![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
| Evet alınmalı | | 35 | 83,33% |
| Hayır alınmamalı | | 7 | 16,67% |
| Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş taraftarı uzun zamandır hava limanına, coşkulu bir karşılamaya gitmiyor..Uzun yıllardır içlerinde bir yıldız oyuncu uktesi var..Bu sezon da böyle bir transfer gündemde, taraftarlar ne kadar istediklerini her türlü belli ettiler..Catania maçında da belli edeceklerdir.. Tüm bu olanlar karşısında sayın Başkanın yapacağı tek bir şey vardır : Gidip Quaresmayı getirmek..Bu taraftarın isteğine karşılık vermek..Bu onun Beşiktaş'taki geleceği açısından da büyük fırsat.Beşiktaş'ın geleceği açısından da büyük hadise.. İnter ile anlaşmak çok zor değil..Oyuncu ille de gelmem diyorsa yapacak birşey yok ama sanmıyorum..Ş.Liginde oynayacaz, Ligin son şampiyonuyuz, parası, şartları iyi..Quaresma ile de anlaşılır..Bu transferi gerçekleştirmek o kadar zor değil.. Beşiktaş taraftarı transfer gerçekleşmeden; oyuncuyu ne kadar istediklerini gösterdiler..Başkan da yapsın artık gerekeni..
__________________ B | ||
| |
| | #2 | |||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
iyide ibom avatar resminde diego buananotte var ama ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Doğrudur.. Buonanotte'yi seviyoz diye Quaresma'ya hayır demeyiz walla .. Hangisi olursa olsun..Makbule geçer..![]()
__________________ B | |||
| |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | başka bir başkan olsa inanırım alınmıcak adam değil ama bu yönetime inanmıyorum. bugüne kadar 10 milyonun üstünde transfer yapmış değiliz.artık kabuğumuzu kırıp cesur davranmalıyız
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Habertürkten Kartal Yiğitin haberi ise şöyle: Quaresma'ya veto Kartal'da başkan Demirören, "Quaresma'yı alalım" teklifi yaptı, Denizli ise, "Bana 10 numara lazım. Transfer yapılacaksa Buoonatte'yi istiyorum" diye yanıt verdi. Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören'in Siyah-Beyazlı takımın kardosunda görmek istediği ünlü futbolcu Quaresma'ya, teknik direktör Mustafa denizli'nin sıcak bakmadığı öğrenildi. Delgado'nun ameliyatından sonra 10 numaralı bölgeye oyuncu bakan Kartal'da menajerlerin önerdiği Portekizli yıldıza, Denizli onay vermedi. Demirören, Denizli ile yaptığı son toplantıda, "Hocam, Quaresma'yı ciddi ciddi önerdiler. Bonservisiyle almamız zor ama kiralayabiliriz. Oyuncu da gelmekten yana. İsterseniz somut adım atabiliriz" dedi. Denizli ise, "Quaresma'nın ismine ve oyunculuğuena lafım olmaz. Ama benim kanatlarda sorunum yok. Eğer bobo satılırsa yerine 10 numaraya ihtiyacımız var. Bunun için de en iyi isi Arjantinli Buonanotte. Bobo satılır veya Delgado'nun sözleşmesi askıya alınırsa Buonanotte'yi transfer etmenizi istiyorum" şeklinde yanıt verdi. >b>Rivar Plate kapıyı 7 milyon eurodan açtı Daha önce gönlünün İtalya veya İspanya Ligleri'nde bir takımda oynamak istediğini açıklayan ve Türkiye'ye sıcak bakmayan Arjantinli genç oyuncu Buonanotte ise fikir değiştirdi. Kulübü River Plate'in mali olarak kötü durumda olması nedeniyle Buonanotte'yi satmak istemesi, Beşiktaş'ın elini güçlendirdi. Futbolcunun da "şartlarda anlaşırsak gelirim" dediği öğrenildi. River plate'in oyuncusu için 7 milyon euro bonservis bedeli istediği, Beşiktaş'ın ise 5.5 milyon euro verdiği belirtildi. Buonanotte de yıllık 2 milyon euro talep ediyor. Kartal YİĞİT-Habertürk | ||
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | elinde quarezma varsa oyun kurucuya gerek yok 4-2-3-1 gibi oynarsın ------------------rüştü---------------------- ekrem d.------sivok----ferrari--------ismail------ -----------------ernst-----fink------------------ ------holosko---------nihat(tello)-----quarezma------ -----------------nobre (bobo)-------------------- bu takıma oyun kurucu mu gerekir. ayrıca oyun kurucu istiyosan deco ya teklif yapın
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | İşallah doğrudur... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |