![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
| Evet alınmalı | | 35 | 83,33% |
| Hayır alınmamalı | | 7 | 16,67% |
| Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ya, bir cocuk vardi, Mario Berk'le irtibati olan, sana sesleniyorum: ara su Süper Mario'yu, getirsin bize Quaresmayi Foruma konuk olsun, taraftarin bu oyuncuyu ne kadar cok istedigini göster, hallet su isi baba yaa gözünün yagini yiyim^^ | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
| |
| | #3 | ||
| Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben Quaresmayı tercih ederim...
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... | ||
| |
| | #4 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bize eğer hem solda hem sada oynayabilecek bir adam lazımsa bu tereddütsüz diego buonanottedir diyorum ben hala...Quresmayı alabilecek gücümüz varsa eğer diegoyu düşünmeden getirmeleri lazım...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bana kesin diego gelecek gibi geliyor, eğer biri gelirse. asıl ve en gercekci girişim ona benim takip ettiğim kadarıyla.Benim tek endişem, kimin yerine gelebileceği. cok acık bi şekilde gözüküyorki delgadoya dokunulmayacak. bobo konusunda da kendimizi kandırmayalım, 4-5ten yukarı veren yok. Benim ümitsizliğim gidecek oyuncu yok gibi gözüküyor. ama kontenjan acılırsa gelecek adam kesinlikle diego.. gerisi uçuk ve gercek dısı haberler. | |||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Haber1903 'te Kolpa haber yayınlamaya başLamış
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bnada yalan gbi geldi ![]() ![]()
__________________ .¤*¨¨*¤.¸¸...¸. \¸. BARCELONA .¸ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤ ..\ ☻/ /▌ / \ Barça ♥ | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |