![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | su adam olsun kavramini anlayamadim hic istanbula gaziantepde okadarmi büyük fark var kiz var diyorsunuz antepde kizmi yok yani biraz sacma geliyor bu düsünce anadoluya giderse adam olur artik anadolu cocuklari sosyete olmus neye adam olacak
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() En azından istanbuldaki kadar yok ![]() Batuhan geçen sezon futboluyla mı ön plana çıktı yoksa özel hayatıylamı? Hangisi daha çok gündeme damga vurdu? Bana göre amaç anadoluya gidip adam olması değil.Beşiktaş'tan uzak dursun biraz.Takımının değerini anlasın! | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Perde arkası... Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli Siyah-Beyazlı takımın İspanya kampında ilginç açıklamalar yaptı Kafile başkanı Cengiz Zülfikaroğlu ile durum değerlendirmesi yapan Teknik Direktör Mustafa Denizli, Batuhan'ın kamuoyunda fazla büyütüldüğünü söyledi. Denizli'nin Zülfikaroğlu'na "Batuhan Beşiktaş'ta oynayabilecek kapisitede bir oyuncu değil. Kamuoyunda çok fazla büyütülmüş. Beşiktaş'ta kalsaydı onu kadroya bile almazdım. Yaptığı davranışlarla da takımın huzurunu bozabilecek karakterde bir oyuncu. Bugün menajerler İsmail, Ogan ve Ali'ye söylesem söylesem onun gibi yüzlerce oyuncu bulurlar" dediği öğrenildi. Bu sözler üzerine Zülfikaroğlu Başkan Demirören'in de onayını alarak Batuhan'ı takımdan gönderme kararı aldı. kaynak:kartalhaber.com | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yok daha neler... dediysede futbolla uzaktan yakindan alakasi yok derim Denizli hakkinda!! | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kolpa haber oldugu nekadarda belli bu konusmayi yapani ciddiye almamak lazim ve hocamizinda böyle birsey dediginide hic sanmiyorum ..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayat sıyah ve beyazdan ıbarettırrr
__________________ T3QİN | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | baba, yazdiklarin cok güzel de, konuyla alakasiz seyler yaziyon hep ![]() | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | basın saçmalamış yine beşiktaşta oynayacak kapasitede oyuncu değilmiş falan basın bir kere düzgün haber yap be
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |