![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alt tarafı Quaresma'yı Alıp geliceksin Yönetim Bu taraftarı çıldırtma Delirtme Şampiyon olduk şampiyonlar ligine gidiyoruz artık yıldız sözünü tut . | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | artik yeter biktirdilar adami ya bunda yonetim de suclu bitirin transferleri kurun ilk 11 calistirin guclendirn hazirlik maclarina cikartin biz de gorelim bu oyunculari kimin nesiymis ..yok oyle getiririz yapariz laf laf laf ....buraya kadar bu yonetimi en cok destekleyelnerden biri de benim ama artik biktim ![]()
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Querasma önceliklde istedigim oyuncu o gelmesse Hleb olabilir... Ama kaynak kötü...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ben de bu haberi sallama olarak değerlendiriyorum..Gerçi 1-2 yöneticinin İspanyaya gittikleri söyleniyor da..Yine de ihtimal vermiyorum..Bi kere Mustafa Denizli: " Quaresma istedeiğim oyuncu değil " dediyse yazıklar olsun..Klasik bir 10 numara istiyorsa ayıp gerçekten..Bu takım 3 yıldır o klasik 10 numaranın derdini çekiyor..Ondan bile tam anlamıyla kurtulmadan yeni bir 10 numara..Yazık..Tabata'yı istemelerinden belliydi zaten.. Hleb iyi bir oyuncu..Gelirse çok sevinirim..Ama Quaresma'yı veto etmek bu taraftara, camiaya ihanettir..Resmen "sizi hesaba almıyoruz" demektir..Böyle bir düşünceleri varsa da yazıklar olsun.. ![]() Quaresma gibi bir oyuncu, ofansif oratsaha ihtiyacı olan bir takımın işine nasıl yaramaz anlayamıyorum..Adam sağda oynuyor, solda oynuyor, ortada bile oynuyor..Delgadodan kötü mü oynayacak yani..Nasıl bir futbol mantelitesi var bunlarda anlamıyorum..Bi de Quaresma takıma katkı sağlar mı? diyenler var.. ![]() ![]()
__________________ B Konu İbodaca tarafından (15-07-2009 Saat 17:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Şimdi deseler; Quaresma mı, Hleb mi? Kesinlikle Hleb derim. Özel olarak çok beğendiğim bir oyuncu. Müthiş transfer olur. Hem önemli bir yıldız, hemde takımın kalitesini 3 seviye yükseltebilecek bir adam. Keşke gelse ama zor.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Keşke yönetimimiz böyle bi transferi gerçekleştirebilse... | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Eger ki Baskan gücümüz yok Quaresma'yi almaya desin bakin taraftarlar neler yapiyor sirf Quaresma'yi besiktasimiza getirmek icin. Bu taraftar gerekirse Takimi icin Transfer bile yapar herkez cebinden 5TL cikarsin üstünü Yönetim tamamlasin is biter!!!!!! Istedikten sonra hersey olur......... Zor olani hemen yapariz, imkansiz olan biraz zaman ister, biz besiktasliyiz yapamiyacagimiz hic birsey yoktur!
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |