderken devreye girer bi şekilde maçı kurtarır yada kurtarmaya çalısır.ben beşiktaşı beğendim ama iyi bi 10 numara almassak ne şampiyonlar liginde ne türkiyede başarılı olamayız
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... | ||
| |
| | #6 | ||
| Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | iki mac oynadik baris kupasinda takim resmen bagiriyor yaratici lider bir yildiz oyuncu alin diye ama hala onumuz kapali zart zurt acin kardesim ozaman onunuzu delgadonun iyilesmesinimi bekleyecegiz? | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu yönetimin bu sezon son senesi anlaşılan adamların umrunda bile değil transfer 3 buyuklerin içinde en sıradan takım olduk dogru düzgün yıldızımız bile yok ...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | 10numara kalktı deseler ne olur büyük takımlara bakarsan xavi iniesta ikilisi ofansif anlamda herşeyi yapıyor kanatlar desen aynı sadece barça değil tüm kulüplerde top tekniği yüksek oyunculardan kurulu . dün akşam yusuf ve tello çıkmasıyla atak yapamadık bunu görün
__________________ | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sizede bu yakışır demirören ve yönetimi alkışı hak ettiniz...ne varda delgado denen adamın bonservisine bi ton para verirsiniz bilmemki sizden başka akıllı yokmu...onuda bedava hatta üste para verip yollayın artık | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |